De politici vertellen u dat er geen “Minister van EU-Buitenlandse Zaken” komt, maar op hetzelfde moment zorgen ze dat de functie er wel komt en dat alleen de functionaris een andere pet op krijgt.Het letterlijke NOSbericht:
Nederland en Groot-Brittannië boekten een overwinning. De EU krijgt geen minister van Buitenlandse Zaken. Die functie gaat vice-voorzitter van de Europese Commissie heten.”

Echt waar. Kijk zelf maar.
Komt er nu een opstand? Gaat iedereen nu gillend de straat op, houdt demonstraties en eist het aftreden van die bedriegers? Komt er een Parlementaire Enquête naar deze zwendel?
Krijgen we enorme protesten in de hele pers?

Welnee, ik verwacht eerder dat de bedriegers als helden worden binnengehaald.

En wat doet u? Een idee:
–Begin met hier te protesteren in een reactie en stem.
–Eis dan met ons een referendum en we gaan dan NEEN stemmen.

Dan uit die zwendel-EU stappen en ondertussen het vervolg beleid bepalen.
In de richting van meer persoonlijke vrijheid en soevereiniteit.

17 REACTIES

 1. Ik erger me aan het feit dat de NOS de boodschap zonder blikken of blozen op tafel gooit. De woorden hier boven horen in een interview na dit item maar er is en komt niets…

 2. NOS.
  Nationale Omroep Socialisten.
  Verwacht géén objectieve, afgewogen berichtgeving met de noodzakelijke diepgang. Verwacht wél berichtgeving die doordrenkt is met het socialistisch-islamitisch collectivistisch politiek correcte denken.

  De geluiden om het mes te zetten in deze staatsomroep die hun misinformatie van onze belastingcenten verspreidt, zijn allang weer verstomd. Het huidige tidstip zou uitermate geschikt zijn voor een boot met een zender a là Veronica, Radio Vrij Nederland of zo. Tegenwoordig heeft zoiets alleen zin als het via internet gaat.

 3. Een protest stem is wel gebleken , dat haalt geen donder uit , wel wat wij stemmen als wij in het stemhokje staan , als ik het goed begrepen had met de verkiezingen was Balkie toch weer de grootste met zijn christelijke partij het CDA , en daar word ik zo langzamerhand misselijk van ( ik ben zelf SP fan ) , door deze christelijke kliek word je gewoon belazerd al jaren . Balkenende , I > II > III en IV , zijn het voorbeeld hiervan , verraden en verkocht word je toch al waar wij bij staan , en de bevolking leert het nooit , kijken of slaan de geschiedenis nooit na , daar er eeuwen lang door het geloof , haat , verdeeldheid en oorlogen zijn gevoerd , ik zeg altijd naar de mensen toe , SLAAP RUSTIG DOM VERDER , want het electoraat is ook geen steek verder gekomen in de evolutie op wijsheid .

 4. Dit is nu helemaal de bedoeling , zo stelt men zich in politieke kringen het ook voor als het wij en zij verhaal , en dat wij het aub niet meer mogen volgen of snappen , dan kan het bolwerk van de EU weer verder met zijn kliek van dure arbeidsplaatsen in een parlement wat als een log en bureaucratie’s lichaam wil regeren over Europa, zodat ook zij deze arbeidsplaatsen op kunnen blijven vullen met oud ministers of mislukte ministers en volks vertegenwoordigers , het is geldverspilling puur sang , het hele , maar dan ook het hele zooitje , mogen ze wat mij betreft opdoeken en onze dure belastinggeld beter besteden , en mocht het er toch van komen een referendum op het verdrag moet en zal mijn stem weer een vette NEE zijn.

 5. Europa is 2 jaar geleden al "overleden"
  binnen europa is er bij een aantal europese geen enkel europa gevoel Helaas!!!

 6. [5]
  Niets helaas.
  Europa is niets meer dan een continent, waarbinnen het enige legitieme elke op vrijwilligheid gebaseerde actie is.

  Aangezien de EU niet op vrijwilligheid gebaseerd is, is het de droom van een continent van onafhankelijke landen (met vrijwillige samenwerking) een staats-concept te maken.

  Het is helemaal niet vreemd dat er geen "Europa" gevoel is bij sommige Europeanen, net zo min het vreemd is dat er een "Verenigde Naties" gevoel is of een "dictatoriale staat" gevoel bij welk zichzelf in het leven roepend en omhoog houdend transnationaal orgaan dan ook.

  Een "gevoel" kun je niet tegen de zin van een bevolking afdwingen.

  Ik ben slechts Europeaan in de geografische zin. Ik ben voor de rest "kwa gevoel" niets anders dan een individu die maximale individuele vrijheid en recht hoog in het vaandel heeft staan.
  En geografie heeft daar helemaal niets mee te maken.

