NL-regering (5 sept): Over de overheid bestaan al klachtenregelingen, klokkenluidersregelingen en vertrouwenspersonen integriteit. Dit gaan we uitbreiden met weer een nieuwe kliklijn, anoniem melden.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Deze stiekeme kliklijn is kennelijk nodig omdat er mensen zijn die niet openlijk met een klacht durven komen. Waarom durven ze dat niet? Doe daar dan wat aan.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

3 REACTIES

  1. Ongeleide projectielen zijn onze bestuurders.

    Ze hebben nergens van geleerd en zijn vergeten waarom wij nu met veel overlast van jongeren zitten. In het verleden waren wij doordat we en bloeiende economie hadden, gastarbeiders nodig, en die volgende generatie zorgt hier nu voor veel problemen.
    Nu gaat de economie volgens deskundigen weer omhoog, maar helaas niet in het voordeel van de gewone werknemer, uitkering gerechtigde, hulpbehoevende ouderen.
    De grens gaat open en je ziet veel buitenlandse werkkrachten komen, onderdak en lease auto is geregeld en kruimeltjes pikken mag ook nog in ons land, en wij zien een verloedering van onze woonomgeving , en het zijn allemaal mensen die hier net als in het verleden de gastarbeiders ook blijven hangen, en de volgende generatie gaat ons vanzelf weer hoofdpijn bezorgen , als het daar maar bij blijft.
    Wanneer komen onze bestuurders eens tot beleid en gebruiken ze hun hersens, want die hebben ze niet voor niets meegekregen, gewoon om te gebruiken of zijn ze in alle drukte over hun eigen positie dat vergeten .

Comments are closed.