Nauwelijks had de Libertarische Schaduw Regering geprotesteerd *) tegen te weinig scheiding, of er gebeurt weer een raar ding.
De immigratiepoort gaat wijder open voor imams en predikanten.
Te gek voor woorden is het als je aan de ene kant allerlei mensen aan het uitzetten bent, en dan imams gaat binnenhalen.

Niet-westerse geestelijken – priesters, imams en predikanten gelijk – krijgen vanaf komende week eenvoudiger een werkvergunning. Geen wonder dat moslimorganisaties enthousiast feest vieren.

Op zichzelf hoeft aan immigratie van personen die een zekere baan hebben en die niet ten laste van de belastingbetaler komen, natuurlijk geen bezwaar te zijn. Er bestaat alleen twijfel binnen hoeveel tijd dat wel het geval zal zijn.
Maar het is natuurlijk pure discriminatie ten opzichte van andere vakmensen of deskundigen die ook hun eigen broek kunnen ophouden.

In plaats van de scheiding tussen kerk en staat te vergroten, wordt deze hierdoor weer kleiner.
——————————————————–
*) www.vrijspreker.nl/vs/item/…

2 REACTIES

  1. Ja niet te vergeten Eigen mensen er uit zetten,omdat men zo leuk maak voor je.
    Zie Amsterdam maar…zijn ook uitstervende soort.door het vuile gore NSBers voor al links.

    Sorry kon het even niet laten maar wat mot wij dan wel niet slikken!?
    Ik wou dat die dag komt om af te rekenen,dan zal ik ook niet zo kieskeurig zijn.

  2. Er mag geen enkele imam Nederland binnenkomen. Niemand heeft behoefte aan deze nazi’s. Ook moeten imams direct het land worden uitgezet, zodra ze geweld prediken. De moskee in kwestie wordt dan gesloopt en de opbrengst daarvan gegeven aan opvanghuizen voor mishandelde islamitische vrouwen.

Comments are closed.