2 REACTIES

  1. Goed maar onvolledig.
    De werkelijkheid zou eerder geweest zijn dat er veel meer EU landen zouden deelnemen. En degene die dan als eerste aankomt, moet dan zijn prijs delen met de achterblijvers. En vervolgens zouden de achterblijvers gaan stemmen en hun meerderheid gebruiken om een groter deel van de geldprijs voor zich op te eisen. Bovendien zouden ze voorschrifen hebben voor de schoenen. De renster uit de VS zou barrevoets moeten lopen omdat het quotum Chinese schoenen in de wedstrijd al overschreden werd door de Duitsers en de Fransen.
    Wat ook niet klopt aan het filmpje, is dat een vrouw werd tegengehouden. En dat er niet verplicht een rolstoelpatient meedeed wiens karretje verplicht geduwd werd door iemand die wel gezond was. Bovendien ontbrak er een (europese) neger. Dat echte afrikanen uitgesloten werden, is dan wel weer realistisch.

Comments are closed.