NL-regering (4 juli): Werkgevers worden verplicht werknemers te scholen
.
LSR: Libertarische Schaduw Regering: Dit is fascistische slavernij van de bovenste soort. De overheid mag niet voorschrijven en controleren hoe u uw bedrijf leidt.

Alle vrije individuen, (iedereen die tegen deze collectivistische staatsdwang is) kan zich nu melden in een reactie hieronder.. .

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

4 REACTIES

 1. Prima, maar dan wel eerst een aanzienlijke versoepeling van het ontslagrecht zodat die scholing ook daadwerekleijk waarde toevoegt en niet gericht is op het vergroten van de sollicitatie kansen.

 2. Present ­čśë

  Bedrijven verplichten is dwang. Bedrijven worden ook maar betaald en geleid door mensen, dus ook deze individuen worden gedwongen. Dwang hoort alleen bij een dictatuur. Helaas blijkt democratie en dwang bijna altijd met elkaar verbonden.

  Het zou zo veel gemakkelijker zijn:

  Twee regels:

  Je blijft met je poten van andere mensen af. Je blijft met je poten van andermans eigendommen af.

  En je bent helemaal klaar.

  Aan beide regels heeft de democratie enorm veel schijt. En om alle uitzonderingen vast te leggen en uit te voeren, heb je enorm veel regels, ambtenaren en dure beroepen (advocaten) nodig.

  Kijk bv hoeveel rechtsgebieden er zijn, die alleen maar bestaan door de regels van de overheid waarmee constant inbreuk gemaakt wordt op andermans vrijheden en verworvenheden:

  http://www.advocaat-den-haa

 3. [2] Mooi. Jouw "twee regels" zijn een aardige alternatieve omschrijving van de missie van de Vrijspreker.

 4. [3] En eigenlijk kunnen die twee regels vervangen worden door: gij zult met uw poten van andermans eigendommen afblijven.
  Mijn lichaam is tenslotte mijn eigendom, en hoeft dus niet apart genoemd te worden.
  Mijn is mijn, dijn is dijn, leerden we al vroeger. Helaas hebben de meeste mensen niet opgelet.

Comments are closed.