Het is momenteel weer in om majesteitschennis te plegen. De afgelopen weken zijn hiervoor mensen opgepakt/bekeurd. We zullen in dit artikel op filosofische wijze nagaan of Beatrix inderdaad een hoer is…

Hiervoor moeten we eerst definieren wat een “hoer” precies is. Dat is iemand die haar geld verdient door sexuele wederdiensten te verrichten.

Maar dan zien we al snel dat dit met Beatrix helemaal niet het geval is! Zij is helemaal geen hoer! Een hoer heeft nog het fatsoen om een wederdienst te verrichten als je haar betaalt! En zij zal niemand geld afhandig maken onder dwang, althans, dat is niet de definitie. Zij hoeft geen dief te zijn.

Een hoer zal je niet lastig vallen als je aangeeft geen gebruik te willen maken van haar diensten. Een hoer heeft ook niet de macht over zekere bevelhebbers die jou het leven zuur maken.

Ik hoop dat ik met dit artikel heb aangetoond dat Beatrix helemaal geen hoer is. Het is natuurlijk een andere discussie of zij zo genoemd mag worden, onder het mom van vrijheid van meningsuiting.

ps: het laten aflebberen van kleine stukjes papier met haar afbeelding daarop vat ik niet op als sexuele handeling, daar uw favoriete vrijspreker daar niet opgewonden van raakt. Dit zou natuurlijk van persoon tot persoon kunnen verschillen.

pps: voor de RVD: jullie mogen dit artikel kostenloos overnemen!

33 REACTIES

 1. "het laten aflebberen van kleine stukjes papier met haar afbeelding daarop vat ik niet op als sexuele handeling"

  Ik ook niet, maar vind het wel smerig. Daarom doe ik het alleen nog met die zelf-plakkers.

  Overigens zijn er ook mannelijke hoeren.

 2. Wat krijgen we nou ? Beatrix is niks geen hoer ! Het lijkt er niet op. Welke hoer kan zich op andermans kosten grondwettelijk laten beschermen door een leger van 55.000 militairen en een evenzo groot leger van politie-agenten?

 3. Mmm. Onlangs kwam ik (volslagen onbedoeld uiteraard) op internet in aanraking met een nieuw fenomeen. Een dominatrix die zg. geld-slaven zoekt. Sommige mannen schijnen het leuk te vinden geld af te staan en daarvoor GEEN sex te krijgen (hooguit een pak slaag en een hoop verbale en fysieke vernederingen).

  Maar let wel: het geld-aspect was hier niet de prijs die je (zoals bij een "gewone" meesteres) moest betalen in ruil voor je kwellingen, maar was juist an sich cruciaal. Alsof het moeten afstaan van geld nou net de kick gaf. Dat je dan nog uitgescholden en gepijnigd werd was dan a.h.w. een aardige bonus bovenop het genot van te mogen betalen.

  Maar zulke dames zijn uiteraard GEEN hoeren, want ze laten zich niet neuken.
  Dus stel dat men hierin een parallel met BEA kan zien (en ik zeg stel), dan nog is zij GEEN hoer.
  En bovendien heetten deze dames allen hetzij Goddess, hetzij Queen. Dus daarmee is eens te meer bewezen dat een koningin GEEN hoer is. (En God(in) ook niet trouwens).

  Dus het moet maar eens gedaan zijn om haar altijd zo te noemen. Het slaat echt helemaal nergens op. Een beetje meer respect graag voor onze vorstin (en voor God).

 4. En toch zou ik het best een keer met Bea willen doen.
  Wat je doet is dan in één klap het hele Nederlandse volk naaien, klinkt best aantrekkelijk, toch?

 5. [4] Het eerste schijnt Brinkhorst ooit gedaan te hebben (studentijd romance). Gezien zijn latere carrière is hij daarbij toen meteen aan het tweede verslaafd geraakt. En hij had meteen een stal gevonden voor zijn latere dochter.

 6. [4]
  Ik zou het niet zo zeker weten …. want Clause … (may his H. Jugend heart rest in peace" … is daar letterlijk aan deaud gegaan.

 7. Sorry, maar ik vind dit niet kunnen.
  Zéér goedkoop en tendentieus.

 8. [7]Prikker,
  Dit kan toch nog interessant worden. WAT precies vind u niet kunnen? Hoezo tendentieus?
  Verklaar u nader a.u.b.

 9. [7] Goedkoop is Mabel en Jorge Zorreguieta in de familie en is dat tendentieus? De twee onechte dochters van Benno, de jongste net zo oud als Alex, dit kan men ook behoorlijk goedkoop tevens weet iedereen dat dit de waarheid is. De waarheid is ook, Beatrix is onschendbaar en als enige in Nederland vrij van successierechten en dat vind ik persoonlijk heel goedkoop.

