Nl-regering (26 mei): Minister Van der Hoeven (EZ) reserveert 42 miljoen euro voor een innovatieprogramma in de automobielsector. Koenders verhoogt steun aan Burundi. Nederland steunt Burundi de komende drie jaar met 22 miljoen euro per jaar.

LSR : Libertarische Schaduw Regering: Waarom de automobiels? Waarom Burundi? Waarom niet aan aan de kankerresearch of vele dergelijke?

Oplossing: Onmiddellijk stoppen met dit Sinterklaas spelen en aan de creator (belastingbetaler) zelf overlaten aan wie hij/zijn hun surplusgeld willen besteden.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

2 REACTIES

  1. Blijkbaar is de onderheid van mening dat ze over surplusgeld beschikt. De economie draait als een dolle, dus laten we nog maar eens een paar miljoen over de balk gooien, zal de gedachte zijn. Ten slotte zijn in die regio een slordige 400.000 mensen voortijdig aan hun einde gekomen, en hebben de huidige machthebbers zonder uitzondering uiteraard geen boter op hun hoofd. Zielig hoor !! Uiteraard is het noodzakelijk dat de onderheid de door de opper-troetel-allochtoon gepromote micro-kredieten ook nog eens extra ondersteunt. Goede ideeën behoren ten slotte verziekt te worden door de onderheid; stel je voor dat de private sector met de eer gaat strijken.

    Verrekte neo-communisten zijn het !!

  2. "Waarom niet aan aan de kankerresearch of vele dergelijke"
    Begrijp me niet verkeerd, maar voor *belastinggeld* is er maar één moreel juiste bestemming: terug naar hen van wie het is afgeperst. En niet via een verdeelsleutel die egalisatie beoogt, maar gewoon de buit teruggeven.

    Dan kan de burger zelf bepalen welke liefdadige doelen zijn geld waard zijn en clubs die fake-research doen (zoals AlGorisme) boycotten. Als ik kankerresearch wil steunen doe ik dat graag zelf, niet via de onderheid die er eerst nog allerlei ambtenaren van wil betalen en zo de researchfondsen behoorlijk afroomt.

Comments are closed.