NL-regering (17 juli ): Minister Ter Horst bekent eerlijk, maar waarschijnlijk tegen haar zin, dat “Bijna de helft van de jongeren niet weet dat Europese regels voorrang hebben op nationale voorschriften.”

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Ook dit geldt net zo goed voor ouderen. Het is een teken van (zeer bewust???) falen van de regering om voorlichting te geven over wat zij aan het doen is in de EU, namelijk het verkwanselen van de Nederlandse soevereiniteit. Onder andere door weer meer vetorechten weg te schenken.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

2 REACTIES

  1. In hoeverre kan de verkwanseling van de Nederlandse souvereiniteit een argument zijn van mensen die in basis tegen de Nederlandse Staat zijn?

  2. [1] Dit is erg eenvoudig. De NL-staat maakt al inbreuk op persoonlijke soevereiniteit. Door nog extra ondergeschikt aan Brussel te worden, wordt het voor de NL-staat gemakkelijker om nog meer inbreuk op die soevereiniteit te maken.
    Nu al komt het overgrote deel van wetten uit de EU en door de nieuwe grondwet, pardon verdrag, komt er nog meer dwang.
    Bovendien is het tegenhouden van deze ontwikkeling nu mogelijk door NEEN in een referendum.

Comments are closed.