Ten einde raad heeft Peter daarom zijn hart uitgestort bij onze grote leider, Jan Peter Balkenende, en hem om verklaringen gevraagd. Verklaringen die voor ons allemaal interessant zijn.

Wij verwachten niet dat Peter die verklaringen van Jan Peter krijgt.
Vandaar de volgende poging.Hier hebt u de URL waar u de problemen van Peter kunt zien en beluisteren.
Als u daarna de oplossingen weet, kunt u hieronder reageren en misschien Peter van zijn problemen verlossen.

Die URL is: nl.youtube.com/watch?v=8rzD…

En we wensen u wijsheid voor de oplossingen, maar vooral ook veel plezier.

14 REACTIES

 1. Wellicht kunnen we nogmaals een uitzondering maken op het "wij-zijn-tegen-kettingbrieven-principe"?
  Als eenieder hier de youtube-link aan minimaal 5 bekenden zou doorsturen en met het verzoek het verder door te sturen, dan helpen we hr. siebelt in zijn nobele streven de belastingbetaler en de kiezer te informeren.

 2. [1] Een kettingbrief heeft op zich niets in strijd met het libertarisme.
  Dat ik er in het algemeen n iet van houd, komt doordat het vaak oude kost is die de zoveelste keer verschijnt.

  Maar jouw voorstel vind ik nu wel aardig en zal meteen het artikel aan minimaal 5 mensen doorsturen!!
  Met jouw verzoek erbij!!!

 3. Het topje van de ijsberg. Wat een bak ellende zeg..

  Goed plan dat doorsturen. Consider it done.

 4. Jammer, ondanks een aantal goede punten van Siebelt, moeten mensen zonder gevoel voor humor niet proberen grappig te doen.

 5. [4]
  Het was ook niet echt grappig bedoeld. De man is nogal pissig, en terecht.

 6. [5] Zal aan mij liggen, maar na de bak ellende woordspeling ben ik afgehaakt. Siebelt kan zo veel beter, weet ik.

 7. [7]
  Geachte meneer ‘Graus’,

  Soms moet je ‘goedkoop’ zijn om op begrijpelijke wijze aan een breed publiek te vertellen hoe ze belazerd worden door de gevestigde Haagse-, provinciale- of Gemeentelijek- politieke elite.

  Op de websit http://hetvrijewoord.org/?p… gaf een zekere Remco Thomas niet alleen een afkeuring op mijn youtube-presentatie maar ook op personen die er positief op hadden gereageerd. Zijn commentaar – en mijn antwoord daarop – wil ik u niet onthouden.

  “Peter Siebelt: je snijdt een paar misstanden terecht aan én je snijdt jezelf in de vingers met je stijl, die mij heel erg doet denken aan de SP, die ik o.a. daarom heb verlaten.”

  Mijn antwoord:

  “Remco,
  Je antwoord op de stelling van Joost slaat als een tang op een varken. Via manipulatie, informatievervuiling en een enorme doofpotmentaliteit weet de politieke elite al jaren het volk op een verkeerd been te zetten. Neem jezelf, met je politieke manipulatieve reacties ben je het ultieme voorbeeld.

  Bijvoorbeeld je reactie naar Jolanda: “helemaal met je eens. Het is absurd dat in de politiek blijkbaar een andere ethiek geldt dan voor de rest van het volk.”

  Kijk in eerste instantie klinkt dat uitstekend maar dan komt je afgezaagde linkse addertje onder het gras vandaan om de aandacht van de politieke misstanden af te leiden.

  “Natuurlijk is dat niet alleen in de politiek zo: het bedrijfsleven is net zo erg.”

  Het bedrijfsleven! WE HEBBEN HET NIET OVER HET BEDRIJFSLEVEN, die betalen hun manipulaties namelijk meestal zelf met hun eigen zuur verdiende geld. Nee best Marco, we hebben het hier over de POLITIEK MAFFIOSI ELITE die het volk belazerd en zich verrijkt over de ruggen van de Nederlandse belastingbetaler.

  En dan tot slotte, beste Remco, maakt het mij geen bal uit of ik mezelf in de vingers snijdt met de stijl die ik op youtube presenteerde. Zeker niet als ik je daarmee doe denken aan de SP want dan heb ik mijn doel bereikt.

  NIET QUA POLITIEKE OPVATTINGEN maar wel met het bereiken van het Nederlandse publiek. Het resultaat van de SP-stijl is namelijk om te kwijlen: 609.723 kiezers tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2006.”

 8. [8] Beste Peter,

  Je geeft toe goedkoop te zijn.
  Dat is al een hele stap.
  Je geeft aan dat te doen om het grote publiek te bereiken. (dat is op zich denigrerend genoeg)
  Ik zeg dat je je door deze stijlloosheid precies uitlaat als het grote publiek zelf dat, al de tijd lang en in die zelfde taal, donders goed doorheeft belazerd te worden.
  Je doet niets anders dan je aansluiten bij de schare machteloze klagers.
  Je neemt geen voortouw, maar je loopt hiermee ver achteraan. Je stem gaat op in de meute van grijs rumoer.

 9. Graus,

  Jouw goedkope uitleg is een reactie van hen die zalig zijn en meestal op veilige wijze langs de kant staan te bleren.

  Voor mij is het namelijk helemaal niet goedkoop om misstanden aan de kaak stellen in een voor ieder berijpelijke taal en zonder elitair gedrag.

  Zolang …. de feiten maar overeind blijven staan.

 10. [10] Beste Peter,
  Het ging mij hier niet om de feiten,
  die zijn iedereen duidelijk.
  Het was je stijl waarover ik schreef.
  Maar ja, misschien heb ik meer verstand van bieren.

  Proost…

 11. Peter Siebelt is een nep onderzoeker van rechts die altijd maar weer links aanvalt en die zogenaamde verbanden legt tussen organisaties. Maar ja, niemand neemt hem serieus want zijn zogenaamde waarheden in zijn boeken zijn nooit ergens anders bevestigd. Volgens mij moet Peter Siebelt maar eens een psychiater inschakelen want hij heeft waanzin ideeen.

 12. Prachtig filmpje en helemaal WAAR!! Goed gedaan heer Siebelt, ruk die doofpotten in Den Haag maar open. Alle belastingbetalers moeten weten hoe er met ons belastinggeld wordt omgesprongen.

 13. Peter siebelt is gewoon een nep onderzoeker die een hetze voert tegen alles wat links is. Hij moet hij zich maar eens laten behandelen in het Peter Baan Centrum.

Comments are closed.