Vandaag was de kijker naar Nederland-2 persoonlijk getuige van de zoveelste rechterlijke wanvertoning, die zich in de onrechtsstaat afspeelt. Robert Hörchner, ondernemer in de confectiehandel, wordt op uiterst dubieuze gronden zomaar aan het Poolse rechtssysteem uitgeleverd. Dit is het gevolg van een jarenlang slepende lastercampagne van het Openbaar Ministerie tegen de familie Hörchner.

Hörchner werd er een paar jaar geleden van verdacht dat hij bedrijfsruimte in Den Bosch verhuurde aan een xtc-bende. Zowel de rechtbank als het gerechtshof spraken hem in 2002 en 2003 vrij. Sindsdien strijdt hij om een schadevergoeding. Hörchner ontkent ook iets met de Poolse hennepzaak te maken te hebben.
www.omroepbrabant.nl/news.a…

Wraak van het OM
Een en ander is het OM kennelijk in het verkeerde keelgat geschoten en nu probeert het de zaak via de Poolse justitie alsnog binnen te halen.
www.katholieknieuwsblad.nl/…

Uitlevering is mogelijk, omdat volgens art. 29 van het EU-Verdrag (Verdrag van Maastricht) de lidstaten zich verbonden hebben tot nauwe samenwerking tussen jusititiele en politionele autoriteiten in strafzaken, vooral op het gebied van voorkoming en bestrijding van criminaliteit, met name van terrorisme, mensenhandel, misdrijven tegen kinderen, illegale drugs- en wapenhandel, corruptie en fraude.

Deze rechtsverkrachting is een gevolg van het verlies van soevereiniteit door politiek gekonkel. Hierdoor is de deur naar juridische willekeur wagenwijd opengezet. Iedereen die een appeltje met het OM te schillen heeft, kan van zo’n wraakoefening het slachtoffer worden.

Daar helpt maar één remedie tegen: Nederland UIT de Europese Unie.

Teken de petitie:
Wij willen een referendum

4 REACTIES

  1. Een van de weinige voordelen van staatsburger zijn was dat je bij voorkeur door je "eigen" mensen werd berecht. Een souvereine staat leverde dan ook nooit eigen burgers uit. Voor de komst van de eenheidsstaat hadden burgers recht op een proces in hun eigen stad of heerlijkheid.

    Maar nu is de souvereiniteit dus een lachertje geworden. Nederland levert haar onderdanen, van burgers kun je helaas niet meer spreken, uit aan andere landen. Niet alleen binnen de EU, maar ook naar de Verenigde Staten. Als Nederland uit de EU zou treden, dan NOG bestaat het gevaar dat vreedzame Nederlanders slachtoffer worden van de idiote "War on Drugs" of de "War on Terror" die aan de andere kant van de oceaan gevoerd wordt.

  2. Een paar maand werd een poolse verdachte van de moord op Joe van Holsbeek aan Belgie uitgeleverd.
    Toen hoorde ik niemand klagen.

  3. [1] Precies, Klassiek Liberaal. We mogen niet vergeten, dat het dan ook gaat om vier vrijheden van de EG: vrij verkeer van goederen, personen, diensten en kapitaal (art. 3 EG) en de gelijktijdige waarborging van veiligheid en zekerheid van de volkeren van de lidstaten door een ruimte van veiligheid en rechtvaardigheid tot stand te brengen (preambule EU-verdrag).
    [2] Heeft iemand daarover bericht dan, Student Ambtenarenlogica (Hoog EQ)?

  4. [2] Uiteraard niet, Belgie is niet onze zaak! Laten we ons nu eens niet bemoeien met zaken als Belgie, die kunnen dat helemaal alleen oplossen, bovendien zijn ze niet gediend van enige Nederlandse inmenging. Het gaat hier om brugers of liever gezegd onderdanen van Nederland, daar dienen wij ons druk over te maken. Misschien ben u morgen wel aan de beurt.

Comments are closed.