Zo’n twee jaar geleden voorspelde ik een burgeroorlog zodra de Israëliërs vertrokken uit Gaza. Nu zijn deze voorspellingen uitgekomen.

Het grote probleem met de Palestijnse kwestie is dat er geen Palestijns volk is. Het zijn allen Arabieren en deze zijn van oorsprong altijd verdeeld in clans of stammen.
Zo ook nu de tribale concurrentie tussen de terroristische groeperingen van Fatah en Hamas. Beide groeperingen hebben enorm veel bloed aan hun handen en behoren dan ook geboycot te worden door de beschaafde wereld.

Daarom is het zo’n affront om te horen dat de VS en de EU geld gaan geven aan Fatah, om zodoende Hamas klein te krijgen. Dit is een domme zet, omdat Fatah evenals Hamas een gewelddadige machtsovername voorstaat, niet alleen van de Palestijnse gebieden, maar ook van Israël.

Ik ben sowieso tegen elke financiering van welke terroristische groepering dan ook, vooral als het geld betreft van belastingbetalers, die zijn afgeperst door de overheid, in dit geval de Europese Unie om een zijde te kiezen in deze burgeroorlog.

Hamas is een islamofascistische organisatie die in haar handvest duidelijk heeft staan dat de staat Israël vernietigd dient te worden en de shari’a-wetgeving moet worden ingevoerd. Het is derhalve belachelijk van een aantal mensen om te zeggen dat die een ‘democratische’ organisatie is die moet worden erkend en worden geholpen. Wellicht hadden we ook de Nazi’s moeten helpen in de jaren 30, want per slot van rekening hadden zij ook de verkiezingen gewonnen.

Anderen zeggen dat de Palestijnen Fatah zat waren, omdat deze zich te buiten ging aan corruptie en nepotisme. Waarom de Palestijnen dan voor een terreurgroepering als Hamas kiezen en niet voor een van de andere meer gematigde partijen, die ook aan de verkiezingen vorig jaar mededen, geeft te denken. Hieruit blijkt dat de meeste Palestijnen helemaal geen vrede willen met Israël en zij liever het geweld verkiezen boven een ordelijke en vreedzame samenleving.

Dit moet een les zijn voor alle collectivisten die het terrorisme indirect steunen door middel van financiering en geweldsbaggatellisering. Mijn credo is stop alle financiële steun aan de Palestijnen onmiddellijk.

www.vrijspreker.nl/vs/item/…
frontpagemag.com/Articles/P…
frontpagemag.com/Articles/P…
www.frontpagemagazine.com/A…
www.vrijspreker.nl/vs/item/…
www.vrijspreker.nl/vs/item/…
www.vrijspreker.nl/vs/item/…
www.islam-watch.org/AnwarSh…
www.islam-watch.org/AnwarSh…
www.islam-watch.org/PeteFis…

12 REACTIES

 1. "Mijn credo is stop alle financiële steun aan de Palestijnen onmiddellijk."

  En ondertussen ook alle andere financieringen met belastinggeld voor alle andere landen.

 2. [1] En alweer iontbreken je daartoe de middelen. Voor bewustwording is het een eerste vereiste dat Hamas- en Fatahknuffelaars als Van Agt, Meulenbelt, Duisenberg en niet te vergeten Carter tot zware straffen worden veroordeeld wegens het oproepen tot hulp aan terroristen (is hulp aan criminelen niet al langer strafbaar?). Maar zolang roverheden mede op voorspraak van deze non-valeurs zelf de terroristen belastinggeld blijven sturen is daar geen kans op; dan zouden ze toegeven zelf ook strafbaar te zijn…

 3. Typisch polder-fascisme: geen cent voor de Palestijnen, maar gewoon doodhongeren!. Kunnen we het bijeengeroofde VOC-kapitaal lekker in eigen zak houden, toch? [1] Vergeten wordt dat de geldkraan al dicht ging op de dag dat Hamas in Gaza de verkiezingen had gewonnen. Eerst de boel op scherp zetten en nu verontwaardiging over hun reaktie. Hypocrieter kán het echt niet.!!

 4. [3]Simon H. Bult,
  "Typisch polder-fascisme"

  -Waar slaat dit op ?? Welke overtuigende reden kan SHB aangeven waarom Nederland "verplicht" zou zijn Palestijnse tribes uit de shit te halen ?

  "Kunnen we het bijeengeroofde VOC-kapitaal lekker in eigen zak houden, toch?"

  -Hoezo VOC en hoezo "we" ? Was jij er destijds bij dan ? Ik niet in elk geval.

  Laten "we" wel wezen, er had nooit een cent belastinggeld aan het M.-Oosten mogen worden uitgegeven. Mij is trouwens nooit wat gevraagd en ik vermoed, dat ik niet de enige ben.

  SHB: "Eerst de boel op scherp zetten en nu verontwaardiging over hun reaktie."

  -Wie zet(ten) de boel op scherp ?
  De "Palestijnen" ? De Israelies ? De Europeanen ? Zeg het maar, Simon.

