Laten we elkaar geen mietje noemen. De reden waarom mensen zoals Ron Paul en mensen zoals ik geen “New World Order” willen, is omdat het ONMOGELIJK is dat zo’n wereldregering iets anders is dan een fascistische dictatuur. De ‘power-elite’ weet dat en ze weten dat mensen dit af zouden wijzen, indien dat openlijk als zodanig verkocht zou worden.

Zelfs de kleinere voorlopers van de NWO, zoals de Europese Unie en de Noord Amerikaanse Unie, kunnen in niets anders omntaarden dan een dictatuur. Democratie werkt alleen op een kleine schaal. De Founding Fathers van de VS wisten dit, en dat is de ontstaansreden van de Constitution.

Wellicht zou er een kans op succes zijn indien dezelfde Constitution op de gehele wereld toegepast zou worden. Dat wordt echter niet aangeboden. In plaats daarvan hebben we met een duidelijk socialistisch plan te maken om ieders leven te controleren en reguleren, tot op het meest gedetailleerde niveau achter de voordeuren van uw huis.

Alles wat gebaseerd is op bedrog en leugens, zoals de NWO/EU/NAU/UN en alle andere organisaties wiens doel het is om onze levens te controleren, zullen met zekerheid leiden tot de meest corrupte overheid aller tijden. Gaan mensen eindelijk leren van de geschiedenis ? Zal men ooit beseffen dat een nep-imperium (zoals de EU-machthebbers het willen doen voorkomen) uiteindelijk keer op keer hebben gefaald in het verleden ?

Laat ons elkaar geen mietje noemen. Wij, het volk, willen geen power-elite die ons reilen en zeilen tot in het kleinste detail controleert, ons onderwijl in relatieve armoede houdend terwijl zij leven als God in Frankrijk. Zij menen werkelijk dat ze uitzonderlijk zijn en derhalve meer verdienen dan de rest van ons, en bewegen hemel en aarde om zeker te stellen dat dat realiteit voor hun wordt.

Kijk naar wat jouw politieke bazen zichzelf toekennen en vraag jezelf het volgende af: zijn mijn belangrijkste interesses hun primaire zorg ?

Natuurlijk niet. Ze zijn gecorrumpeerd door macht en hebzucht, zoals dat altijd al het geval was. De enige oplossing is om de omvang van de overheid te verkleinen. Zorg ervoor, dat de overheid nooit teveel macht heeft en allen doet wat van hen verwacht wordt. Een netwerk van wereldwijde kleinere democratieën met onderlinge vrijhandel en gebaseerd op non-interventionisme heeft een veel grotere kans op een stabiele, vrije wereld dan een kunstmatig samengevoegde werelddictatuur. Het wordt tijd dat wij, het volk, een begin maken door onze vrijheden terug te claimen en onmiddellijk een einde te maken aan dit spel van list en bedrog door de power-elites.

En als je nog steeds denkt dat dit een samenzweringstheorie is en geen feit, dan zou ik je willen vragen op welke planeet je leeft !

www.Holland4RonPaul.blogspot.com

27 REACTIES

 1. Kijk naar wat jouw politieke bazen zichzelf toekennen en vraag jezelf het volgende af: zijn mijn belangrijkste interesses hun primaire zorg ?

  Streep ‘politieke’ weg en je klinkt behoorlijk communistisch 🙂

 2. Onze overheid dient onze belangen te behartigen en dat doen ze niet. Als dat nog niet overduidelijk is geworden na alle gelieg en bedrieg van o.a. Balkenende, dan weet ik het ook niet meer.
  Er is geen enkele gegronde rede te bedenken waarom onze overheid de oren zou moeten laten hangen naar b.v. de USA (o.a. Irak) en er in Nederland de laatste scheepswerf gesloten wordt, onder het motto dat dit door concurrentie nodig is, terwijl er een paar honderd kilometer verderop in Denemarken een complete nieuwe scheepswerf uit de grond gestampt wordt om de aller grootste container schepen aller tijden te gaan bouwen. Ben ik nou gek?
  Een ander voorbeeld is de bouwfraude, je hoeft er geen genie voor te zijn dat er iets helemaal niet klopt als ACHTERAF blijkt dat aannemers voor veel te hoge prijzen een opdracht hebben gekregen van de staat. De staat heeft toch wel f een rekenkamer, op internet kan je toch de prijzen van grondstoffen opzoeken? Zijn we ooit eerder zo gemakkelijk voor het lapje gehouden en gaan we verder kijken naar de gouden kooi?

