Aaron Russo (14 feb. 1943) is niet meer. Op 24 augustus j.l. overleed de filmmaker van films als ‘The Rose’ met Bette Midler, ‘Trading Places’ met Eddie Murphy, ‘Teachers’ en ‘Wise Guys’ aan de gevolgen van kanker. Zijn grootste prestatie was echter de onafhankelijke film ‘America: Freedom to Fascism’, die hij geheel uit eigen zak bekostigde en waarmee hij zijn reputatie als filmmaker op het spel zette.

Aaron Russo, die eerder ook de carrieres van diverse rockacts zoals Led Zeppelin, Bette Midler en The Manhatten Transfer, stelde zich in 2004 kandidaat voor nominatie voor een gooi naar het presidentschap van de VS voor de Libertarian Party, die hij evenals Gary Nolan nipt verloor van Michael Badnarik. Voor 2008 zette Aaron Russo zich in voor kandidaat Ron Paul.

Zijn film ‘America: Freedom to Fascism‘ is een aanrader.

In een interview met PrisonPlanet onthulde hij zijn inzicht betreffende de ‘Untouchables’ opgedaan door zijn veelvuldige contacten met Nick Rockefeller.

De volgende YouTube video van campagne in 2004 voor Fox (Faux) News waarin de interviewer tracht hem te marginaliseren (not..), is tekenend :

Zijn favoriete spreuk: “We want ALL of our Freedoms—ALL OF THE TIME!”

De strijd gaat voort.

Voor berichten aan de familie is het volgende email adres beschikbaar: AaronRusso@MSN.com.

Rust in vrede, Aaron.

Vrijspreker artikel
Freedom to Fascism website
Artikel over Aaron Russo
Restore the Republic

2 REACTIES

  1. jah…. erg jammer dat deze grote man is overleden. ook is het jammer ( erg ) dat hij toen niet verkozen werd als pr van usa.
    hij zou echt verandering bringen daar en ook door de hele wereld.
    ik hoop dat mensen die zijn werk hebben gezien en die van een vriend van hem Alex Jones, alles serieus nemen. we misss you !.

Comments are closed.