  SHB: "en nu verontwaardiging over hun reaktie."

  -Wie zijn verontwaardigd ? Dat zijn, dacht ik, in de eerste plaats Palestijnse stammen in Gaza, die zich door de "internationale gemeenschap" (who the hell is dat ?) in de steek gelaten voelen, omdat de subsidiestroom uit Europa opgehouden is en ze nauwelijks politieke steun kunnen verwachten.

  Jammer voor hen, maar twee jaar na de dood van de terrorist Arafat blijven de Palestijnse stammen koppig volhouden hun eigen ruiten in te gooien. Daar kan niemand wat aan doen.

  Ik ben niet zo gek daarvan wakker te liggen.

  SHB: "Hypocrieter kán het echt niet.!!"

  -So what. Het is NIET mijn schuld.

  Tip: Lees de bijgeleverde linkjes eerst maar eens.

 5. Ik zie helder dat Israel hier toch een hele dikke vinger in de pap heeft; eerst alle Palestijnen in een hoek gedreven, dan een grote, hoge muur er omheen en gooi de knuppel maar in het hoenderhok!
  Leidt de aandacht af van het ‘Westen’ en je kunt enpassant ook nog Libanon binnen/aan vallen.

 6. [4]
  "SHB: "Eerst de boel op scherp zetten en nu verontwaardiging over hun reaktie."

  -Wie zet(ten) de boel op scherp ?"

  Het collectieve Westerse geweten, Spynose.
  Wat anders?
  Er is namelijk altijd een "we", maar alleen als het uitkomt.
  Daarbij zijn "wij" overal schuldig aan, want alleen "wij" hebben in het verre verleden geroofd, onderdrukt en slaven verhandeld, en hebben "wij" dus ook overal verantwoordlijkheid voor.

  Als "we" vervolgens deze zogenaamde verantwoordelijk niet langer nemen, is de "logische" conclusie dat "wij" polder-fascisten zijn.

  Als je eenmaal weet hoe de extreem-linkse collectivistische denkwijze in elkaar zit, kan een kind de was doen.

  Zolang je het principe van eenzijdige erfschuld maar onthoudt, en weet wanneer die precies ingaat en ophoud.

 7. [3] Nee Simon, het is pas echt polderfascisme als je terroristische organisaties zoals Fatah en Hamas financiert van geroofd belastinggeld. Dat is pas hypocriet en bovendien misdadig, waarvoor de collectivistische politici de rekening dienen te worden gepresenteerd via een gerechtelijke vervolging.

 8. [5] Is dat zo Lemmetje, kun je dit bewijzen met keiharde feiten, of zijn het gewoon insinuaties of verdachtmakingen waar vooral lieden van collectivistische schnitt in uitmunten. De waarheid wil men gewoon niet onder ogen zien en dat is dat de geweldsmoraal diep in de Palestijnse zaak zit. De muur is er gewoon neergezet naar enorm veel aanslagen die er werden gepleegd. Ik geef de Israëli’s groot gelijk. Ook in het klassiek-liberalisme is het van belang om je bevolking te beschermen tegen misdaad en terreur. Ooit wel eens het handvest van Hamas gelezen overigens, of de declaratie van de Arafats PLO in het Arabisch? Daar staat duidelijk in dat Israël moet worden vernietigd.

 9. [6] Cannon, jij als collectief gewetens expert even een vraagje:

  Mijn familie komt oorspronkelijk niet uit Nederland. Betekent dit dat ik "gelukkig" niet bij het "wij" hoor en het collectieve westerse geweten niet bij mij van toepassing is??

 10. [6] Precies, maar nu Simon.
  Overigens ben ik het met je laatste opmerking niet eens. Ik bedenk mij namelijk, dat er maar één familie in Nederland is die moet weten wat het "principe van eenzijdige erfschuld" in werkelijkheid inhoudt: de Oranjes. Maar dat is staatsgeheim.
  Groet,
  SpyNose

 11. [9]

  Als je familie niet oorspronkelijk uit het Westen komt, dan hoor jij volgens mensen als Simon inderdaad niet bij het "wij" en is het collectieve Westerse geweten ook niet op jou van toepassing.

  Aangezien ik niet geloof in een "wij" waartoe mensen ongevraagd worden meegerekend simpel gebaseerd op waar ze geboren zijn, maar mensen zie als individuen, Zou ik je ook niet per definitie als onderdeel van dat "wij", of je nou wel of niet in Nederland geboren zou zijn.

  Je bent verantwoordelijk voor je eigen daden en je eigen geweten, en niet meer dan dat.

 12. [9]
  Ik wil overigens duidelijk maken dat mijn bericht nummer 6 dus sarcastisch bedoeld was, vandaar de woorden tussen aanhalingstekens.

  Ik krijg namelijk de indruk dat je denkt dat ik die woorden meen alsof ik er zelf ook achter sta.

  Als dat niet zo was, dan hoor ik dat graag.

Comments are closed.