NL-regering (7 sept): In Deltaplan Inburgering doet kabinet voorstellen om inburgering te verbeteren en meer mensen in te burgeren. Hiervoor is 460 miljoen euro beschikbaar.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: VRAAG: komen die 460 miljoen van de geïnteresseerden die graag willen inburgeren of worden belastingbetalers gedwongen om daar voor te betalen?

In het laatste geval moet het hele project geannuleerd worden en het geld aan de rechtmatige eigenaren worden terugbetaald

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

4 REACTIES

 1. En de knettergekken gaan Democratie promoten in PAKISTAN!!??!!

  http://www.nieuwnieuws.nl/a

  Die daar natuurlijk atoombommetjes van maken…

  Uiteraard vergeten ze dat wij ook behoefte hebben aan meer democratie:

  Een referendum over het EU-verdrag!

  Schijndemocratie.

 2. Kennelijk is de overheid het met veel bezoekers van de Vrijspreker eens, zonder dat die overheid het door heeft of durft toe te geven. Een economische immigrant (stel een Pool die tommerman is of een IT-specialist uit India) zal hier naar toe komen om te werken en geld te verdienen. Die zal zelf bereid zijn de taal te leren en de wetten en gewoonten (enigszins) onder de knie te krijgen. Daar heeft hij baat bij, anders kan hij zijn toekomst hier wel vergeten.
  Die miljoenen voor inburgering zijn dus kennelijk bedoeld voor mensen die helemaal niet van plan zijn in te burgeren. Bij voorbaat dus weggegooid geld.

 3. 300 euro per persoon in Nederland kost het dus ongeveer, toch bijna fl. 700,-. Voor een modaal gezin dus ca fl. 2700,-
  Het moest echt niet mogen.
  En Fred heeft volgens mij helemaal gelijk over aan wie dat geld wordt besteed.

 4. Gedeeld door 10 dus, maar veel blijft het, en kan ik van dat geld iets krijgen voor rekenles?

Comments are closed.