Helemaal consequent zijn ze niet, daar bij de SP. Het is tenslotte moeilijk voor te stellen dat men niet wist dat de weblogs van bv. Jan Maorijnissen en Anja Meulenbelt stelselmatig gecensureerd worden. Maar nu heeft Jan zijn hand overspeeld en is de beer los.
“De SP afdeling Emmen heeft haar website ‘op zwart’ gezet. Wij staken. Dit doen we als protest tegen de steeds verder toenemende censuur vanuit de SP”

Wat is er aan de hand? Hoofdredacteur Elma Verhey van het partijblad De Tribune is geschorst, en het persoonlijke weblog van SP senator Düzgün Yildirim, die met voorkeursstemmen is gekozen en zijn zetel niet onder druk van de partijleiding wenst af te staan aan de beoogde kandidaat, is gesloten.

Lees verder op SP Emmen en SP Anders

2 REACTIES

  1. [1] Wauw, die website is wel leuk!

    SP geloven is verleidelijk, omdat hun politici hun inkomen beperken. Maar het Socialisme is wel de meest afstotelijke systeem wat zulke lieden kunnen bedenken. Met het woord socialisme kan men elke illegale dictatuur goedpraten. Adolf Hitler bijvoorbeeld, dat was ook een Socialist. Een Nationaal Socialist, dus behalve het alles bevattende woord Socialisme, zouden die Nazi’s ook nog wat om hun land geven.

    Het helpt niet. Socialisten als de PvdA gebruiken dezelfde naam als de partij van Adolf Hitler: National Socialistische Deutsch Arbeitspartij. NSDAP. Partij voor de Arbeid dus, de partij van Adolf Hitler heeft dezelfde naam als de partij van Wouter Bos.

    SP hetzelfde. Ik hoorde Marijnissen eens zeggen, dat ie liever katholieken zag bij het CDA. Hmmm. Ook nog bijziend dan, die lijstrukker. Nou, ik heb respect voor de opvatting dat politici moeten inleveren, maar als ze meer katholieken op de zetels van het CDA willen zetten, rot op! Waardeloze leugens voor een baantje dat beter is dan de fabriek, al verdien je dan even veel.

Comments are closed.