In de Sydney Morning Herald van 8 juli wordt gewag gemaakt van het feit dat concertgangers bij het afgelopen zaterdag in het Sydney Aussie Stadium gehouden Live Earth concert volgens de Herald 50 AUD (31.5 euri’s..) boden voor een biertje in plaats van een uur te wachten in de rij om versnaperingen te bemachtigen.

Het moge duidelijk zijn, dat de wet van vraag en aanbod zowel van toepassing is op concertgangers naar kerkelijke miljeu-bijeenkomsten als op de thuisblijvers.

De volgende stap van de Heilige Al Gore (nee, ik ga het niet hebben over zijn zoon Al Gore III, ook wel bekend als Mini-Me, die een aantal dagen geleden betrapt is op het rijden onder invloed met een slordige 160 km/u op de klok in een ‘groene’ Prius met cannabis aan boord) is naar verwachting een concertserie om te wijzen op het gevaar van de wet van vraag en aanbod.

De Vrijspreker wenst hem ook bij deze nieuwe onderneming veel succes toe.

5 REACTIES

  1. Wat mij vooral opviel – en waar ik geen commentator over hoorde – waren de grote lege plekken in de stadions. Ik zag dat het ‘benedenterrein’ bij het concert in Nederland slechts half gevuld was. In Rio wilde de autoriteiten aanvankelijk het concert verbieden omdat er 1.000.000 mensen verwacht werden. Men kon de veiligheid niet garanderen. Achteraf bleek slechts een fractie van de verwachte bezoekers op te zijn komen draven. Dat geeft een mens pas echt hoop.

  2. Toch een domper dat de Paus Al Gore nog niet heilig heeft verklaard. Hij heeft toch echt een wonder verricht, zij het een niet al te best wonder. Nu wachten op de rest van de klimaat deconfiture en een plekje reserveren voor Al en Al’s aanhang in het zottenkot, waar hun theorien vast een willig oor zullen krijgen…

  3. Oh – nu snap ik waarom Al Gore de wereld naar zijn pijpen wil laten dansen. Het lukt hem thuis niet!

  4. Kunnen we al gore niet naar ons kamp overhalen, je moet die man nageven dat ie behoorlijke massa’s mensen weet te mobiliseren voor "leugens", kun je nagaan wat ’n waardevolle libertarier hij kan zijn en wellicht eindelijk president of the usa als libertarier.

    en toen werd ik wakker

  5. Al Gore is gewoon een grote crimineel, die aan narcistisch megalomaan waandenken doet (of zijn dat teveel pleonasmes?). op http://www.openmarket.org/2… staat een mooi stuk over hoe de hysterie zijn doel voorbij lijkt te schieten, en waar ook nog een ander feitje wordt genoemd: Gore is een aanbidder van Rachel Carson, de massaslachter die een ware genocide heeft gepleegd met haar campagne om DDT verboden te krijgen.
    Dat is dus Al Gore…

Comments are closed.