maandag, 17 september 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Al Gore: eigenlijk zo slecht nog niet..

Al Gore wordt vaak afgeschilderd als een boeman. Als een brenger van slecht nieuws. Alsof hij er in zijn eentje iets aan kan doen ! Het is dus wat mij betreft de hoogste tijd deze zelfbenoemde uitvinder van internet figuurlijk in het zonnetje te zetten door letterlijk de resulaten van al dat slechte nieuws naar voren te brengen..

Is dat een vooruitgang of niet ?!?

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Humor
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. sudden schreef op : 1

  Maar uhhh ..uhhh.. ik val op mannen.. wat heb ik daaraan 🙂

  (just kidding)

 2. De Vrijbuiter schreef op : 2

  Huh? Het internet is toch uitgevonden door Francisco van Jole? Of was het nou Joep Dohmen? Al die uitvinders toch. In het kader van emissiereductie mogen wij toch hopen dat Al Gore op de bezemsteel de wereld over vliegt. Harry Potter kan dat ook, heb ik zelf gezien in een film. Wat Al kan kan Harry ook.

  Al ben ik persoonlijk meer geinteresserd in de strandmode van 2015…

 3. reiny schreef op : 3

  Bij deze plaatjes dacht ik gelijk, zo gaat het nu bij ons ook ,we worden financieel uitgekleed en dan vraag je wie word er beter van , uiteraard Al Gore die ontvangt vast filmrechten en ik geniet van de laatste foto en denk kan er niet meer uit ? Zo denken onze bestuurds waarschijnlijk ook over ons.

 4. Björn Roose schreef op : 4

  Ik vrees dat het in de komende jaren weer flink gaat afkoelen. Al die boerka’s in onze straten moeten toch érgens mee te maken hebben … 🙂

 5. Bud. schreef op : 5

  Björn was me voor verdorie 🙂

 6. .M schreef op : 6

  De wereld op zijn kop.
  Vanavond documentaire op Canvas:
  tt.vrt.be…