 10. [7]

  U vindt dat de koningin bescherming dient te genieten die een normale burger niet geniet?

  Bovendien maakt het stuk juist duidelijk dat Bea dus geen hoer is.

  Maak je een argument waaruit blijkt dat Bea niet het oudste beroep in de wereld heeft, is het nog niet goed.

 11. [7] Jongens (en meiden?), jullie zijn echt van de pot gerukt als jullie denken dat ik me voor jullie ga verantwoorden hoor. Je fucking dealt ‘r maar mee dat ik ’t niet vind kunnen.

  Als je meer dan een greintje breinmassa nog nuchter hebt weten te houden weet je dat ’t feitelijk onjuist is en een zeer goedkope insinuatie onder ’t mom van een vraag vormt. Laffe journalistiek, wees dan een vent en laat dat vraagteken weg.

  En ga nou maar weer fijn je gal spuien.

 12. Het is totaal niet interessant als mevrouw Beatrix een hoer is of niet. Er van uitgaande dat de meeste mensen hier vrijdenkers zijn is het beroep wat hij of zij uitoefent niet van belang.

  Wat van belang is dat is deze mevrouw in staat haar eigen inkomen te genereren. Ik las al ergens hier in de commentaren fetisj. En ja ik denk dat deze mevrouw een echte vakvrouw is.

  Welke andere vrouw in Nederland kan op het zelfde niveau leven als deze dame ? Ik denk niet veel dames zoveel aanbidders heeft die met grote regelmaat haar voorzien van geld. En zonder onderscheid te maken tussen ras, geloof, sekse of wat voor kenmerken dan ook een ieder betaald aan haar volgens een vast patroon opgelegd door haar pooier en geïncasseerd door haar “sterke” arm.

  De enigste conclusie die ik kan trekken uit de gehele maskerade van deze mevrouw is dat iedere Nederlander een beetje masochist is.

 13. [17] Mischien kun je aangeven hoe jij tegen dit nep-koningshuis aankijkt?
  Of misschien ben je nog van mening dat Bea en omringend circus nog legitiem is?
  Ook als je weet dat de bloedlijn al twee keer onderbroken is (beide keren bij ene Willem III)?

 14. [17]

  Vrijspreken gaat je te ver?

  Je weet toch dat de naam van deze site "Vrijspreker" is?

  Mij is nog steeds niet uitgelefd waarom bovenstaand stuk inhoudelijk onjuist is?
  Het is m.i. niet toevallig dat mensen die het er niet mee eens zijn daarvoor alleen verontwaardiging maar geen argumenten kunnen leveren, en gebruik maken van nietszeggendheden als "ik wens mij niet voor mijn mening geen verantwoordiging af te leggen, maar ik vind dit nu eenmaal".

  En dat als reactie om iemand die ook een mening heeft, alsof DIE wel verantwoording zou moeten afleggen voor mening, die in tegenstelling tot die van bijvoorbeeld Prikker WEL met argumenten onderbouwd is.

  Dus aan zij die problemen hebben met dit draadje:
  Doe eens wat beter je best.

 15. [19]
  Vergeef me mijn schrijffouten in bovenstaande reactie.
  Ik heb nog niet genoeg koffie op.

 16. [18] Hartman en Tony Dat het nep is interesseerd mij geen bal,en het is beter dan een dictator en daarom kan ik er mee leven,maar het mag voor mij ook anders, een gekozen president. Daar gaat het mij niet om; Maar ik noem jouw moeder ook geen Hoer, dat overschrijd bij mij gewoon een fatsoensnorm en is onnodig kwetsen.Heeft niets met vrijspreken te maken

 17. in de eerste plaats is beatrix toch ook een mens, net als ik en gij geboren uit een man en een vrouw (dit is vrijwel onweerlegbaar). net als u en ik zal zij ongeveer een jaar of 80 misschien meer of minder, maakt niet uit, rondlopen op deze aardkloot en hetgene doen wat vrij algemeen ‘leven’ genoemd word (ik laat alle fysische en psychische details maar achterwegen). omdat ze mens is heeft beatrix ook zoiets wat ik algemene menselijke waardigheid en recht,niets te maken met alle op papier gezette mensenrechtenonzin (met onzin bedoel ik niet meer of minder dan ratio). hieruit volgt (voor mij) dat gij niet het recht hebt op een kleinerende en kwetsende manier over haar te praten, het kan natuurlijk zijn dat ge een probleem hebt met haar handelingen of dat zij u (on) bewust als eerste heeft gekwetst. Maar dan moete dat met haar persoonlijk uitpraten, het zoals nu praten en spotten achter haar rug is zielig en laf, wanneer zij dit ooit te lezen krijgt (wat onwaarschijnlijk is) zal zij gekwetst zijn (misschien)en is dit dan verdient of niet. ze weet misschien niet waarom, er komt uit haar gekwetstheid haat en voor ge het weet heb je met jullie gewoonweg zielig en laf gezwans een mens kapot gemaakt. en dit is dan nog het meest onwaarschijnlijke scenario,
  kort; ge zijt idd vrij om te zeggen wa ge wilt maar dat rechtvaardigt hegeen ge zegt niet, en zeker niet de gevolgen van wat gezegt