 3. Heeft er iemand van jullie er ook al eens over gedacht om zelf aan de NWO te werken, om zichzelf te redden van wat er komen gaat?
  Als je ze niet kan verslaan, kan je toch beter bij hen aansluiten?

 4. "Als je ze niet kan verslaan, kan je toch beter bij hen aansluiten"
  Natuurlijk niet. Er komt een moement dat iedereen heler is van iedereen, wie moet daar dan nog de basis-slaaf voor zijn?

  Nu al is het zo dat er meet looters dan productieven zijn, en de nanny-state kreunt op haar grondvesten. Instorting is nabij.

 5. [3]
  Da’s inderdaad een interessante ontwikkeling, dat scheepswerfverhaal. Zo worden bijvoorbeeld in Nederland agrariërs weggejaagd, die zich vervolgens vestigen in oost-europa, denemarken en bijv. canada. In zuid-engeland wordt vissers het werken onmogelijk gemaakt, met eu-soepsidie wordt er vervolgens een toeristenindustrie uit de grond gestampt. Ik denk dat je gerust kunt stellen, dat er sprake is van een soort geplande specialisatie per gebied, ten gevolge waarvan mensen in feite gedwongen worden om te verhuizen. En dat is in het verleden vaker gebeurd, vreemd genoeg altijd in socialistische/communistische landen. Toeval ? Dacht het niet..

  Omdat de roverheid geen concurrentie heeft, zullen ze zich niet werkelijk inspannen om de beste prijzen te verkrijgen. Komt nog bij dat er corruptie is, natuurlijk.

 6. André, heb je het plaatje er zelf bijgezet? Zo ja, waarom de Davidsster? Ben je zo iemand die de NWO ziet als Joodse samenwering, samen met de vrijmetselarij? Bedenkelijk. Dat je een wereldregering of zelfs een krachtige centrale Europese staat wantrouwt, deel ik met je, maar leg mij die symboliek die je gebruikt eens uit.

 7. [7]
  Dat teken is het teken van lucifer, de slang, satan.
  Het heeft in dit geval niks met joden te maken.
  Lucifer/de slang heeft de mens laten eten van de boom van kennis. Die mensen die bij de Broederschap van de Slang zitten (dat zijn vrijmetselaars, satanisten, skull and bones ect), hebben geheime kennis, die overigens nu via internet uitlekt.
  Die mensen de die geheime kennis hebben, vinden blijkbaar dat ze het recht hebben om een facistische superstaat te maken.
  Bedenk ook, dat voor zo’n plan van minimaal 200 jaar, religie onontbreekbaar is.

 8. [8] Uhm, "geheime" kennis en "internet" lijkt mij tegengesteld aan elkaar. Immers internet is een publiek netwerk. Maar over wat voor geheime kennis heeft u het? En welke site? NWO heeft mijn belangstelling.

 9. [9]
  -Geheime kennis is de symboliek achter de Bijbel.
  -De wetenschap dat de bijbel zo is samengesteld uit de verschillende geschriften dat het ervoor zorgt dat je volk makkelijk in bedwang is te houden.
  -Dat zijn allemaal zaken die zij wel weten, en waarschijnlijk nog veel meer.
  Zo heb je ook hele oude geschriften waarin ook wordt verteld over God en Satan, alleen dan hebben ze andere namen.
  Voor dingen over de NWO die je kunt zien gebeuren, en heel concreet zijn, verwijs ik naar Alex Jones.
  Over de godsdienst van deze groep mensen is weinig bekent. Wel is bekend dat je steeds meer kennis krijgt hoe hoger je komt in de rangen. Dat dat de hoogste rangen alleen berijkbaar zijn voor mensen met oud babylonisch bloed, is slechts een vermoeden.
  Dus over reden achter de NWO is weinig bekend, maar dat de NWO een plan is in uitvoering is wel duidelijk. Het is ook duidelijk dat de NWO pure slechtheid is.

  Ik ben zelf te scheiterig om bij de vrijmetselaars te gaan om onderzoek te doen. Want stel satan en God bestaan echt op een of andere manier, dan ben je goed de lul als je bij de vrijmetselaars bent gegaan. Want je moet allerlei vreemde rituelen doorstaan, waarbij je, vermoed ik, Lucifer aanbid.

  Maar het is inderdaad ontzettend interessant. Helaas is er weinig over bekend, en zijn er weinig harde feiten over. Dan blijf je dus gissen.

  Freeman perspective, is een man die uitleg geeft over de symboliek die terug is te zien in alledaagse dingen. Zoals het McDonalds teken, dat nergens op slaat, totdat je een 33graads vrijmetselaar bent geweest.
  Dus gewoon zoeken op youtube.com naar freeman perspective en op video.google.com naar alex jones. Daar ben je wel een tijdje mee zoet, lijkt me zo.

