NL-regering ( 5 juli) Het kabinet komt met nieuwe initiatieven om werkloosheid onder allochtone jongeren aan te pakken Ook gaat het kabinet zelfstandig ondernemerschap stimuleren.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Geen discriminatie naar huidskleur. Door steeds maar onderscheid te maken tussen allochtone en autochtone jongeren verhindert de politiek de natuurlijke integratie

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

7 REACTIES

 1. Niet de overheid maakt uit met WIE ik omga, dat maak ik zelf uit.
  Heb het al vaker op het net gezet: Balkenende gaat ook niet met jan-en-alleman om en krijgt ook geen processen wegens "discriminatie" aan z’n broek.
  http://www.hetvrijevolk.com

 2. Als men met het stimuleren van ondernemerschap bedoelt dat er minder regels komen, dat de lts terugkeert met een vak ‘ondernemen’ etc. kan het geen kwaad. Maar waarschijnlijk bedoelt dit kabinet positieve discriminatie, zowel voor werknemers als werkgevers (belastingverlichting voor allochtone ondernemers). In dat laatste geval is het een heilloze weg.

 3. Dat jongens en meisjes nog steeds vrij zijn om te discrimineren naar kleur, uiterlijk, intelligentie, en geaardheid bij het aangaan van relaties is een groot onrecht! Dit moet bestreden worden. Jongens en meisjes die een ander afwijzen moeten standaard worden vervolgd. Pas wanneer blijkt dat iemand niet heeft gediscrimineerd op kleur, uiterlijk, intelligentie of geaardheid dan kan vervolging wegens discriminatie gestaakt worden.

 4. [3] Inderdaad; ook moeten mooie meisjes verplicht minder mooi gemaakt worden. Door te mooi te zijn beconcurreer je op oneerlijke wijze de minder mooie meisjes.

 5. [4] Hub, zonde van het geld. Komen bovendien minder kindjes van. Nee, hoor.
  Alle lelijkerds moeten verplicht naar de plastisch chirurg, gesubsidieerd en wel. Da’s goed voor de groei.

 6. [4] Er moet een kwotum voor lelijke mensen ingesteld worden. Er valt ook te denken aan gesubsidieerd prostitueebezoek, of gratis verstrekking van GHB, aan lelijke mannen.

Comments are closed.