 18. [21]

  Dan heb je dus nog steeds niet gelezen dat Beatrix juist GEEN hoer genoemd wordt door het artikel.

  En waarom niet, dat wordt vrij duidelijk uitgelegd.

  Je mist dus het punt van het artikel, en valt ons lastig met misplaatste klachten over fatsoen.

  Bovendien is Bea een met belastinggeld omhooggehouden vertegenwoordiger van het een of ander, en moeders van mensen alhier niet.

  Mogen we er in Godsnaam een weinig vleiende mening op nahouden over een persoon die zonder onze toestemming parasiteert op ons eigen hardverdiende geld en ons daarvoor ook nog eens wenst te vertellen wat "In Orde" en "Niet In Orde" is?

  Als het haar niet bevalt kan ze haar toko opheffen.

  Bij voorbaat dank.

 19. [22]

  Heb je er wel eens bij stilgestaan dat "koningin" wat ons betreft een groter scheldwoord is dan "hoer"?

  Waarom zouden we die arme hoeren kwetsen door ze gelijk te stellen met een op belastinggeld parasiterende koningin?

  Voor sommigen is het ene eerbaarder (eerlijk geld verdienen) dan het andere.

  Leg dus maar eens uit waarom "hoer" kwetsend is en "koningin" niet.

 20. [22]
  Waarom zou ik respect moeten hebben voor iemand die het in mijn ogen niet verdient ? Iemand die dag in, dag uit mede dankzij mijn belastingcenten mij het leven zuur maakt, door o.a. aktief mee te werken aan het verkwanselen van Nederland aan de EU ? Iemand die samen met andere untouchables besluiten neemt zonder mijn inbreng ? Iemand die het opperhoofd is van de bananenmonarchie Medeland, dat nog niet eens beschikt over een fatsoenlijke grondwet ?

  Nee, je kunt haar inderdaad met recht geen hoer noemen, zoals MrXL al heeft geschreven. Een hoer is iemand die op vrijwillige basis zaken doet met iemand anders; dienstverlening pur-sang. Bea gedraagt zich als een parasiet, en verdient het niet een hoer genoemd te worden.

 21. Tony; ik mist misschien een punt , maar het is wel zo dat ik vind dat je haar niet zo behoort te vergelijken.Een koningin heeft gewoon een status, meer niet, maar voor mij is ze niets anders dan een mens En voor mij zijn alle mensen gelijk,zo behandel ik iedereen ook dames van lichte zeden,en als je ze een beetje kent als mens, niet als bezoeker, zul je voor deze mensen net zo veel respect hebben.ik in iedergeval wel.Dus daar zit het probleem niet.

 22. Weg met de monarchie en vervang het door een echt representatief staatshoofd. Het kost ons ook nog veel minder dan die ¤ 90 miljoen per jaar aan die uitvreters.

 23. Mag ik er nog eens aan herinneren, dat het ONGEKOZEN staatshoofd gesteund wordt door de Grondwet die op kosten van de belastingbetaler kracht wordt bijgezet met 110.000 gewapende mansschappen (leger en politie). Welke Medelandse dame kan dat zeggen ?

 24. Nou, Hare narigheids kont likken, al is het dan op een postzegel vind ik toch ook al wel iets wat een beetje begint te lijken op hoerenloperij. Ik ken de tarievenniet maar informeer ’s op de wallen hoeveel zoiets kost?
  Kom je bij de narigheid toch voor ’n prikkie aan je gerief. Althans de liefhebbers!

 25. "Nee, je kunt haar inderdaad met recht geen hoer noemen, zoals MrXL al heeft geschreven. Een hoer is iemand die op vrijwillige basis zaken doet met iemand anders; dienstverlening pur-sang. Bea gedraagt zich als een parasiet, en verdient het niet een hoer genoemd te worden."

  Geweldig!

Comments are closed.