woensdag, 20 juni 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

LSR *): Laat rechtmatige eigenaars zelf over hun eigendom beslissen

NL-regering (15 juni): “Het kabinet stelt 12,6 miljoen euro extra beschikbaar voor energiebesparingsprojecten.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Wij hebben niets tegen “energiebesparingprojecten. Wij hebben alles tegen het gebruiken van afgedwongen belastinggeld voor dat (en elk ander) doel. Laat iedere rechtmatige eigenaar zelf beslissen wat hij met zijn geld (eigendom) doet.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Subsidie Industrie
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. bart schreef op : 1

    ik begrijp zulke berichten van de overheid niet. je wilt energie besparen (minden energieconsumptie) en daar moet je dan extra geld voor hebben? die besparingen verdien je toch vanzelf terug.het worst case scenario is natuurlijk wat de oveheid doet. mensen inhuren om lampjes uit te doen.

    flap [2] reageerde op deze reactie.

  2. flap schreef op : 2

    @bart [1]: “het worst case scenario is natuurlijk wat de oveheid doet. mensen inhuren om lampjes uit te doen”

    Dit is het doel van de berichtgeving van de overheid. het eigen falen verbloemen en tegelijkertijd proberen een maatschappellijke basis te creeeren voor het verder verhogen van belastingen en verder inperken van individuele vrijheden!