zondag, 15 juli 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

LSR *): Geen discriminatie naar huidskleur

NL-regering ( 5 juli) Het kabinet komt met nieuwe initiatieven om werkloosheid onder allochtone jongeren aan te pakken Ook gaat het kabinet zelfstandig ondernemerschap stimuleren.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Geen discriminatie naar huidskleur. Door steeds maar onderscheid te maken tussen allochtone en autochtone jongeren verhindert de politiek de natuurlijke integratie

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Rechten
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Gerrit Dekzijl schreef op : 1

  Niet de overheid maakt uit met WIE ik omga, dat maak ik zelf uit.
  Heb het al vaker op het net gezet: Balkenende gaat ook niet met jan-en-alleman om en krijgt ook geen processen wegens "discriminatie" aan z’n broek.
  www.hetvrijevolk.com…

 2. Fred schreef op : 2

  Als men met het stimuleren van ondernemerschap bedoelt dat er minder regels komen, dat de lts terugkeert met een vak ‘ondernemen’ etc. kan het geen kwaad. Maar waarschijnlijk bedoelt dit kabinet positieve discriminatie, zowel voor werknemers als werkgevers (belastingverlichting voor allochtone ondernemers). In dat laatste geval is het een heilloze weg.

 3. Softie schreef op : 3

  Dat jongens en meisjes nog steeds vrij zijn om te discrimineren naar kleur, uiterlijk, intelligentie, en geaardheid bij het aangaan van relaties is een groot onrecht! Dit moet bestreden worden. Jongens en meisjes die een ander afwijzen moeten standaard worden vervolgd. Pas wanneer blijkt dat iemand niet heeft gediscrimineerd op kleur, uiterlijk, intelligentie of geaardheid dan kan vervolging wegens discriminatie gestaakt worden.

 4. Hub (auteur van dit artikel) schreef op : 4
  Hub Jongen

  [3] Inderdaad; ook moeten mooie meisjes verplicht minder mooi gemaakt worden. Door te mooi te zijn beconcurreer je op oneerlijke wijze de minder mooie meisjes.

 5. Gerrit Dekzijl schreef op : 5

  [4] Ja, ja… lul er maar weer omheen…

 6. SpyNose schreef op : 6
  Spy-Nose

  [4] Hub, zonde van het geld. Komen bovendien minder kindjes van. Nee, hoor.
  Alle lelijkerds moeten verplicht naar de plastisch chirurg, gesubsidieerd en wel. Da’s goed voor de groei.

 7. Foob schreef op : 7

  [4] Er moet een kwotum voor lelijke mensen ingesteld worden. Er valt ook te denken aan gesubsidieerd prostitueebezoek, of gratis verstrekking van GHB, aan lelijke mannen.