donderdag, 21 juni 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

LSR *): Vertel EU-commissie dat ze bedankt zijn. We zullen zelf de dienst wel uitmaken

NL-regering (20 juni):Nederland mag van de EU de komende zeven jaar naar verwachting circa 2 miljard euro belastinggeld in het platteland investeren. De Europese Commissie heeft het Plattelandsontwikkelingsprogramma 2007-2013 van Nederland goedgekeurd.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Vertel de EU-commissie dat we hun betutteling zat zijn en zelf wel zullen uitmaken hoe en wat we met het platteland doen. En bovendien mag er geen belastinggeld voor gebruikt worden. .

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: EU
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.