NL-regering (14 sept): Gemeenten en provincies krijgen steun bij het omgaan met Europese regels

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Ongelooflijk! Zo tricky dat er hulp nodig is om het te begrijpen!
En:” Gemeenten en provincies krijgen steeds meer te maken met de invloed van de Europese Unie”.

Ongelooflijk. Wat heeft Brussel te maken met regelingen in onze gemeente? Big Brother? Steeds meer doordringen in ons privé leven. STOP. Laat ons NU uittreden uit EU! .

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

7 REACTIES

 1. Beste Hub,
  Het plebs heeft anders beslist en gekozen voor de linkse en ultra linkse partijen w.o. natuurlijk de Christelijke. Zij wilden vooral het volk onderwerpen aan de dictatuur. Dat gaat hen lukken ook.

  Die ons zo voor zegenrijk voorgespiegelde welvaart daar is weinig van te merken, want dagelijks komen er nieuwe regels en voorveel kosten bij. De Unie valt best wel uit elkaar daar is geen twijfel mogelijk en dan zien we de manschappen van de NAVO uit andere landen ons hardhandig overtuigen van onze “vergissing”. Maar helaas het volk wil het zo! Europa wil helemaal niet gered worden. Je kent het spreekwoord: “wie niet horen wil……”

 2. Welke partij er ook in de regering komt: ze zullen zich moeten aanpassen aan het grote geld, dat maakt tenslotte de dienst uit. Het maakt dus geen reet uit of we door CDA, SP, PVDA, Geert, of Rita geregeerd worden.
  Hoe kunnen we deze praktijk daadwerkelijk veranderen, daar gaat het om! Niet door via de gebaande wegen te proberen macht uit te oefenen, dat is zinloos. Het is tijd voor een revolutie, de overheden sturen er zelf op aan.

 3. Jaa! terug naar een verdeeld Europa met puur nationalistise motieven. Dan weten we tenminste waar we aan toe zijn. De oosterburen beginnen weer een oorlog en met eeb beetje geluk en een boel slachtoffers komen de amerikanen ons hopelijk weer helpen bevrijden. Da’s inderdaad zoveel simpeler.

 4. [2]
  Helemaalmee eens.
  Dit kan alleen nog maar stoppen met een staatsgreep. De revolutie moet ons land weer terug brenegen naar Nederlandse maatstaven die het ons mogelijk maken ons weer thuis te voelen in Holland.

  Dus ja een revolutie die echt zoden aan de dijk zet.

  We moeten vechten om te overleven..

 5. [1] man, wat ben je toch zo goedkoop ah lullen? word toch wakker ipv te wijzen naar "links"… DE NIEUWE WERELDORDE omt eraan en jij ben blijven hangen… ga toch iets nuttigs doen.. ga op onderzoek uit wat er momenteel in de wereld gaande is….

 6. [5] Helemaal mee eens. Ik word ook zo moe van mensen die zijn blijven steken in het vorige millennium… de herinnering van "links" en "rechts", terwijl ze allang zijn ingehaald door de realiteit. Keuzevrijheid is niet meer dan een rookgordijn.

 7. Btw en andere belasting verhogingen , ja zo worden wij er ingetrokken, maar waarom gaan ze geen belasting op giften aan kerk en goede doelen instellen ? Daar is veel te halen gezien alle erfenissen en gok gelden die naar goede doelen gaan belasting vrij zijn , het gaat daar vaak om belasting te ontwijken en aftrekposten te realiseren Onder anderen bij de partij van de dieren en milieu en ontwikkelingshulp enz kan geld belasting vrij gestort worden, en is het een aftrekpost, heeft de arme mens niets aan.
  Daar gaan dikke salarissen naar bestuurders en tussenpersonen en het doel ontvangt een fooi !!!! Maar als wij geld aan onze kinderen geven is het belast dat is een ongelijke behandeling. Moeten wij eerst een stichting met een goed doel oprichten voor arme mensen oprichten ? Kapitaal bezitters vluchten of maken een belasting constructie,en de arme sloebers moeten leven onder een democratische dictatuur

Comments are closed.