  Puur naar de grondwetten gekeken, ben ik kwa gevoel 100 keer meer "Amerikaan" dan "Europeaan".

  Het grappige overigens, is dat je als Nederlanders niets tegen "Europa" mag hebben, maar als Europeaan wel iets tegen "Amerika".
  Je mag geen front vormen vanuit Nederland tegen Europa (xenofobie) maar als Europa mag, nee MOET je wel een front vormen tegen Amerika.

  Hypocrisie ten top.

 7. "Het is helemaal niet vreemd dat er geen "Europa" gevoel is bij sommige Europeanen, net zo min het vreemd is dat er een "Verenigde Naties" gevoel is of een "dictatoriale staat" gevoel bij welk zichzelf in het leven roepend en omhoog houdend transnationaal orgaan dan ook."

  Bovenstaande moet natuurlijk zijn:
  net zo min het vreemd is dat er GEEN VN-gevoel is….

 8. Misschien een leuke analogie met voetbal om het nog duidelijker te maken.

  Als in een WK-finale Brazilie tegen Italie speelt, ben ik -kwa gevoel- niet voor Italie maar voor Brazilie.

  Waarom? Omdat het soort voetbal dat Brazilie speelt mij veel meer aanspreekt, ongeacht of het zich op een ander continent bevindt, dan het voetbal van de Italianen. Is dit verkeerd? Is dit "xeonofobisch" te stellen dat ik vind dat Nederland veel meer het Braziliaanse voetbal moet zien als ideaal dan het Italiaanse?

  Welnu, exact hetzelfde geldt voor het soort politiek dat bedreven wordt, en de politieke idealen die men nastreeft. Die hebben niets met geografische liggingen te maken.
  Ik heb niets het "Europa" van de EU.
  Het "Europa" van de EU speelt politieke cattanachio.

 9. Beste Hub,

  Plaats dan aub ook in je stukje hier en het artikel op nujij.nl de link om een zo groot mogelijk signaal te geven dat wij WEL een referendum willen…
  Ga massaal naar http://www.wijwillenreferen… en teken die petitie. De ideale manier om ons te verenigen zonder al te veel moeite!

 10. VANDAAG nog dubbel BELAZERD … o.a., door de eigen Tokkielaand "leiders" ….

  Geen Euro-constitutie maar een "VERDRAG"… met als hoofdspelers Duitsland, Frankrijk en het VK. Een instrument van overgave en overdracht … De Brusselse neonazies zijn de HOLDING en alle "lidstaten" ondergeschikte franchicetjes en filiaaltjes. De EU wordt nu zonder slag of stoot eenvoudig een defactos DICTATUUR … want ZIJ en ZIJ alleen maken de dienst uit …

  En niemand zegt er wat van dat Nederland beter als zelfstandige en onafhankelijk handelsnatie uit de EU kan stappen nu het nog mogelijk is. Want als men het later doet (wat volgens het "verdrag" alsnog kan) heeft men de strop netjes om onze nek gedrapeerd.
  "" … BRUSSELS, Saturday, June 23 — In a deal reached at 4:30 in the morning here, the leaders of the 27 members of the European Union agreed today to negotiate a treaty by the end of this year to replace the defunct constitution. …""

  http://www.nytimes.com/2007

 11. Als er inderdaad ergens in de Nederlandse wetten staat, dat het overdragen van de souvereiniteit landverraad is, moet het toch mogelijk zijn de onderhandelaars (misschien zelfs het voltallige kabinet) voor de rechter te dagen? Ook zij staan nog steeds niet boven de wet. "Wij willen ….." klinkt als kindjes die iets lopen af te dwingen van pappie en mammie, de almachtigen. Evengoed wel getekend, maar toch. Heeft iemand dit met die wetten al eens uitgezocht? Kan/wil iemand dat?

 12. [11] De REALITEIT … is dat dit TOKKIELAND een feodale en achterlijke MONARCHIE is … en dus is alles uiteindelijk des konings.

  Ook de wetten zijn niet absoluut. Vroeger erkende de monarch (of laat het aldus voor komen) dat tie een hogere authoriteit erkende … en dat was dan de kerk. (Dat rechten rechten echter zuiver op macht berusten, bewees Henry de 8-ste die schijt had aan de Paus en zijn EIGEN kerk oprichte).

  Uiteindelijk zijn in Nederland ook de regering, de "volksvertegenwoordiging" en de politiek partijen of pachters letterlijke verlengstukken van de monarchie. En tot aan WO-II stak men dat ook niet onder stoelen banken. Want slechts de opkomst van de VS, en de door hun gepropageerde "democratie", noodzaakte de machthebbers om de (marketing en PR) spindoctors van Madisoan Avenue in te huren omwillen van het gewenste IMAGO in binnen en buitenland.

