Bericht in Nieuwsbrief over de petitie die eist dat er een referendum komt dat we u niet willen onthouden:


“Gisteren heeft het kabinet haar beslissing bekend gemaakt. Wat haar betreft komt er geen referendum over het nieuwe Europese verdrag. Op zich was dat helemaal geen nieuws, want ook in het coalitieakkoord was al bepaald dat de regering niet het initiatief zou nemen voor een referendum. Maar inmiddels is de aap uit de mouw. Want zoals de Volkskrant van vandaag bericht, heeft het kabinet ook besloten dat zij een initiatiefwet vanuit de Kamer tegen zal houden.

Dat betekent in feite dat het kabinet – inclusief de PvdA-bewindslieden – tegen de PvdA-kamerfractie zegt: als jullie (conform het PvdA- verkiezingsprogramma) steun geven aan een voorstel voor een referendum blazen wij het kabinet op, wordt de Kamer ontbonden en komen er nieuwe verkiezingen. Dat is een staaltje machtspolitiek dat volgens deskundigen in Nederland nog niet eerder is vertoond”

ZIE voor totale brief en nog meer nieuws op:

From: petitienieuws@mailing.wijwillenreferendum.eu

Daar kunt u ook de petitie ondertekenen.

9 REACTIES

 1. Zo zie je maar weer dat de aristocratie in Nederland nog hoogtij viert. Want die mensen op het pluche vinden het best als we eens in de 4 jaar zeggen wie de leiding heeft, maar owee als wij iets anders vinden dan hun denken. Want wat zij zeggen is waarheid en mogen wij niet ten twijfel stellen.

  Daarom pleit ik ook al jaren voor een referendum over grote zaken. Bijv wat voor leger moeten we hebben, wat onze positie op de internationale diplomatieke lader word etc. Maar goed zelfs al zal er ooit 1 partij zijn die dit onderwerp steunt zal deze door de andere aristocratische partijen worden onderdrukt

 2. Perfect 2e kamer, blaas dit waardeloze kabinet op met het cocktail trio. Hoe eerder dit desastreuze groepje wordt heengezonden hoe beter het is voor iedereen. Dit is de bodem van de vaderlandse politiek, al heb ik al heel wat meegemaakt.

 3. Geweldloos is een dergelijke staatsgreep hier nog niet vertoond, maar de jongste gewelddadige staatsgreep ligt minder dan 5,5 jaar achter ons. Twee staatsgrepen in 5,5 jaar, en geen opstand…

 4. [3]

  Dit is wel heeeel errug grappig: Notabenen een petitie (tekenen) … VOOR een referendum om … TEGEN de EU "grondwet" te (kunnen)stemmem …

  Gericht aan de overheid en de monarch die VOOR de EU "grondwet" zijn …. zowel als OPHEFFING van Nederland als land en volk …

  Yaaaa … Yaaaa … dat gaat nog heeeel wat uitrichten. Ongeveer evenveel als protesten tegen de nazis in de dertiger jaren dunktme …

 5. [6] Op zich iets uitrichten zal het niet. Maar als actie om het regime te ontmaskeren als ademocratische verraders is het onovertroffen effectief.

 6. [7] Let wel: Het referendum zegt nog niets.
  Er moet dan ook een NEE stem komen.

  Maar ik denk dat zonder het referendum, er helemaal geen kans is.
  Balkenende gaat bij de komende opperhoofdenvergadering gewoon tekenen.
  Schijt aan het gemene volk!

 7. Eén Europa maakt het doorvoeren van de NWO (Nieuwe Wereld Orde) weer makkelijker: Eén regering, één bank, één gezondheisstelsel, en één )handig te controleren) gechipte bevolking. En dat weet Herr Balk ook als een mak schoothond van de VS. Hij heeft al tóegezegd zelfs in het geheim… Maar ik hoop vanuit de grond van mn hart dat we het kunnen vertragen.

Comments are closed.