NL-regering (25 juli): Minister Van der Hoeven investeert ruim 46 miljoen euro belastinggeld voor de ontwikkeling van zes economische regio’s; tevens moet er van regionale overheden nog eens 46 miljoen euro belastinggeld bij komen.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Verminder belastingen met 92 miljoen Euro. Geef geld terug aan belastingbetaler en open de mogelijkheid dat privépersonen vrijwillig in de onderhavige projecten, of andere zaken, kunnen investeren.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

2 REACTIES

  1. Belasting teruggeven kan alleen aan mensen die betalen omdat ze teveel verdienen en dus niet in de zes economische regio’s wonen. Stop dus de 92 miljoen in die regio’s: daarmee kan dan de lokale economie worden opgekrikt en dát levert weer extra belastinginkomsten op. Kwestie van even doordenken Hub!!.

  2. [1] Waarom investeren burgers en ondernemingen niet al uit vrije wil in die regio’s ? Daar moet toch een (economische) reden voor zijn. Subsidiering met 92 Mio door de overheid is dus waarschijnlijk sub-optimaal, oftewel niet efficient.
    Ik ben het dus nog steeds met de schrijver van het stuk eens dat het beter is om die 92 Mio aan de belastingbetalende burgers terug te geven.

Comments are closed.