De katholieke bisschop Tiny Muskens heeft de eerste stap al gezet door voor te stellen om God voortaan “Allah” te noemen. Wat is er dan meer consequent dan de hele bijbel te vervangen door de koran?
Dit is de geniale oplossing voor de samensmelting van het katholicisme en de islam waardoor dan tevens alle andere integratie problemen in een klap zijn opgelost.

Er is geen enkele reden te bedenken om dat niet te doen. De hoogste baas in beide sektes zal dat fijn vinden, want hij is al één: God = Allah.
De katholieke jongens zullen dat ook wel prachtig vinden want dan krijgen zij ook 70 maagden in het hiernamaals. En de meisjes mogen dan ook in een zwarte tent rondlopen.

Jezus en Mohammed moeten het dan wel nog op een akkoordje gooien over hun beider rol. Maar er is fantasie genoeg om dat eenvoudig op te lossen.
De club wordt dan zo groot dat het niet moeilijk moet zijn om ook de joodse religie te integreren waardoor dan de problemen in het Midden Oosten ook opgelost zijn.
De problemen van Wilders worden een beetje verschoven. In plaats van de koran te verbieden, moet hij dan misschien omswitchen en de bijbel gaan verbieden. Maar die draai zal de meest eenvoudige zijn.

We gaan mooie tijden tegemoet waarbij de EU zal helpen door zowel bij katholieke als bij islam bijeenkomsten verplicht te stellen dat ze allemaal zingen: “Alle Menschen werden Brüder”

36 REACTIES

 1. Leve de Moslimbroederschap !
  Och erm, de man spoort niet helemaal. Hij ziet zichzelf kennelijk als een miskend genie of verlichte geest, die hoopt, over tenminste enkele eeuwen na zijn dood de lof, waar hij meent recht op te hebben, toegezwaaid te krijgen.
  Dat zo’n knaap ooit bisschop is kunnen worden, geeft aan, in welke lamentabele stuurloze toestand de Nederlandse editie van de Katholieke kerk reeds al die jaren lang verkeert. Een beetje kerk had hem al lang uit zijn functie gezet, omdat hij buiten staat moet worden geacht zijn ambt uit te oefenen, lijkt me. De gelovigen dienen zich af te vragen, of hij al die jaren in naam van de Kerk gesproken heeft.
  Zeer betreurenswaardig ook, zo’n zieleherder, nog betreurenswaardiger zijn kudde schapen.

 2. [1] Muskens is al heel lang het spoor bijster. Weet je nog dat hij adviseerde om arme mensen broden te laten stelen om hun honger te stillen. Waarom niet zeggen dat ze bij Muskens allemaal terecht kunnen, want de katholieke kerk zorgt nu eenmaal voor haar zieltjes. In werkelijkheid is het gewoon een ordinaire mafiabaas die aanzet tot criminaliteit.

  In het Arabisch wordt Allah al gebezigd alszijnde god, ook door de christenen. Mohammed heeft Allah namelijk van de christenen overgenomen of gestolen, zo ook grote delen van de bijbel. Hier in Europa noemen we hem (of haar) god, dieu, Gott, dios etc. Waarom wij hem opeens een Arabische naam moeten geven is niet geheel duidelijk. Maar ja, zoals gezegd Muskens spoort dus niet helemaal. Tijd voor pensioen.

 3. Ik kan mijn oren niet geloven. Wat een bijzondere, vreemde tijd waar wij in leven.

 4. [2]Albert S.
  Tja, maar als ik als katholiek, quod non, nou geen zin heb om mijn Schepper te herdopen, ben ik dan infidel en moet ik mij laten vermoorden door de gelovige geestverwanten van Tiny de Dhimmi?

 5. Ach, Muskens weet ook wel dat het gemakkelijker is om mensen die al geindoctrineerd zijn om in de onzin van het ene sprookjesboek te geloven makkelijk zijn te switchen om te geloven in het andere sprookjesboek (waarvan hij denk dat het waarheid is) dan weldenkende mensen te laten geloven in een sprookjesboek.

