Tony Blair, de Engelse MP die zoveel Islam in Londen laat, heeft in een complot met Sarkozy, de Franse wolf in schaapskleren, alweer zijn nieuwe megalomane baantje geregeld: hij moet de eerste President van de EU worden. Naar het schijnt heeft Sarkozy dit al met de overige Europese leiders overlegd. Zal wel weer een klassiek gevalletje chantage zijn, met als tegenprestatie de uitverkoop van Engeland aan de EU.

De plotselinge bereidheid van Blair om de ‘herziene’ grondwet via de achterdeur naar binnen te schuiven, 10 dagen voordat hij zijn ambt neerlegt, wordt gezien als het achterlaten van een handgranaat waar de pin al uitgetrokken is. De vraag die gesteld wordt: “Verraadt Blair Engeland?” kan wat mij betreft volmondig met “Ja” worden beantwoord; evenals de vraag “Verraadt Jan Potter Balkenende Nederland?” Het is te hopen dat wij nog mogen meemaken dat deze landverraders voor een tribunaal komen.

De stemrechten van Engeland zouden met een derde worden ingekrompen, en het hard bevochten veto recht aangaande EU richtlijnen zou verloren gaan. En dat allemaal onder het mom dat het slechts een ‘verdrag’ is waar geen referenda meer voor nodig zijn. De EU toont zich op haar totalitairst. Niemand in de EU top is democratisch gekozen, net zo min als Blair een gekozen president zal zijn, mocht het zo ver komen. Het zijn corrupte vriendenclubjes waarbinnen men elkaar de vette worsten toeschuift, met belachelijke salarissen, belastingvrij, opgebracht door de loonslaven uit de EU.

Ambrose Pritchard Evans van de Daily Telegraph zegt er het volgende van: “If Europe’s political leaders succeed in ramming through a barely disguised remake of the same European constitution rejected by the French and Dutch people, I for one will come off the fence after years of hesitation and join the fight for total British withdrawal from the Union.”

“Nee is Nee” was ons beloofd, nauwelijks twee jaar geleden. Toen geloofden we het al niet, en we hadden gelijk. Overigens worden ons nu weer dezelfde doemscenario’s voorgespiegeld als toen. Barosso heeft Blair opgeroepen om ‘sterk te zijn’ en ‘de moed te hebben tegen de publieke opinie in te gaan’ en ‘populisme’ te negeren. Inderdaad, zeer democratisch. Als je de kiezers mee hebt is een besluit democratisch, maar als je de wens van de kiezer volgt ben je ‘populistisch’. Tegen de wens van de kiezer in gaan heeft niets met democratie te maken, maar met autoritair totalitarisme. Het is een goed teken dat Barosso bang is voor de kiezer, maar als er geen referenda komen heeft die kiezer geen inbreng en gaat men gewoon zijn gang.

Overigens mag verwacht worden dat ook bij een nieuw “Nee” de plannen om linksom of, nee, niet rechtsom, alsnog de grondwet door te duwen echt niet losgelaten zullen worden. Het gaat tenslotte om macht, erg veel macht, en geld, erg veel geld, dat men wel krijgt, maar niet verdient (zich toe-eigenen is in deze context een beter term, oftewel ordinaire afpersing). Ondertussen wil Maxime Verhagen ons doen geloven dat de grondwet van de baan is, daarbij eigenlijk bedoelend dat het nu ‘verdrag’ heet.

Het linkse Buitenhof heeft inmiddel een te rechtse columnist geschrapt omdat deze niet zou voldoen aan de ‘door Buitenhof gestelde kwaliteitseisen’. Eén van deze eisen is waarschijnlijk dat kritiek op links geen deel uit mag maken van de intellectuele bagage. Zorgwekkend is dat men het kennelijk niet langer nodig acht de schijn van objectiviteit te handhaven (bestond die nog?), maar openlijk niet-linkse geluiden de mond snoert. In navolging van de zotte veroordeling (zonder straf) van Rutte (frauderende Somaliërs mag je niet onderzoeken) is in Zweden een politicus, Dahn Petterson, tot een forse geldboete veroordeeld omdat hij het feit meldde dat 90% van de drugshandel in Zweden in handen van Kosovaarse Albanezen is. Hiermee had hij zich schuldig gemaakt aan racisme en discriminatie van Albanezen. De EU heeft inmiddels speciale gezanten, die helpen met het aanklagen van bloggers die krtitiek hebben op de Islam of de multikul. Er worden daadwerkelijk geldstraffen uitgedeeld, maar voornaamste doel is de critici tot zwijgen te brengen uit angst voor represailles: zelfcensuur. In alle openheid.

Zweden is sowieso niet meer te redden. Helle Klein, politiek chef-redacteur van Aftonbladet, geeft, in navolging van Dries von Agt en Dhimmy Carter, openlijk steun aan Hamas, en prijst de efficiency van de machtsgreep in Gaza. Aftonbladet heeft ook het lef de verkrachtingsgolf in Zweden, waar niet-Islamitische meisjes stelselmatig worden verkracht door Islamitische jongeren, op het conto van Global Warming te schrijven: “Zomertijd – verkrachtingstijd“. Maar als je kritiek hebt op deze moslimjongeren komt de EU je dus even de oren wassen.

