De Chip die straks verplicht wordt om bij mensen in te bouwen en daardoor Big Brother volledige controle over zijn onderdanen zal geven.
We hebben al vaker over dit gevaar geschreven. Vooral omdat er nog veel goedgelovige mensen zijn die denken dat dat flauwe kul is en nooit zal gebeuren.

En toch gaat de ontwikkeling in die richting gestaag door,
Daarom is het nuttig dat er personen zijn die een actie op touw gezet hebben om te proberen dat inderdaad te voorkomen.
Alleen al het feit dat daardoor meer mensen alert worden, maakt de actie prijzenswaardig en we geven u sterk in overweging om uw steun te betuigen door ook hun petitie te ondertekenen.

De initiatiefnemers schrijven:
Onze doelstelling :
“We willen onze medemensen en het beleid informeren, sensibiliseren en inlichten omtrent de mogelijke gevolgen van de van nieuwe RFID-chip technologieën voor de privacy. Behalve voorlichting, willen we ook actie ondernemen. We zijn momenteel bezig met het verzamelen van handtekeningen voor een petitie tegen de VeriChip-implantatie, die we aan de tweede kamer zullen presenteren.”

De “Stop VeriChip!” site en de petitiekunt u bereiken op verichip.yourownrisk.nl/def…

Zie ook ons artikel: “Worden wij wakker?”
www.vrijspreker.nl/vs/item/…

32 REACTIES

  1. 22 september wereldwijde protest tegen de verichip. Wij willen geen slaaf zijn aan die nieuwe wereld orde. Sta nu op of nooit meer. Berlijn doet mee met 100.000 mensen, ook groepen in America, Canada, Oostenrijk, Brazil, Australia, Portugal, Sta nu samen op, of nooit meer. Wij willen geen new world order, wij willen ook geen verichip, niet in de arm en ook niet in het hoofd. 22 september, doe wat voor het echt te laat is.

Comments are closed.