NL-regering (117 juli): Minister ter Horst (PvdA) vindt dat jongeren blijk geven van “doorgeslagen individualisme”, dat niet past bij “democratisch burgerschap”. (zie twee vorige dagen berichten van LSR)

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Guusje zegt hiermee dat iedereen zich wel degelijk moet opofferen als de regering 50 % plus 1 stem weet te vergaren. Dit is even immoreel (al is het legaal) als wanneer de meerderheid van twee boeven tegen jou zegt dat je je beurs moet afgeven.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

3 REACTIES

 1. De PvdA is een complete giller. Elk woord dat je er aan besteedt is er eigenlijk een teveel. De partij is het overigens (gezien de recentste kretologie) met deze stelling eens. Het programma van de PvdA schijnt namelijk ook al gereduceerd te zijn tot een enkel woord: VERBOTEN! Stelletje stumperds.

 2. "doorgeslagen individualisme"

  WAT???

  Alles wordt collectief! Individualisme wordt enorm afgestrafd. Wat een gek mens, lekker de schuld geven aan het individualisme,terwijl dat steeds minder is.

 3. nachtwaker

  een etatist klaagt al snel over "doorgeslagen
  individulisme " , maar vraagt zich
  maar weinig af ,wie eigenlijk
  het recht geeft om te klagen,..

Comments are closed.