 10. Ik vind toch dat er wat zwart-wit wordt gedacht. Niet alle globalisatie is slecht. Zo heeft het Sjengen akkoord dat door Europese samenwerking tot stand is gekomen ervoor gezorgt dat er een vrijehandelszone is in heel Europa.
  Gevolg: geen douane, douanebeambten, enzovoort meer om de paar 100 kilometer. Als dat nu verder zou groeien, geglobaliseerd zou worden over de hele wereld zou heel de wereld als verlost zijn van douanes, importheffingen en een deel van de trucjes van protectionistische staten.
  Mensen die vrijheid belangrijk vinden moeten toch ook te vinden zijn voor vrije grenzen?

  Dit is maar een voorbeeld om aan te toten dat niet alles slecht hoeft te zijn.

 11. [11]
  Waar zie jij zw-denken, Q?
  Het Schengen-akkoord gaat over het opheffen van grenscontroles; in plaats daarvan vinden die nu op andere plaatsen plaats, zoals bijvoorbeeld een paar kilometer na een grens.

  Het gaat inderdaad uiteraard om het vrij verplaatsen van mensen, goederen en geld. Van al deze zaken is echter geen sprake; mensen worden bespied door camera’s en kunnen worden getraced door digitale footprints zoals GSM en creditcards. Goederen worden veelal per vliegtuig vervoerd en worden getraced en gescanned; het volledige elektronische profiel van elk pakket is voorhanden. Op elk moment is bekend waar een paket zich bevindt.
  Geld: met meer dan 10k pleuro cash kom je de EU niet binnen zonder dat je er melding van moet maken. In Medeland moet je de afkomst van meer dan 2500 pleuro aan cash die je bij je hebt, kunnen verklaren.

  Maar inderdaad, aan de binnengrenzen zie je geen douanepiepels meer. Alle bewaking geschiedt elektronisch.

  Er is geen sprake van vrije granzen kortom; als het aan de NWO ligt komen die er ook niet.

  Geloven in het goede is naief als de feiten bewijzen dat het allemaal klatergoud is..

 12. [12]
  eenmaal paket = pakket; en de douanepiepels vind je ook veelal net achter de grens die geen grens meer is, of bij totale controles langs snelwegen waarbij zo’n beetje half Den Haag bij betrikken is, zoals FIOD (of je wel alle verschuldigde belasting voldaan hebt), pliezie (of je nog boetes open hebt staan), douane (of je je BPM en accijnzen wel voldaan hebt), ECD (rijtijdenwet), RDW (of je wel APK op je auto hebt) en andere randdebielen die o.a. veevervoer controleren; ik ben er vast nog wel een aantal vergeten.

  Allemaal geweldig, dit. Ik kan niet achten tot ik weer gecontroleerd wordt, dat zal ongetwijfeld wel weer een boete opleveren voor een slachtofferloze misdaad waar ik me niet van bewust ben.

  Maar ja, je moet ten slotte Koenders heten en lid van de PvdAllochtonen zijn om je uit een netelige 750.000 pleuro situatie te kunnen kletsen, nietwaar ? Ten slotte is iedereen gelijk, echter er zijn een aantal mensen die ‘gelijker’ zijn. Dat ze mogen rotten in hel.

 13. [13]
  Sorry, ik liet me even gaan. Ik was even vergeten dat regels ten slotte regels zijn, althans volgens de ex-Gevangenisdirectrice die niet links, niet rechts, maar recht door zee is; als ze gewoon doorloopt verzuipt ze vanzelf wel een keer in die zee. Dat alle andere regelmakers haar goede voorbeeld mogen volgen. Inproduktieve nitwits aka ‘politici’ kunnen wat mij betreft niet snel genoeg ophoepelen. Zodra deze lieden er niet meer zijn, krijgen we pas vrijheid !

 14. [12]

  We hebben in ieder geval al vrij verkeer van personen, kapitaal, goederen en diensten binnen de Schenchen-zone. Tenminste, op papier, dat ze het -soms- aan hun laars lappen is waar, maar we hebben nu tenminste een poot om op te staan. Verder is Europa nu wel een fort en wordt er extra gecontroleerd aan de grenzen van de EU, daarom dat ik het geglobaliseerd wil zien over de hele wereld.
  En ten laatste weten we dat zelfs als er dan vrij personenverkeer is over heel de wereld, de overheid dat maar toelaat als ze kan weten wat je doet en waar, omdat als ze ons het recht geven om te staan waar we willen ze dat gaan compenseren door onze privacy verder te schenden. Maar dat is dan het volgende punt op de lijst van rechten die herroverd moeten worden, je moet toch ergens beginnen.

