dinsdag, 3 juli 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Mission accomplished?

Op NieuwNieuws las ik gisterenavond het volgende (ook reeds aangekaard door JP):
Maar liefst 84% van de kinderen tussen de negen en dertien jaar oud maken zich zorgen over het klimaat en de opwarming van de aarde. Elf procent van de kinderen maakt zich veel zorgen, 73% is soms bezorgd over het klimaat.
Dat blijkt uit een representatief onderzoek van het onderzoeksbureau Intomart in opdracht van het NOS Jeugdjournaal. Van de kinderen geeft 59% aan vaak 5% – of soms – 54% – bang te zijn vanwege de klimaatproblemen.
Het NOS Jeugdjournaal besteedt deze week extra aandacht aan het klimaat in aanloop naar de wereldwijde klimaatactiedag, Live Earth, aanstaande zaterdag.
Zo, daar kunnen de verschillende monotheïstische wereldreligies nog een puntje aan zuigen. Heil Paus ManBearPig!

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Ik ben op mijn prive gesteld schreef op : 1

  Er is niets nieuws onder de zon. Toen ik nog kind was, zo’n 40 jaar geleden, werd ons bijna dagelijks beelden getoond van die afschuwelijke Russen. Boekjes met enge Russen, films met enge Russen, journaal beelden met enge Russen. Het kon niet op en de ene bestuurder buitelde over de andere om ons vooral angst in te praten voor de Russen.

  Ze gebruiken de zelfde methodes alleen zijn de enge Russen eerst vervangen door enge Chinezen en nu weer door enge ozon lagen.

  Dit is een beproefde techniek om een bevolking in toom te houden. En een ieder die niet meeloopt in de stroom wordt gezien als een terrorist en moet zo snel mogelijk worden afgescheiden van de groep.

 2. D.O. Minee schreef op : 2

  Is eigenlijk van alle tijden om de knoet er onder te houden door middel van angst. Tegenwoordig doen ook "gloresterol", aids, pensioengaten en dergelijke zaken een schepje erbovenop. Gewoon vergeten al die zooi en gaan LEVEN! Dat is: in het NU zijn, voelen, ga iets leuks doen.

 3. JCW schreef op : 3

  Hier zijn twee links naar de ManBearPig episode van South Park, waarvan de makers ook libertarians zijn:
  en.wikipedia.org…
  video.google.nl…
  De video is wel Russisch oid nagesproken, kon zo snel niet de originele vinden

 4. JCW schreef op : 4

  [3]
  De episode met Nederlandse ondertiteling komt trouwens binnenkort weer op de Nederlandse Comedy Central, dat is de zender die vroeger The Box heette en waar overdag Nickelodeon op te zien is. South Park is er elke dag om 22.00 uur te zien.

 5. SpyNose schreef op : 5
  Spy-Nose

  Het grote verschil met "lelijke" Russen en Chinezen is, dat je met Russen en Chinezen kunt concurreren, met het klimaat daarentegen niet. Dat maakt het allemaal veel griezeliger voor die kinderen. Er is geen ontkomen aan.

  Men bedenke met wat voor wereldbeeld die kinderen worden gehersenspoeld: Het wordt een nieuwe obscure religie. Terug naar de prehistorie. "Geestelijke mishandeling" zou ik dat willen noemen. De verantwoordelijken hiervoor zijn de politieke mandatoren.

 6. Achiel schreef op : 6

  Ik weet niet of er gisteren iemand de jeugdjournaal klimaat special gezien heeft? Ik heb het na 5 minuten uit moeten zetten, Joseph Goebbels zou jaloers geweest zijn op deze propaganda. Kinderen worden gewoon gehersenspoeld met klimaat/opwarmingsleugens.

 7. Hub schreef op : 7
  Hub Jongen

  [6] Niet gezien maar ik griezel er toch van.
  Zou het mogelijk zijn om er één of meer keiharde bewijsbare leugens uit te halen, te citeren en an de kaak te stellen?
  Ik houd me aanbevolen.

 8. Achiel schreef op : 8

  [7] www.nos.nl… Lees en huiver zelf maar op de site.
  Je kunt daar ook de aflevering van vandaag terug kijken welke volgens mij net zo erg was.

 9. Arend (auteur van dit artikel) schreef op : 9
  Arend

  [3] Deez is gewoon in t Engels: video.google.nl…