vrijdag, 22 juni 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

LSR *):Overheid moet ophouden met verdere onteigeningen

NL-regering (20 juni) :Aandeelhouders moeten straks bij een 3% aandelenbelang hun zeggenschap melden. (Nu 5%) Ook moeten zij hun intenties aangeven. Het recht om onderwerpen te agenderen op de aandeelhoudersvergadering verhogen van 1% naar 3% aandelenbelang.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Dergelijke regelingen zouden aandeelhouders gerust vrijwillig kunnen maken. Het is echter uit den boze als de overheid zich met het eigendom van de aandeelhouder bemoeit. Deze overheidsmaatregelen stoppen.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Economie
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.