 6. Ik stel voor hem Jerommeke te noemen.
  Die is zo sterk. Dat zijn goddelijke krachten. Dus dat is god. De koran en de bijbel dienen dus beide afgeschaft te worden en mensen moeten voortaan verplicht de hele reeks Jerommekes aanschaffen.
  Maar pas op. "Suske & Wiske" albums mogen niet meer. Want daarin is god niet de central held. Daarin komt HIJ minder goed tot ZIJN recht. Dat zijn dus duivelse publicaties die verboden moeten worden omdat ze slechts verwarring zaaien omtrent de centrale rol van JEROM.

 7. Ik hang geen enkele religie aan, dus wat mij betreft mag God worden genoemd: Gott of Allah of Dieu of Dio of Zeus of Annunaki’s, enz enz.
  Het enge van die Muskens vind ik die onderdanige opstelling, dat bange toegeeflijke. Dat kom je nu in onze maatschappij steeds meer tegen. Er hebben vast heel wat moslims zitten meesmuilen bij dit bericht en hun superioriteitsgevoel zal er alleen maar door toenemen.
  Bovendien vind ik het ook nog behoorlijk naief gedacht, want ik heb niet het idee dat de moslims het nu zo fijn vinden om de naam van Allah dan ook door de ‘christenhonden’ te horen gebruiken. Dat zou wel eens averechts kunnen werken!
  Ik vermoed dat als je de naam Allah gaat gebruiken, je de hele santenkraam er omheen ook moet aannemen, dus de leer uit de koran (en wat daar aan vastzit). Nou, Muskens (persoonlijk) gaat z’n gang maar, hoor!

 8. Als iets de Katholieken (en indirect de overige garristelijken) duidelijk moet maken dat ze in sprookjes geloven en dat het sprookjesboek zonder meer inwisselbaar tegen Ali Baba en de 40 Rovers, of Mohammed en de 72 Maagden (vermoedelijk van dezelfde schrijver), zijn het dit soort uitlatingen wel.

  Het bericht vermeldde overigens dat Muskens met zijn gezondheid tobt. Net als bij ‘overvallers op scooters’ de term ‘lichtgetinte’ meestal wordt weggelaten is hier ongetwijfeld de term ‘geestelijke’ komen te vervallen. Is niet erg; dat is zo ook wel duidelijk.

 9. [1] Muskens is inderdaad waarschijnlijk nog steeds knaap (mannelijke maagd) op zijn oude dag. Zo zie je maar weer hoe ongezond een leven lang voor trekpop spelen is… Spijtoptant geworden nu hij zich realiseert dat hij als mullah toch zeker een heuse harem had kunnen hebben; of zou hij gewoon dement zijn geworden?

 10. Het meerendeel van de katholieke kerk is allang al af/verdwaald.
  Wat kun je ook verwachten ? De paus beeft, buigt en bidt al voor afgod allah richting mekka.Geen wonder dat zo’n slaafse bisschop met dit soort absurde uitspraken komt.
  Wat is de volgende stap:
  Jezus,de Zoon van God vervangen door mohammed de valse profeet ?
  Hoe heeft het allemaal in vredesnaam zo ver kunnen komen vraag je je af.

 11. Ik kan Muskens best volgen, hoor. Maar waarom stelt hij de moslims in Nederland niet voor om Allah gewoon God te noemen. Werkt net zo goed als zijn voorstel en de moslims zullen dit graag doen in hun nieuw verworven moedertaal. Bovendien moeten ze na hun dood dan niet tegen heug en meug 7 maagden bevredigen (die dan uiteraard geen maagd meer zijn) maar verkrijgen het voorrecht om in het hemelse koor de hele dag harp te spelen en stichtelijke liedjes te zingen met als dirigent Muskens en onder het goedkeurend oog van Hun-lieve-heer.
  P.S.
  Dit is het korste horrorverhaal dat ik ooit schreef.

