woensdag, 12 september 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Join the army – Hoe effectief is Wilders’ opstelling ?

De afgelopen week vernamen we, dat de belangstelling van de jongeren voor het Nederlandse leger sinds de Uruzgan missie drastisch is teruggelopen. De media vragen zich af, of dit misschien komt door de slechte publiciteit (!!) over Uruzgan of zou er nog iets anders aan de hand zijn ? De wereld zit ingewikkeld in elkaar.
Wie Wilders’ optreden in het kamerdebat over het rapport van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid over Islamitisch activisme heeft gevolgd, heeft ongetwijfeld het grootse optreden gezien van de speciaal ingehuurde kamerleden. Met verve wisten zij de voordelen van de Grote Maatschappelijke Omwenteling van de 21e eeuw voor het voetlicht te brengen.

Het omsmeden van de samenleving met een achterhaalde Joodsch-christelijke traditie naar een Nieuwe Islamitische Orde, ook wel genoemd “de Islamisering” is een Heilige Taak, die door Overheid en Parlement zeer serieus wordt genomen. Hoort en ziet wat de kamerleden elkander te melden hebben en U zult begrijpen met welk formidabel intellect Wilders het aan de stok heeft.

www.dumpert.nl

Mij dunkt, dat Wilders zijn kruit verschiet. Hij maakt zijn collegae weliswaar volstrekt belachelijk, maar zijn betoog is niets anders dan paarlen voor de zwijnen. Hij schijnt één ding nog niet begrepen te hebben: Na de tv-kijkers naar Rondom Tien en Zomergasten zijn nu de kamerleden aan de beurt om geamuseerd te worden. Laat hij daarom bij het volgende Uruzgandebat zijn spreektijd vullen met de vertoning van het volgende filmpje aan zijn kamergenoten:

www.youtube.com

Het laat zien welke slimme oplossing de multiculti’s in de VS bedacht hebben om het immigratievraagstuk ten behoeve van de Amerikanen op te lossen.

Waarom kunnen de Europeanen c.q. Nederlanders zoiets niet organiseren en hun immigranten niet het Nederlanderschap geven NA hen met Jihad te hebben gestuurd ? Of zijn onze politici waarachtig te stom om voor de duvel te dansen ?

Zeg nou zelf, waarde lezer.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Politiek
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Gerrit Dekzijl schreef op : 1

  Sinds gisteren is de tijd van slap geouwehoer voor mij definitief voorbij.
  www.hetvrijevolk.com…
  www.hetvrijevolk.com…
  Moet je nagaan: Dewinter en Van Haecke worden in staat van beschuldiging gesteld. Ze zouden geprobeerd hebben om de contactsleutel van de bus te pakken en dat terwijl ze GEBOEID waren.

 2. Gerrit D. schreef op : 2

  [1] Correctie: moet Vanhecke zijn.

 3. Peter Siebelt schreef op : 3

  De Tweede Kamer of Brussel, wie aan het snel uitbreidend stemvoer van de politieke maffiosi komt wordt hardhandig aangepakt of besmeurd door allerhande rijkelijk gesubsidieerde organisaties.

 4. GN schreef op : 4

  Mail me als je de wapens oppakt. Ik help graag een handje met opruimen. In langdurig vergader heb ik niet zo’n trek. Er wordt al te veel geklept en te weinig gedaan.