NL-regering (9 aug): De regering, Maxime Verhagen, minister van Buitenlandse Zaken, heeft heel snel naar alle landen bericht gestuurd dat zij het niet eens zijn met een bepaald parlementslid: Geert Wilders.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Waarom zo onderdanig? Waarom al die publicatie naar het buitenland? Veeg je eigen straatje schoon en hang de vuile was niet buiten. Los Nederlandse kwesties zelf op. Antwoord bij eventuele vragen dat we bij ons normaal de Vrijheid van Meningsuiting hebben. Punt!

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

4 REACTIES

 1. ‘…De regering heeft heel snel naar alle landen bericht gestuurd dat zij het niet eens zijn met een bepaald parlementslid…’
  Ik doe de hele dag niet anders, joh! Ik type en mail me te pletter!!
  Overigens ben ik het absoluut oneens met Geert, en als hij de Koran wil verbieden lijken me ‘de sprookjes van Grimm’ ook geen lang leven meer beschoren. Of de Efteling de deuren nog langer open zal kunnen houden waag ik ook te betwijfelen. Begrijpt u?
  En ja, er zit schorum tussen die religieuze malloten. Oppakken en afvoeren, maar wel ongeacht welke sprookjesboeken ze lezen!
  Ik besteed er verder dan ook geen letter meer aan. "Verbod op de Koran". Wat een ongekend staaltje poulistisch simplisme! Als je uit die hoek en op die manier je kiezers moet trekken…
  "Vertel mij wie je vrienden zijn, en ik zeg jou wie jij bent".
  Ik heb gezegd.

 2. Wat een achterlijk stelletje lutsers zijn die politici toch. Als dit nu de top is van Nederland dan vraag ik me af hoe het met de rest gesteld is. Een boek verbieden heeft nog nooit gewerkt en zal ook nooit werken ook.

  In plaats van een boek te verbieden zouden ze beter alle geloven kunnen ontkrachten met rationele berichtgeving zodat de mensen die nu nog geloven vanzelf hun geloof verliezen. Is iets moeilijker dan verbieden, neemt meer tijd dan verbieden en boven al vereist meer verstand dan verbieden.

  Ik wenst hier trouwens uit te spreken dat ik geen sympathie had of heeft voor politici. Niet voor een meneer G. Wilders, meneer M. Verhagen of wie dan ook van deze te lui voor werken figuren.

 3. De koran verbieden is kolder.
  Toch heeft Wilders een punt, als Mein Kampf niet mag, mag de koran ook niet.

  Het verbod op [url=http://www.radioislam.org/n…]Mein Kampf (hier te downloaden)[/url] opheffen lijkt me de enige juiste oplossing.

  Ik pik het niet dat de overheid me vertelt wat ik wel of niet mag lezen!

 4. Het eerste wat mij te binnen schiet als ik dit lees, is dat beide politici rooms katholiek zijn. Ik bedoel, als men iets legaal kan verbieden in Nederland, dan is het wel de Rooms Katholieke Kerk, zoals ons dat ook gelukt was vanaf de 80-jarige oorlog tot aan de inval van Napoleon.

  Bij de inval van Napoleon, met behulp van de Patriotten en Baron Capelle tot aan den Pol, laten we wel wezen, is onze mooie grondwet vernietigd. Onlangs zocht ik die oude grondwet op, die er toe leidde, dat het katholicisme verboden was in een gedeelte van Nederland.
  Het Plakkaat van Verlatinge.
  O, wat een mooi geschrift. Het handelt over de Inquisitie, de vele martelaren, en de overwinning door de vervolgden in Europa. Dat was de tijd dat de Joden naar Amsterdam konden vluchten, vervolgt door de Rooms Katholieke kerk als altijd.

  Ik ben mij er bewust van, dat de libertarische beweging zich mogelijk gestuurt ziet door het pamflet van hoogverraad toegschreven aan baron Capelle tot aan den Pol. Daar is tenminste alle nederlandse politiek op gebaseerd, liberalisme als meest directe dochter, met al haar leugens en schaduw programma’s. Zo geven ze zelf toe bij elke publicatie, openlijk hoogverraad door alle politici sedert de inval van Napoleon, inclusief Koning Willem 1 zo begrepen ook de inmiddels Belgen in 1830.

  De oorspronkelijke Nederlandse Grondwet, het plakkaat van verlatinge, doet erg gemakkelijk uitspraken over de onderwerpen waar de paap Wilders mee voor den dag komt. Openlijk papisme is namelijk verboden volgens die grondwet. Dus helaas, hoofddoekjes vanwege papistische motieven, zijn dan verboden. Maar dan worden de stropdassen ook verboden!

  Wat ik ontdekte is dit:
  De stropdas komt uit Rooms Katholiek Kroatië, een land waar alle Russisch Orthodoxe inwoners uitgemoord zijn door de Rooms Katholieke Ustashi tijdens de 2e wereld oorlog.

  Tsja.
  Niet genoeg om te bewijzen dat een stropdas direct naar papisme verwijst, maar ook de Rooms Katholieke Maffia draagt een stropdas, Opus Dei, en alle foto’s van de terroristennetwerken op deze planeet die men regeringen noemt, heeft de strop vast om de nek. Hangt wel verkeerd om helaas. Maar toch, herkenbaar zijn ze wel. De leugenaars in de kerken vind ik nog wel het mooiste voorbeeld van papisme.

  Ik vind stropdassen verbieden belangrijker als hoofddoekjes verbieden. Adolf Hitler had ook een stropdas. Het verlaten van dit corrupte status papisme zou een enorme verfrissing zijn.
  Ik meen dat wijlen Prins van Oranje een gelijksoortige opmerking maakte, al kan ik me ook dienaangaande vergissen.

Comments are closed.