 12. Tsja er werden al meer Arabische woorden overgenomen zoals bvb het woord Hashshshin dat in het Frans en Engels "assassin" werd
  U raadt meteen wat voor "hobby" die secte had ?
  En wat die bisschop beteft … heeft die niet een herseninfarct gehad ? …. Nou dat kan ernstige gevolgen hebben

 13. God is eigenlijk ALLAH maar de christenen hebben het gewoon overgenomen en de joden.

  er is maar 1 god :Allah

 14. Mohamed is geen valse profeet maar wel de laatste jezus was ook de islams profeet maar de joden bestempelde hem als een leugenaar en man met magie die doven deed horen en blinde genas en vraag maar aan de joden of ze meer weten , want ze weten meer dan alle andere gelovige samen dat ze vals zijn en niet van allah { god } houden en dat omwille dat er geen profeet uit hun rangen komt en dat de einde van de wereld in aantocht is kijk maar naar palastina en irak wie zijn het die daar verderf zaaien wees eerlijk en zeg niet dat het nu beter is dan in de tijd van saddam in irak wie zijn het JODEN die dit allemaal verichten , het is niet voor niets dat de islam in de lift zit elk jaar zijn er duizenden die zich bekeren tot islam noem mij maar een godsdienst die meer bekeerde heeft dan islam , maar ja lees eerst de koran voor je er over praat en je zal wel heel anders denken over islam dan je werkelijk nu denkt ….

 15. [17] ja en de bijbel en koran zijn in grote mate net het zelfde alleen in de bijbel staat onze profeet niet in { kan trouwens ook niet } jezus is ook onze profeet trouwens ….lees de koran en kom dan tot discusies ..groeten …

 16. [18]
  Wat mij betreft zijn beide boekjes zinloos. Als ik dan toch moet kiezen, dan kies ik zeker niet voor het slecht geschreven, warrige boekje dat de koran is. Een megalomane pedofiel annex massamoordenaar en nep-profeet die het voor elkaar krijgt om zo’n 14 eeuwen na zijn dood nog steeds mensen te interesseren cq. te brainwashen voor de strijd tegen de heidenen cq. de joden (die hebben het allemaal wel heeeel erg fout gedaan) en de garistenen, waardoor er heden ten dage nog steeds lieden zijn die zich geroepen voelen anderen van hun leven te beroven uitsluitend gebaseerd op de uitspraken van die idioot, heeft niet mijn voorkeur.

  Uiteraard is dit slechts mijn persoonlijke mening en mag jij van mij geloven wat jij wil, zolang je niet op direkte of indirekte manier mijn individuele vrijheid aantast. Met name op dat laatste punt maak ik mij met dank aan de politiek correcte klojo’s van de PvdAllochtonen en consorten toch wel ernstige zorgen.

 17. [19] jij spreekt over iets waar je geen weet van hebt , je zegt verwarrend lees het eerst voor je er iets slecht over zegt tjonge tjonge jij mag zeggen wat je wil maar er is wel degelijk een god !!!! en zijn profeten en te beginnen met adam als eerste

 18. [20]
  Ik zeg ‘warrig’ (onsamenhangend), niet ‘verwarrend’ (er door in de war gebracht zijn). NT2 ?

