Wat er nou zo heerlijk is aan vakantie weet ik eigenlijk niet, is het misschien het missen van de Nederlandse kranten? Vandaag kreeg ik er eentje onder m’n neus en de toon was meteen gezet…

Twee puntjes sprongen eruit: man doodgemarteld in huis terwijl agenten buiten stonden, en de verplichte fitness test in 2009.

Uiteraard een inkoppertje, maar toch leuk:

1. Hoeveel conditie heb je precies nodig om op je reet in de dienstauto een croissantje naar binnen te werken terwijl de camera het flitswerk doet?

2. Zou het het doodmartelen van die man hebben tegengegaan?

Helaas heb ik ’n zus en zwager als agent en ik moet u helaas mededelen, alle vooroordelen zijn waar…

Volgende keer weer serieuze artikelen, als ik door de douane kom morgen…

12 REACTIES

 1. Ik heb geen krant en kijk zelden TV. Daartegenover staat dat ik op internet via diverse websites een heel aardig idee gekregen heb hoe de wereld in elkaar zit. Dit was met de gecontroleerde staatsmedia nooit gelukt

 2. Dat is toch diep triest.
  Toen ik het verhaal hoorde dacht ik dat het om een enkele agent ging. Maar nee! Het was een heel district agenten dat klaar stond, om vervolgens die man rustig dood te laten martelen.

  Misschien aanklagen wegens dood door schuld?
  Maar dat zal wel weer niet gebeuren, omdat de aanklager dan ook weer de overheid is, en die gaat zelf natuurlijk geen fouten toegeven (zie ook de Schipholbrand).

 3. Ik kan me heel goed de situatie voorstellen van de 2 agenten in Rotterdam – Pernis.

  Binnen de kantoren van de Nederlandse overheid is het normaal dat mensen schreeuwen van pijn, frustratie en ellende.

  Deze twee beschermheren waren deze geluiden zo gewoon dat ze er geen seconde aan dachten dat er hier misschien een nood situatie was. Ik ben blij dat er gelukkig geen schade was aangebracht aan de toegangsdeur en/of deurstijl omdat dit weer de nodige verklaringen en papier werk bezorgd. Door het niet forceren van een deur hebben deze twee beschermheren de Nederlandse overheid een kosten post bespaard, reparatie en/of vervanging van de deur, en derhalve dienen zij direct te worden voordragen voor een koninklijke onderscheiding.

  Ik voel me weer veilig nu ik weet wat voor een kaliber de gerechtelijke macht in dienst heeft.

 4. Nu las ik juist dat de man die dit alles ondergaan had zijn eigen zoontje had misbruikt. De moeder heeft dan 2 vrienden ingelicht die dit probleem wel eens zouden oplossen. Dus eigenlijk is dit een heel libertarische oplossing; zonder tussenkomst van de roversbende/rechters is een man voor zijn daden gestraft. De politie had dit in dit geval goed in de gaten. Leuke film trouwens….

 5. [4] Tenzij de moeder de beschuldiging verzonnen heeft.

 6. [5] Als de moeder het verzonnen heeft krijgen we een PERNIS 2…. zolal we ook een HOSTEL 2 hadden

 7. Nadat Pim Fortuin was geliquideerd waren er opeens een heel stel agenten die Folkert van de Graaf wisten aantehouden op bijna professionele wijze. Ik vraag mij af hoe het kon dat daar goed getrainde blauwpetten stonden. Maar op het moment dat een "gewone" burger schreeuwt van de pijn en misschien wel roept om hulp, dan staan er opeens een stel amateurs aan de deur?? Wat is de Politie eigenlijk voor een club? Wat werken daar in vredesnaam voor mensen? Misschien moeten ze bij de vogende bestelling van hun dienstjassen op de rug "HELLS ANGELS" laten borduren….

 8. [7]
  Uit eigen ervaring moet ik zeggen dat ik de indruk heb dat de politie-ambtenarij bestaat uit een verzameling papiertijgers, machtswellustelingen, passieve uitvreters, en een beperkt aantal mensen die gedreven bezig zijn en zich (dus) niet thuis voelen in die organisatie, die qua misdaad-oplossingspercentage al JAREN te kakken wordt gezet door de oosterburen in der Heimat.
  Dankzij het grote aantal wetten en regeltjes is er altijd wel iets waarop ze je een bon aan kunnen smeren; laatst had ik nog een bon te pakken van de wijkagent omdat ik een auto op het openbare groenplantsoen voor de deur had geparkeerd, om maar een voorbeeld te noemen. Verder ben ik eind vorig jaar achterna gezeten door een stel idioten op een mountainbike dat zich politie noemt en in zwarte kleding compleet met helm en al hun leven op het spel zetten door in een doldwaze aktie dwars voor mijn auto stil te gaan staan. Ze vonden dat ik ‘een beetje onverantwoord hard door de bocht ging’; vervolgens kreeg ik een bon aangesmeerd voor het zogenaamd geen richting aangeven. Met dat soort mensen hebben we te maken hier in deze bananen-monarchie. Verwacht dus maar niet dat ze je gaan helpen als je in je eigen huis doodgemarteld wordt, dan wel drijgt te verzuipen. Ze zijn te druk met bonnen schrijven, pv-tjes uitdraaien en radarposten bemannen. Dat is de club waar we het over hebben.

 9. [8] En nog steeds begrijpt de roverheid niet waarom bromsnor geen gezag meer heeft…

 10. [9]
  Precies. Het interesseert ze ook geen moer, anders zou de situatie wel anders zijn. Ondertussen gaat het schaamteloze zakkenvullen van deze zakkenwassers gewoon door, ter meerdere eer en glorie van henzelf en ten koste van de onderdanen. Wellicht dat er iemand de Taliban-man c.s. op het juiste spoor van een gebouw vol van dat soort geteisem moet zetten om ze letterlijk een kopje kleiner te maken.

 11. Met verwijzing naar de Pim Fortuin moord is een ieder die een beetje kan nadenken het toch met me eens dat dit een politieke moord was uitgevoerd door een labiel figuur in opdracht van duistere krachten binnen de roverheid.

  Natuurlijk kunnen er nog vele onderzoeken volgen maar zolang deze worden uitgevoerd, geregisseerd, gefinancierd en beschermt door die zelfde roverheid hebben niet meer waarde dan de oud papier prijs waarop dit rapport is afgedrukt.

  Een roverheid die alles zal doen om zijn eigen perversiteiten, pedofilie, macht en geld lust zal beschermen tot in het einde der dagen. Hoe hoger je in de top van deze roverheid zit des te minder regels er zijn waaraan je dien te houden. Met in de absolute top de rovers familie van Oranje Nassau.

  Om terug te komen op het politie en justitie apparaat in Nederland bestaat dit bijna geheel uit machtswellustelingen die er niet zijn om misdaad op te sporen en te bestrijden maar uitsluitend om de roverheid te voorzien van de nodige extra inkomsten.

  Om de roverheid te vergelijken met de Hells Angels slaat de plank geheel mis. De Hells Angels is tenminste nog een groep mensen die hun reputatie waarmaken. Dit kan je van de roverheid niet zeggen.

 12. [9] En als uitstraling al iets zegt… Vergelijk dan eens de zeer fit-ogende gendarmerie in Parijs (waar ik laatst was) met dat stelletje hobbezakken dat hier bonnen schrijft. Ik weet ook wel dat diezelfde gendarmerie aan de kant bleef staan toen de kansenjongeren Parijs in de fik staken, maar was dat hun eigen lafheid of een verbod van de politiek?

Comments are closed.