Een van de meest invloedrijke zakenboeken dat ooit geschreven werd is een 1200 pagina roman die 50 jaar geleden gepubliceerd werd op 12 oktober 1957.
Een artikel van Harriet Rubin met sterke aanbeveling werd zaterdag 15 sept. gelijktijdig gepubliceerd in de New York Times en op de “Business page” van de Herald Tribune.

Het gaat over “Atlas Shrugged” van Ayn Rand.Dit boek trekt nog steeds zeer veel lezers en staat hoog genoteerd op de Amazon bestsellers lijst.
Het boek dat ook bij veel zakenlieden hoog in aanzien staat en dat het leven van duizenden lezers zeer positief heeft beïnvloed. Het heeft zeker bijgedragen tot groter geluk van velen van hen, en minimaal tot een beter inzicht in de maatschappij.

Het artikel van Harriet Rubin is zeker de moeite van het lezen waard. Maar nog belangrijker is om het boek zelf te lezen.
Een nieuwe Nederlandse vertaling is nu ruimschots verkrijgbaar onder de titel “ATLAS IN STAKING”

Het artikel is te vinden op:
www.nytimes.com/2007/09/15/…
———————–
Zowel in Nederland als in België is ‘Atlas in Staking’ eenvoudig te bestellen bij iedere beetje gerenommeerde boekhandel!
De prijs is overal hetzelfde: 38,90 euro.

2 REACTIES

  1. Uitstekend, zeer lezenswaardig artikel. Dat uitgerekend de NYT dat plaatst mag toch wel enige verwondering wekken.

  2. Geweldig nieuws! Worden we dan toch wakker? Ik wist niet wat ik zag! Ik had dit boek 30 jaar geleden al en dacht dat ik gek was; niemand had er ooit van gehoord!

Comments are closed.