Vanavond zijn er min of meer gelijktijdig twee belangrijke TV-uitzendingen.

1. NETWERK (Nederland 2 om 20.25 uur) heeft een nadere reportage over het afvoeren van Robert Hörchner naar Polen.

Zie www.vrijspreker.nl/vs/item/…

2. Op Nederland 3 wordt de film vertoond “The great global warming Swindle”, de film die de sprookjes van Al Gore in “An inconvenient truth” een beetje tot de ware proporties wil terugbrengen. Zie o.a.:

www.vrijspreker.nl/vs/item/…

Beide uitzendingen kunnen van groot belang voor u en uw kinderen zijn.

De eerste om beter te proberen begrijpen wat er zich in werkelijkheid in de EU afspeelt en hoe geruisloos u daar verder ingeluisd wordt. De enige weg naar uw veiligheid is om te beginnen uit die EU te komen.
Natuurlijk is dat maar een begin, maar als de stap die de regering nu wil nemen een feit wordt, zal het alleen maar moeilijker worden. Daarom tracht die stap te voorkomen.

Voor het niet-tekenen van de vernieuwde EU-grondwet (Andere kaft en wat cosmetische puntjes) bent u waarschijnlijk te laat. Balkenende zal bij de andere opperhoofden lekker stoer doen en tekenen namens u.
Uw enige kans om het tegen te houden is via het Nee-stemmen op het referendum dat Balkenende en trawanten zullen proberen NIET te laten plaats vinden.
Zie de techniek daarvoor in het hier voorgaande artikel.

Een klein stapje kunt u zetten door de twee petities te tekenen:
Nederlandse actie:
www.wijwillenreferendum.eu/…
Internationale actie via:
www.bonde.com/index.phtml?s…

De andere uitzending gaat over de zwendel van de politieke film over de vreselijke global warming die MISSCHIEN ZOU KUNNEN GEBEUREN. Maar Die volgens veel geleerden helemaal niet gaat plaats vinden. Sommigen tonen zelfs aan dat er spoedig weer een ijstijd op komst is!!

Als daarvoor 84 % van de kinderen zich zorgen maakt, is er wel iets heel vreselijks aan de gang. En u kunt er nu al op voorbereid zijn dat als het lukt dit politiek gedoe te ontzenuwen, dat de politici dan uw angst gaan opwekken voor een komeet die op ons afkomt.

Om meer tot de FEITEN te komen is het erg belangrijk de film over de global warming swindle te bekijken. Het is een hulpje om te trachten uw eigen oordeel te vormen.

7 REACTIES

 1. Na de film komt er een klimaatdebat…

  Ben benieuwd wie daar zullen discussieren…

 2. wb die uitlevering nederlander aan Polen;
  dat vind ik heel goed, want ik neem aan dat dan dan ook gebeurt met Marokkanen en zo, die hier wat doen en dan uitgeleverd worden naar Marokko?

 3. goed discussie voer:

  gloeilampen maken <1% van het energie verbruik uit maar airco’s inmiddels al >10% waarvan 35% door slecht gebruik en onderhoud. De productie van spaarlampen verbruikt 90.000 kilo kwik per jaar in europa, alle barometer producenten samen max 200 kilo en dat laatste wordt verboden.
  Het is ongekleurde info waar behoefte aan is; geen "inconvenient truth" maar "truth". En de media helpen in hun ondeskundigheid niet mee.

 4. [4] "Het is ongekleurde info waar behoefte aan is; geen "inconvenient truth" maar "truth". En de media helpen in hun ondeskundigheid niet mee."
  De Vrijspreker doet zijn best om FEITEN te leveren!!

 5. We zouden eindelijk als Nederlandse Volk het heft in eigen hand kunnen/moeten nemen en beginnen ze van het binnenhof te verjagen deze landverraders, de chaoten!

  We hoeven ons inmiddels ook geen zorgen meer te maken over onze economie want alle bedrijven van aanzien worden verkwanseld aan het buitenland door aasgieren die er alleen beter van worden. Die overgenomen bedrijven zullen hoe dan ook toch vertrekken daar hoeft niemand aan te twijfelen, zeker als je met Fransen te doen hebt.

  Wanneer lulletje lampepit heeft ondertekend dan is het inderdaad te laat.
  Of begint dan pas echt de revolutie?

  Ach, die EU die stort wel in mekaar met al hun hoogmoed daar in Brussel en hun streven de islamitische wereld erbij te halen is zeker het einde van de Unie.

  Maar met de toetreding van de Oost-Europese cultuur zal dat toch ook al wel gebeuren.

  En lees vooral ook het artikel "Aufmarsch der Frommen" in Die Weltwoche van 28/07. Daarin krijgen we de verwachting, wat we eigenlijk zel al wisten, te lezen van een &#8220;gematigd&#8221; parlementslid.

 6. [1]

  Er zijn een paar missers gemaakt in "TGGWS" en die paar missers zullen er ongetwijfeld worden uitgevist, vergroot en gebruikt om te trachten in 1 klap de hele sceptische kant in diskrediet te brengen.

  Ik gok erop dat dat de hele gedachte is achter het organiseren van een debat achteraf.

  Zal SBS6 een debat organiseren na "An Inconvenient Truth" te hebben uitgezonden?

Comments are closed.