  Dat het zooo is en niet anders weten de geteisem politici maar al te goed. Evenals dat de wil en het verstand om het te bevechten NIET AANWEZIG is onder dit TOKKIEVOLK.

  PS. Een Mutsert werdt (net als een Fortuyn of de gebr. De Wit) niet ter dood gebracht wegens verraad t.a.v. het Nederlands volk maar t.o.v de monarchie.

 13. Tokkievolk NV is sinds Willem I niets anders dan een door Royal Dutch geolied wingewest van de Oranjes, waarvan de hofhouding tenminste bestaat uit 16 ministers, 11 staatssecretarissen, 12 CdK’s, 25 leden van de Raad van State, 443 burgemeesters, ca. 2300 rechters, ca. 730 Officieren van Justitie, ca. 55 duizend militairen eveneens 55 duizend politieambtenaren en een onbekend aantal spionnen en gestapo’s. Bovendien telt HM’s hofhouding 150 ambassades, consulaten en permanente vertegenwoordigingen bij internationale organisaties. Zij zijn verspreid over de hele wereld. Daarnaast bestaan er zo’n 360 honoraire consulaten.

 14. Ahem. Blijkbaar iets stoms gezegd.

  En wat hebben die monarchen er dan voor belang bij e.e.a. uit handen te geven? Zij willen dan toch dat NL in handen van hun "hofhouding" blijft?

  Niet sarcastisch bedoeld, overigens. Wil het echt weten.

 15. [14]
  Goede vraag.

  Dat ‘uit handen geven’ is imaginair. Sterker nog, het verschaft groeimogelijkheden voor deze en gene niksnut om op europeesch niveau door te gaan met zakken vullen en de autoriteit uit te hangen. Zonder de EU is er ook geen kans om lucratief europarlement-parasiet dan wel eu-commisaris of hoog eu-ambtenaar te worden. Verder verkleint de internationalisering van het collectieve gedachtengoed de kans dat op nationaal niveau een stok in het collectieve wiel gestoken wordt. Kijk maar wat er op stapel staat met de nieuwe eu-grondwet -sorry- verdrag; 80% van de onzin wordt door de ambtenaren in Brussel verzonnen, van wezenlijke nationale inspraak is geen sprake meer.

  Verder hebben Bea c.s. middels de Bilderberg-groep wezenlijke inspraak in de gang van zaken bij regeringen en grote industriele bedrijven; zij hebben er alle belang bij dat de collectivisering van in eerste instantie de eu en in tweede instantie de gehele wereld plaatsvindt.

  De door Speedneus [13] genoemde overige niksnutten, waarvan met name de ambassadeurs, consuls en honorair consuls bekend staan als leden van de grote lever brigade (voor zover ik dat zelf heb kunnen constateren klopt dat), verdwijnen niet, maar zijn integendeel slechts groeiende. Het groeiende aantal regels moet immers door een groeiend aantal uitvreters geontroleerd en gesanctioneerd worden.

  Kortom: het domein van de hofhouding breidt zich buiten de NL uit. Tel uit je winst..

 16. [14] Piet Bosch, helemaal niks verkeerd.
  [15] Andre, kleine aanvulling op mijn vorige info.
  Het staatkundig gedrocht wordt gedragen door ruim 10 miljoen belastingbetalers / kiesgerechtigde lijfeigenen (ruwe schatting), die elke vier jaar, zonder duidelijke tegenprestatie van de vorstin, maar op basis van loze verkiezingsbeloften van haar politiek verantwoordelijke vazallen, een nieuwe impuls aan het monarchistische vliegwiel geven. Dat kost die lijfeigenen op dit moment ruim 200 miljard Euri per jaar.
  Dat zijn bijna 30 BETUWESPOORLIJNEN PER JAAR.

  Zo bezien valt het best te begrijpen, waarom het Hof het Tokkievolk minacht.

  Groet,
  SpyNose

 17. [16]
  SpyNose,
  Weerzinwekkende informatie, zoveel is duidelijk.
  Waarbij een gedeelte van die 200 miljard euri ook als ‘kosten’ in een libertarische maatschappij gemaakt worden. Anderzijds worden de parasieten (de inproduktieven) produktief, zodat de totale productie toe zal nemen, en daarmee in potentie de welvaart.

  Het aantal stembusgangers dient nog veel verder af te nemen. Te veel mensen hebben hun ogen dicht, denken dat de overheid ten allen tijde hun billen afveegt en is daarom bereid om zich daarvoor slaafs op te stellen.

Comments are closed.