Al Gore wordt vaak afgeschilderd als een boeman. Als een brenger van slecht nieuws. Alsof hij er in zijn eentje iets aan kan doen ! Het is dus wat mij betreft de hoogste tijd deze zelfbenoemde uitvinder van internet figuurlijk in het zonnetje te zetten door letterlijk de resulaten van al dat slechte nieuws naar voren te brengen..

Is dat een vooruitgang of niet ?!?

6 REACTIES

  1. Maar uhhh ..uhhh.. ik val op mannen.. wat heb ik daaraan 🙂

    (just kidding)

  2. Huh? Het internet is toch uitgevonden door Francisco van Jole? Of was het nou Joep Dohmen? Al die uitvinders toch. In het kader van emissiereductie mogen wij toch hopen dat Al Gore op de bezemsteel de wereld over vliegt. Harry Potter kan dat ook, heb ik zelf gezien in een film. Wat Al kan kan Harry ook.

    Al ben ik persoonlijk meer geinteresserd in de strandmode van 2015…

  3. Bij deze plaatjes dacht ik gelijk, zo gaat het nu bij ons ook ,we worden financieel uitgekleed en dan vraag je wie word er beter van , uiteraard Al Gore die ontvangt vast filmrechten en ik geniet van de laatste foto en denk kan er niet meer uit ? Zo denken onze bestuurds waarschijnlijk ook over ons.

  4. Ik vrees dat het in de komende jaren weer flink gaat afkoelen. Al die boerka’s in onze straten moeten toch érgens mee te maken hebben … 🙂

Comments are closed.