vrijdag, 14 september 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

CNE Capitalist ball op 12 oktober

Het bekende jaarlijkse “Capitalist Ball” door CNE georganiseerd voor 12 oktober komt er weer aan.

Hoewel daar altijd veel belangstelling voor is, vernamen we dat (op dit moment) nog een aantal plaatsen beschikbaar zijn. Het is een ideale gelegenheid voor het ontmoeten van aanhangers van een wereldwijde vrije markt.

CNE Capitalist Ball
The annual Capitalist Ball – this year honouring Jan Biliecki – is just around the corner on October 12th, and tickets are going fast. As always, the ball will include a Champagne reception, three-course dinner, 20-piece swing orchestra, and the biggest free-market networking opportunity of the year. If you would like to attend or sponsor a table, send an email to ballinvite@cne.org with your contact details.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.