De katholieke bisschop Tiny Muskens heeft de eerste stap al gezet door voor te stellen om God voortaan “Allah” te noemen. Wat is er dan meer consequent dan de hele bijbel te vervangen door de koran?
Dit is de geniale oplossing voor de samensmelting van het katholicisme en de islam waardoor dan tevens alle andere integratie problemen in een klap zijn opgelost.

Er is geen enkele reden te bedenken om dat niet te doen. De hoogste baas in beide sektes zal dat fijn vinden, want hij is al één: God = Allah.
De katholieke jongens zullen dat ook wel prachtig vinden want dan krijgen zij ook 70 maagden in het hiernamaals. En de meisjes mogen dan ook in een zwarte tent rondlopen.

Jezus en Mohammed moeten het dan wel nog op een akkoordje gooien over hun beider rol. Maar er is fantasie genoeg om dat eenvoudig op te lossen.
De club wordt dan zo groot dat het niet moeilijk moet zijn om ook de joodse religie te integreren waardoor dan de problemen in het Midden Oosten ook opgelost zijn.
De problemen van Wilders worden een beetje verschoven. In plaats van de koran te verbieden, moet hij dan misschien omswitchen en de bijbel gaan verbieden. Maar die draai zal de meest eenvoudige zijn.

We gaan mooie tijden tegemoet waarbij de EU zal helpen door zowel bij katholieke als bij islam bijeenkomsten verplicht te stellen dat ze allemaal zingen: “Alle Menschen werden Brüder”

36 REACTIES

 1. [30] Weet je dat er ook al KORANS zijn vervalst , ik denk het niet! om de onwetende op een verdwaald spoor te brengen over de islam moesten ze wel vervalse anders zullen binnen enkele jaren veel meer moslims zijn dan gewenst is … ik zeg je nogmaals ze proberen islam te kelderen maar zullen niet slagen met ALLAH’S wil zullen we overwinnen en zal de waarheid over de islam geopenbaard worden ……….

 2. Zijn er nog veel korans? Dit is tenminste uit de duim gezogen. Er bestaat maar een koran die door de volgelingen van Mohammed geschreven is. Met een heleboel zieke ideen. Zoals antisemitisme, bij voorbeeld. Hij was jaloers op de joden, je Mohammed. Hij kon ze niet vergeven dat ze zijn gekke ideen niet overgenomen hadden. Daarom wilde hij ze doden. Net als Hitler eeuwen later. Of zijn opvolger van onze tijd Ahmadinejad van Persie.

 3. [33] Khomeiny is natuurlijk wel eerst uit de wind gehouden door de Fransen en weer in het zadel geholpen door Dhimmy Carter, ook nu nog een enorme antisemiet, in gezelschap van types als Dries van Agt en Gretta Duisenberg.

  Niet te vergeten de iNazi’s en hun vriendjes De Moslim Broederschap. Gesteund door joden (…) als Job Cohen en Harry de Winter. Niet opgelet bij geschiedenis, vroeger, en nooit zelfstandig leren denken in het Marxistisch staatsonderwijs.

 4. Dat Allah God is dat weten we allang.
  Alleen veel mensen begrijpen de Islam niet, men zegt dat in de Koran over moorden gaat.
  Men moet eerst begrijpen waar het omgaat.
  Want namelijk moorden in de Islam is verboden.
  Wanneer de moslims worden aangevallen en er treedt oorlog dan kun je spreken van doden.
  Je moet niet in de war raken met wat in de koran staat over het woord dood de ongelovigen, deze vers gaat over de stam van Mohamed Koraych die ongelovig waren een gedeelte van Koraych werd moslim en de rest wilde niet en gingen de moslims aanvallen, er staat wanner zij jullie bevechten, bevecht ze cq doden.
  Dit gaat over de stam Koraych en niet de ongelovigen van tegenwoordig.

Comments are closed.