NL-regering (20 sept.) De coalitiefracties willen hun wensen onder meer betalen door verkeersboetes te verhogen en de kansspelbelasting eerder te verhogen dan gepland.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Verkeersboetes moeten gebruikt worden ten behoeve van het verkeer. En kansspelbelasting (waarom eigenlijk?) alleen maar gebruiken om belastingen te verlagen.
Of is er een verband tussen kansspelen en de oorlog in Uruzgan?

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

7 REACTIES

 1. Ja. Er is een verband.

  Afgrijselikstan kost klauwen vol geld, zoveel geld dat de klootzakken in Den Haag voor meer geld voor defensie pleiten. De verkoop van splinternieuw ‘oud materieel’ door DMO is blijkbaar nog niet genoeg.

  Ik zou willen voorstellen om Koos Pee aka Pisnicht als vervanger aan te stellen voor de zojuist van zijn leven beroofde soldaat, in de hoop dat de een of andere taliban aanhanger de volgende keer iemand omlegt die het daadwerkelijk verdient om omgelegd te worden.

  Verder wil ik nog even kwijt dat eenieder die meent dit land een warm hart toe te moeten dragen, het waarschijnlijk eerder heeft over de miljoenen varkens, kippen, koeien en ander lekker spul dan over de 16 miljoen menselijke idioten die hier rondlopen, of beter gezegd stilstaan in de dagelijkse files. Wat een verschrikkelijk land is dit. Bah.

 2. Ja er is een verband. Als eigenaar van een klein amusementscentrum moet ik volgend jaar 41% kanspelbelasting over mijn bruto omzet betalen i.p.v. 19% BTW nu. Dit is niet meer op te brengen waardoor mijn personeel volgend jaar op straat staat. Die kunnen dan naar Uruzgan.

 3. Volgens mij hoort de hoogte van een verkeersboete afhankelijk te zijn van de overtreding die je maakt. En zeker niet afhankelijk van de prijs van een schoolboek.

 4. Het lijkt mij, wanneer geen ander land naar Uruzgan wil, een eventuele verlenging toch betaald dient te worden door Brussels EU of door de Navo.
  Daar hoeft de Nederlandse burger toch niet voor te bloeden. dat doen de militairen al letterlijk.

 5. Een heel simpel verkiezingspuntje in mijn nog op te richten politieke partij:
  Geen specifieke belastingcent naar algemene middelen.

 6. Of je nu links, rechts of midden stemt..
  maakt niet uit.. SP volk kan je echt niet serieus nemen.. Groen links.. Partij van de dieren.. come on.. links tuig wat er echt niets van begrepen heeft. Die lui hebben het liefst dat we allemaal uitslapen en s’middags een krat bier doppen in de straten van onze autoloze steden.

  Geert Wilders? Die blaast maar kreten om populair te zijn.. Veel te extreem , VVD is niet langer geloofwaardig.

  CDA , EO jongerendag 1963 die JP= Clown, charisma 0.0

  Dit land wordt geregeerd door incapabele mensen, ik zou nog niet op de regerinsplannen pissen om een vuur te doven!!

 7. [6]
  De mimiek van trutje Vogelaar spreekt boekdelen wat dat betreft. Sigaartje in dat warhoofd en huppa ze kan zo in de serie Flodder meedoen..

Comments are closed.