NL-regering (14 juni): BELEIDSPROGRAMMA:”Samen met de partners in de Europese Unie toewerken naar een nieuw verdrag waarbij mensen zich thuis voelen. Een verdrag waar Nederland zijn handtekening onder kan zetten.”

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Wij geloven niet dat in de 100 zoekdagen van het kabinet objectief gebleken is dat de Nederlandse burgers meer soevereiniteit aan “Brussel” willen overdragen. Dit lijkt op bedrog.
Maar als “Nederland er zijn handtekening onder kan zetten”, zal er geen bezwaar zijn om dat eerst door de burgers te laten bevestigen in een referendum. Waarbij wij verwachten dat de uitslag de goede stap is om uit de EU te treden.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

4 REACTIES

  1. Ik weet niet of het bericht klopt, maar ik hoorde op het radionieuws, dat Balk&Ende Merkel gaat vertellen, dat Nederland best kan leven met het oude ontwerpverdrag, mits tenminste de Europese symbolen, t.w. de vlag en het volkslied worden afgeschaft.
    Dat lijkt mij moeilijk te slikken voor de "Europeanen".

  2. [2] Ja, als je eenmaal in de club zit, ligt altijd een volgend baantje voor je klaar.
    Guy Verhofstadt is ook beschikbaar. Zeker nu Chirac en Schroeder met pensioen zijn. Die hadden indertijd immers voor Barroso gekozen ipv Guy.

  3. [1] Dit is niet helemaal onzin. Als het vlaggetje en liedje er uit zijn, is het immers een ANDER verdrag?
    Ik zou niet graag de kost geven aan al die makke schappen die dat gewoon zullen slikken.

Comments are closed.