 15. [15]
  Natuurlijk zijn er voordelen, maar de nadelen eraan zijn zo groot dat je het niet eens meer in overweging hoeft te nemen of het slecht is of niet.

 16. Zou iemand mij kunnen uitleggen waarom er nu weer zo’n raar plaatje bij moet met zo’n bepaalde ster? Dat is nu al de tweede keer dat zo’n een niet relevant plaatje erbij staat.

  Bedoeld of niet, maar je verwijst toch naar bepaalde zaken waar ik naar ik hoop deze libertarische site zich héél ver gaat houden …

  Als het bedoeld is, geef aan openlijk wat je bedoeld. Als het niet bedoeld is, laat het weg, want zodadelijk wordt deze site door nieuwe bezoekers gezien als komende uit die bepaalde hoek.

 17. [10] Uhm… NWO is een realiteit. Als je er op door zou gaan, kom je uit bij reptilians. Daar op doorbordurend kom je bij buitenaardsen. Nog even en ik ga geloven dat de mensheid slaven zijn van hoogontwikkelde wezens. Het mensen ras wordt bestuurd door gemuteerde reptilians. Of sla ik nu een beetje door? Kwa genootschappen… In de middeleeuwen had je de tempeliers, de katharen, druiden, enz. Dat lijkt me dus iets van alle tijden. En Alex Jones? Ik heb mijn bedenkingen. Hij is een journalist die een wel erg commercieel belang heeft bij zijn mening. Check zijn site… order now!
  Hm.. evengoed bedankt voor uw inzichten

 18. [21]
  Die theorie met reptilians is te weinig ergens op gebaseerd, maar wel interessant.
  Dat de mens een genetisch gemanipuleerde aap is, die in eerste instantie was bedoelt als slaaf is al heel wat meer gebaseerd op feiten. Daar geloof ik ook in.
  Wat betreft Alex Jones, je hebt gelijk dat hij slecht overkomt, maar daar moet je niet naar kijken, want zijn films zijn wel informatief. Hij verdient er geen geld mee, en zet ze gratis op internet. Sommigen beschuldigen hem ervan dat hij niet wilt praten over de religie achter deze beweging, maar er is zoveel desinfo op het internet dat je die beschuldiging ook met een korreltje zout kunt nemen.
  Die genootschappen bestaan al sinds babylon ofzo.

 19. [22] Ik ga even hardop fantaseren. Aanname: Heel lang geleden was er een buitenaardse entiteit die op hun eigen planeet geen grondstoffen meer hadden. En deze entiteit bestudeert onze aardkloot en wat bleek? Wij hebben mega veel grondstoffen. Nu nog iemand die dat gaat winnen voor je. Wat doe je dan? Je knutselt "de mens" in elkaar en gooit de missing link in de sloot. Ach zomaar wat spinsels

 20. [23]
  Dat klinkt altijd als een losse theorie, maar als je naar de bijbel kijkt als wetenschappelijk boek is het logisch. Die geschriften zijn symbolisch voor hun zogeschreven om verschillende redenen, en als je kijkt naar de boodschap achter de symboliek, kom je tot de conclusie dat ze hebben duidelijk proberen te maken dat dat was inderdaad was gebeurt.
  Als je dan op dezelfde manier naar het verhaal over Adam en Eva gaat kijken, en gaat kijken naar de symboliek achter de boom der kennis over goed en kwaad, kom je ook interessante dingen te weten.
  Als je eet van de boom van kennis over goed en kwaad, betekent dat dat je twijfelt of goed en slecht bestaat/ wat het inhoudt. Als een samenleving twijfelt aan of goed doen wel nut heeft, stort het in elkaar, dus twijfelen aan goed en kwaad moet verboden worden.
  Dus mensen mochten er niet aan twijfelen, maar toch hebben mensen dat gedaan (zoals is beschreven) waardoor de mens gedoemd werd. Toen kwam Jesus die goed en kwaad weer terug bracht. Hij nam dus de zonden weg.
  Er was echter nog steeds een groep die de slang/lucifer/satan aanboden, en die Brotherhood of the Snake heeft dus geen gevoel voor goed en kwaad, omdat ze weten dat het eigenlijk toch niks uit maakt wat je doet. Dat zijn dus ook die mensen die heel egocentrisch de wereld willen overnemen om als elite te leven met slaven die alles voor hun doen.
  Slechts een theorie.

Comments are closed.