NL-regering ( 26 mei): Asielzoekers mogen straks maximaal 24 weken per jaar werken in plaats van 12 weken.

LSR : Libertarische Schaduw Regering:Wat een onzin en verspilling om mensen niet te laten werken maar wel te onderhouden met geld dat van de belastingbetaler wordt afgenomen. Onmiddellijk mee stoppen. .

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

4 REACTIES

  1. Dat systeem geeft exact weer wat het is: onzinnig inhumaan, subversief en crimineel.
    Er mochten eens te weinig zielepoten rondlopen, dan zou teveel opvallen, dat de onderheidsdiensten overbodig zijn en dat de verzorgingsstaat van geen kant deugt.

  2. Volgens mij zitten de vakbonden hierachter en proberen zij "concurrentievervalsing" door mensen uit derdewereldlanden (lees: gewoon marktwerking) tegen te gaan.

  3. [2] Precies, IJzervreter. Dat zijn ook precies de organisaties, die de Polen wilden tegenhouden en die ten koste van de ontwikkelingslanden de douanerechten aan de buitengrenzen van de EG willen handhaven (art 3.1 EG) om een "hoog niveau van sociale bescherming" en "verbetering van de sociale samenhang en de solidariteit tussen de lidstaten" binnen de gemeenschappelijke markt te kunnen bewerkstelligen (art. 2 EG), kortom het supranationale groene, linkse Europa willen doordrukken. Over "solidariteit" gesproken… Dat is "solidariteit" ten koste van niet-lidstaten.

    Groet,
    SpyNose

  4. Waarom moeten gemeenten miljoenen euro’s uitgeven aan externe bedrijven die plantsoenen en de stad onderhouden terwijl diezelfde gemeente ook nog eens betaald voor mensen die thuis zitten van een uitkering?Laat ze die mensen dat alles opknappen in de steden en ze besparen veel geld uit!En om te zeggen dat de een niet kan poetsen of vegen in de straat is mijn antwoord;thuis kunnen ze het ook!

Comments are closed.