 19. [21] Er staat niet voor niets in de koran de gene die niet weten wat juist is {en de joden weten alles } voorwaar zij zullen branden in de hel … het is verwarrend voor je omdat je niet wie welke godsdienst de ware is … het is niet voor niks dat er ooit een proffessor van hart ziekte in leuven zich tot de islam bekeerde en dit omwille van de koran hij las erin alles over de geneeskunde wat hij op school leerde en dit was in de koran al 14 eeuwen neergekomen van allah {god} voor je islam keldert weet waar je over spreekt . kijk niet om je heen en zeg islam hier,daar of overal, er zijn heel weinig moslims op deze wereld ze zijn 90 procent verdwaald en weten ook niet meer wat of wie ze moeten geloven het is niet omdat ze de ramadan en hajj doen dat het echte moslims zijn hoor alleen als god het accepteert islam is heel vrede lievend en oprecht . als iedereen de islam moest praktiseren zoals hij werkelijk was dan was er geen armoede in de islamwereld en ging geen enkele moslim uit zijn land, maar elke moslim staat is corupt en proberen de islam te onderdrukken en dit door toe doen van jawel de joden …

 20. [22]
  Wel ja, geef de joden maar weer de schuld. Kunnen zij er wat aan doen dat ze beter presteren dan de gemiddelde moslim ?

  Godsdienst, en zeker de islam, is voor mij niks anders dan een strohalm die voor het grootste gedeelte vastgeklampt wordt door slaafse volgers van degenen die hun de strohalm voorhoudt. Het lijdt tot niets anders dan collectivisme; uitoefening van macht over anderen. Godsdienst sucks, big time.

  Maar goed, als jij zo nodig in dat door die pedofiel en massamoordenaar geschreven vod (o pardon, hij kon niet lezen en schrijven dus zijn woorden zijn eeuwen nadien ‘opgetekend’ door anderen) wenst te geloven, dan vind ik dat prima, zolang je mij er niet mee lastig valt.

  Over en uit.

 21. [23] MET GELD VAN DE MOSLIMS BROEDER DOEIE EN NU OVER EN UIT JIJ KIJKT ALLEEN NEGATIEFS OVER MOSLIMS HEB IK LANG DOOR DE TIJD ZAL KOMEN WANNEER RECHTVAARDIGHEID ZAL ZEGEVIEREN ALLAH OU AKBAR ……

 22. [24]
  Bedankt. Je hebt zojuist bewezen dat jij een onderdeel van het islamitische kwaad bent. En veel succes met je hakkenbar, ik ga liever naar een joodse, christelijke of atheistische schoenmaker.

 23. Draai de olie kraan in alle arabiche landen dicht en dan zal je heel anders praten ik ben helemaal geen islamatisch kwaad jij bekijkt dat op u wijze he, jij kent me nog niet eens en oordeelt over mij tjonge tjonge dat is wat ik bedoel jij zit vol negatiefs over islam,ga waar je wil niemand houd je tegen veel plezier waar je ook gaat bey bey

 24. [9]Het beste zou zijn als de naam Allah kon in plaats van ‘lul’ gebruikt worden.

  Eugene Furbin

 25. [15]De moslims zijn zo primitief dat ze niets van de geschiedenis weten en op een domme manier geloven in de 70 maagden van de bedrieger die Allah is genoemd. Islam ontstond als een geestelijke ziekte van een bedouin uit een verre woestijn en is geldig alleen maar voor de gekke moslemmische beesten die van nix weten en het enige wat ze werkelijk kunnen is mensen doden in naam van de duivel Allah.

  Eugene Furbin

 26. Ik heb de koran grondig bestudeerd in het Arabisch. Het boek is niet van deze tijd, het is door onwetende nomaden samengesteld. Deze nomaden wisten niet beter dan veel passages uit de Bijbel aan te halen, maar ze begrepen niets ervan en gaven hun eigen ongeletterde interpretatie aan die passages. De koran is boordevol van haat en oproepen tot moord en geweld en is vol van antisemitische nonsense. Het beloofd dingen aan de malloten die in die onzin geloven die gewoon niet bestaan. Dat bewijst nog een keer hoe dwaas en primitief diegenen zijn die in dat onzin geloven. Het is daarom dat dit middeleeuwese boek is zo kwaadaardig zelfs vandaag nog. Maar verstandige mensen te hebben bekeerd? Dit is gewoon een leugen.

  Eugene Furbin

Comments are closed.