De tijd voor gewapende opstand komt steeds dichterbij, (of zijn we al te laat?). In Amerika leeft dat besef ook, want daar wordt de roep van politici om strengere wapenwetten steeds sterker. Zogenaamd naar aanleiding van een aantal recente schietpartijen op scholen en universiteiten, maar in werkelijkheid vermoedelijk om de kans op een opstand te verkleinen, of in ieder geval de slagingskans van een opstand te verkleinen. Met die schietpartijen heeft het in ieder geval niets van doen; in alle gevallen wisten de daders dat ze niet op tegenstand hoefden te rekenen.

Maar ja, als men in Nederland al zo ver is herdenkingen te gaan houden voor Molukse terroristen is het dader = slachtoffer beeld toch wel tot onherstelbare hoogte gestegen, en kan Nederland gerust moreel failliet worden verklaard. Als dat dan ook nog als onderdeel van een moreel failliet Europa ondergeschikt wordt gemaakt aan al die andere moreel failliete staten is de kans op herstel uiterst gering. We kunnen alleen nergens meer heen: Amerika doet zijn uiterste best de EU links in te halen, Nieuw Zeeland is ook al volkomen verziekt door het socialisme, wat blijft er nog over? Een coup d’état zie ik in NL nog niet zo gauw gebeuren, en de slagingskans schat ik laag in (dan grijpt die machtige EU wel militair in). Het Nederlandse leger is een lachertje, met dank aan de roverheid, waarschijnlijk bewust zo gedaan uit zelfbehoud (van die roverheid, niet van het land).

Wat weten wij niet, maar is al besloten, dat men met een dergelijke openheid de vrijheid van meningsuiting durft op te rollen, Islamitische criminelen een vrijgeleide geeft en de socialistische multiculturele totalitaire heilstaat durft uit te roepen?

32 REACTIES

 1. [20]
  "Huursubsidie-ontvangers zullen in de regel alleen zonder die huursubsidie kunnen leven als het belastingpercentage navenant wordt verlaagd. Aangezien momenteel die huursubsidie de enige manier is om nog iets terug te zien van de afgeperste gelden zal niemand die subsidie cadeau doen aan de staat. Catch 22. (Forse) belastingverlaging en afschaffen van alle subsidies zullen synchroon moeten gebeuren, anders gebeurt het niet."
  Vaak gaat het maar om een paar tientjes huursoepsidie per maand. Dat moet je eer te na zijn.

  "Iedere werkloze wordt in de gelegenheid gesteld op eigen kracht een inkomen te verwerven. Er is zelfs sollicitatieplicht. En natuurlijk kun je een eigen bedrijfje starten. Maar als je niks kunt (of wilt) zal je inkomen niet hoog liggen. Zolang je gratis geld van de roverheid krijgt zou je dus wel gek zijn om hard te gaan werken en daar minder voor te krijgen. Zolang je het vertikt om te assimileren zul je hooguit zaken kunnen doen met je medesloebers. Teveel mensen vinden het wel mooi, met al die regelingen waar ze niks voor hoeven te doen. Koelkast stuk? Nieuwe krijg je van de gemeente. Gemeentelijke heffingen? Kwijtgescholden. De meeste gelukszoekers komen uitsluitend hierheen om van de voorzieningen te profiteren, niet om er aan bij te dragen."
  Klopt, voor een groot deel. Echter er zitten ook mensen tussen (ja, ook Turken en Marokkanen) die voldoende zelfrespect hebben maar er niet tussen komen, bijvoorbeeld omdat ze persoonlijke problemen hebben gehad. Die zitten nu in de armoedeval. Zelf komen ze er niet makkelijk uit, dus die moet je helpen door ze een eerlijke kans te geven. In het geval van bijstandstrekkers: eerst zwart werken en hiermee werkkapitaal laten opbouwen. Dit kapitaal in onzichtbare activa, zoals een klantenkring en een creditsaldo in verleende diensten aan anderen omzetten. Zodra er sprake is van een cashflow boven de 1000 euro per maand, legaal gaan. Uiteraard via de HJC-constructies zodra de bruto winst boven de 25.000 per jaar gaat.

 2. [25]
  eh … iets nieuws verzinnen …
  moet ik dat doen? Dat doet de samenzweringsclan toch? Wat is anders het nut van al die lui?
  We moeten ergens om kunnen lachen
  🙂

  >Ik denk dat de hoofdredactie van bijvoorbeeld het
  >AD toch echt wel op de hoogte is van het bestaan
  >van de ‘bilderberger conferenties’.. hoe kan het
  > dan dat dat nooit in de krant verschijnt?

  Misschien omdat het voor die redactie geen nieuwswaarde heeft?

  >Ik bedoel, als je die dingen voor waar aanneemt
  >(bilderberg o.a.) en je bekijkt de media dan is er
  >toch maar één logische conclusie mogelijk?

  Yep, we worden geregeert door hagedissen die hun handlangers een soemerische godheid in de fysieke vorm van een uil laten aanbidden, de mossad en het amerikaanse leger zaten achter 9/11, en de echte bibliotheek van de waarheid ligt in een verborgen ruimte onder de sphinx.

  ’t Is allemaal zo logisch als wat.

  En als ik jou was dan zou ik die jongens van de werledregering niet gaan fucken, want ze komen op mij nogal krachtig over.

  ps.
  Mijn echte naam is niet Marcellus,
  maar GwOhr Ghna Ghna Geod. Op jullie wereld ook wel bekend als Nero, Vlad de spietser, Barbarossa en koning Beatrix. Buigen kreng!

Comments are closed.