NL-regering (25 juni): Wij lopen achter op de in 2000 gedane toezegging van de regering om in 2015 de Millennium Ontwikkelingsdoeleinden te verwezenlijken. Daarom organiseert Buitenlandse Zaken op 30 juni in Schokland (Noordoostpolder) een groot publieksevenement. Daar vragen we de Nederlandse bevolking om bij te dragen aan die verwezenlijking.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Ook wij houden van feestjes, maar vinden het niet de taak van de overheid om het volk via “brood en spelen” te lijmen. Wij stellen voor het project te privatiseren, onmiddellijk op te houden met de belastingbetaler er voor te laten opdraaien, en vanaf nu de burgers zelf te laten bepalen wat ze vrijwillig aan dit soort doeleinden willen bijdragen.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

1 REACTIE

  1. Doorgestuurd aan PVV met oproep ook in algemene zin tegenstand te bieden aan de spilzucht van de coalitie, in het besef dat men met andermans (afgeperst) geld nog zorgvuldiger dient om te gaan dan met het eigen vermogen.

    Als voorbeeld ook de bodemloze put van de staatsomroep aangehaald, die nu nog meer geld moet gaan krijgen om de programma’s ‘evenwichtiger’ te maken n.a.v. Buitenhof/Livestro. Zinloos, verspilde moeite, verspild geld. Opheffen die hap.

    Tevens een oproep voor EU-referendum toegevoegd.

Comments are closed.