NL-regering (2 juli): Hoofdlijnennotitie Defensiebeleid: Verkoop (aan wie???) een aantal gevechtstanks (28 ??), pantserhouwitsers en F-16’s om geld te krijgen o.a. voor betere bevelvoering.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Veel geschreeuw en weinig wol. Er moet een compleet nieuw beleid komen en de taak van defensie moet weer terug naar haar oorspronkelijke doel: de verdediging van het grondgebied. Niets geen escapades naar het andere eind van de wereld ter meerdere eer en glorie van de politici.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

4 REACTIES

  1. "Als de politici de vijand niet kunnen definiëren, zullen de kosten van zo’n oorlog eindeloos zijn. Hoeveel Nederlandse troepen willen ze opofferen? Hoeveel belastingggeld willen ze spenderen? Hoeveel onschuldige burgerslachtoffers willen ze zien sterven? Hoeveel burgerlijke vrijheden moeten wij ervoor opgeven?"

    Vrij naar Ron Paul, 25 sept. 2002

  2. Ron Paul wil omwille van eigen PERSOONLIJK gewin … 1776 in 2007 … werrekelluk … briljant …

  3. [2] Vertrouwelijk: ACP heeft in zijn leven veel zaken gedaan voor zijn eigen persoonlijk gewin!
    Wij nemen hem dit niet kwalijk!!

  4. [3] Geef ik grif toe … Echter, NIET door de mensen willens en wetens te bezodemieteren als RP. Maar ach … ook een Clinton is nu ineens veertigvoudig miljoenair. terwijl hij nog geen half miljoen waard was toen hij het Witte Huis betrad. Moet echter oook gezegd worden … Clinton spon pas garen NAAA dat tie president af was …

Comments are closed.