Politici blijken een onbedwingbare behoefte te hebben om willekeurige verbodjes te produceren, het maakt ze kennelijk niet uit wat er verboden wordt als er maar verboden wordt.

De nieuwste in deze reeks is het verbod op sex met dieren.

Waarom dit ineens een zodanig groot probleem zou zijn dat de Tweede Kamer hier dringend in moet grijpen is mij niet helemaal duidelijk maar kennelijk hebben Kamerleden de indruk dat het klootjesvolk massaal met hond, kat en paard van bil gaat en dat kip niet meer aan het spit maar aan de leuter wordt geregen.

Een wip met de trouwe viervoeter kan voortaan 3 jaar gevangenis opleveren al vraag ik mij af hoe dit geconstateerd kan worden. Hoe kun je ooit iemand op zulks betrappen ?

Ik vraag mij ook af hoeveel pijn en letsel een willekeurige meneer die een paard emmert dat beest kan toebrengen als we kijken naar wat een mannelijk paard in huis heeft in vergelijking tot zo’n meneer. Ik denk eerlijk gezegd niet dat mevrouw paard daar echt van onder de indruk zal zijn.

Wederom blijkt dat wij door volslagen waanzinnigen worden geregeerd want dit soort idioterie kunnen alleen figuren met een forse hersenbeschadiging verzinnen die verder niks beters te doen hebben.

28 REACTIES

 1. "Waarom dit ineens een zodanig groot probleem zou zijn dat de Tweede Kamer hier dringend in moet grijpen is mij niet helemaal duidelijk…"

  Inkoppertje. Met al die eveneens door de tweede kamer geïmporteerde Islamieten en het aan hen gerichte advies van Ayatollah Khomeini wordt het tijd de Nederlandse geit te gaan beschermen. Zo hou je jezelf aan het werk.

  Theo van Gogh schold niet, zoals velen nog steeds beweren; hij had zich in de adviezen van Khomeini verdiept.

  Los daarvan werd het natuurlijk tijd dat Marianneke haar partijtje een daad moest laten stellen om bij misleide dierenvrienden bestaansrecht te kunnen blijven claimen.

  Vraagje: komt dit idd bij MT vandaan? Zo niet, dan is het helemaal een giller.

 2. Ik dacht even dat dit een grapje was, maar het is echt zo? In dat geval vind ik de politiek toch nog wel leuk.

  Hoe zal het debat in de tweede kamer gaan met voor- en tegenstanders?

  Halsema: We moeten naar de omstandigheden van de dader kijken, waarom hij tot deze daad kwam. Oordelen is zo makkelijk…

  Wilders: Dit schorem gaat nu nog terug naar Marokko! Onze geiten laten ze met rust!

  Marijnissen: Niet iedereen kan zich een hond veroorloven, zij zijn pas echt de dupe. Schande voorzitter.

  Rutte: Uhm, ik heb nog nooit een hond gehad. De hondenverkoop mag hier niet onder leiden.

  Balkenende: Dierenseks, blablabla, strafrechtelijk, blablabla, dader, bla, niet in de traditie, bla, normen, waarden, blabla, VOC, blablabla, Toch?!

  Bos: De sterkste en mooiste dieren moeten voor 20% van de week toegewezen worden aan de zwakkeren in achterstandswijken. Solidariteit voorop.

  Pechtold: Voorzitter, dierenseks komt in allerlei culturen voor en ik stel voor dat we het ‘hoe’ en ‘waarom’ volledig onderzoeken. Oordelen is makkelijk en ook dieren zijn mensen. Btw, meneer Wilders is walgelijk bezig!

  Thieme: Een waar drama wat zich in de Nederlandse huiskamers afspeelt. Zo gingen de Serviërs ook in Kosovo en Bosnië tekeer!

  SGP: God sprak bij het scheppen van de mens over Adam en Eva, niet over Kazan en Eva.

 3. "..als we kijken naar wat een mannelijk paard in huis heeft in vergelijking tot zo’n meneer"
  Dat heeft een bepaalde meneer in de VS een tijd geleden niet meer na kunnen vertellen nadat hij zich had laten verwennen door een mannelijk paard. Onbekend bij mij is of het paard dood door schuld ten laste is gelegd.

 4. Wladimirs favoriete boek zegt hierover (Leviticus 18:23): "Insgelijks zult gij bij geen beest liggen, om daarmede onrein te worden; een vrouw zal ook niet staan voor een beest, om daarmede te doen te hebben; het is een gruwelijke vermenging."

  Mensen zijn ook dieren trouwen (homo sapiens sapiens).

 5. [11] Dat hoeft nou ook weer niet!

  Ik weet al een paar jaar dat er zieke klootzakken rondlopen.

 6. [3] Oh, ik was nog wat mensen vergeten

  Rouvoet: we moeten goed begrijpen, dat de mensen dat ‘libertijnse’ na Paars meer dan zat zijn. We kunnen niet zomaar sex met dieren hebben, als het ons zo uitkomt. Er zijn regels, tradities en gebruiken. Seks met dieren past daar niet in. Wel sta ik een gezinscoach voor, die de betreffende hond weer helpt meedoen aan de maatschappij.

  Van Bommel: Dit is weer typisch een VVD voorstel. Symboolpolitiek en symptoonbestrijding, terwijl we weten wat de werkelijke oorzaak is van deze ontwikkeling: de Bush administratie en Israel. Ik eis een parlementair onderzoek, die deze link onomstotelijk vaststelt.

  Anja Meulenbelt: typisch weer een staaltje van Westerse onderdrukking. Moslims hebben het al zo moeilijk en nou wordt ze ook nog hun enige hobby afgenomen.

 7. [11] Een vroegtijdig uitgelekt fragment van de 7de Harry Potter film …?

 8. Meestal begint een geile hond tegen iemands been aan te reien.

  Gaat de hond dan ook drie jaar naar het asiel.
  Bazin zegt"O,dat doet ie anders nooit hoor"

 9. Hoe groter de geest, hoe groter het beest.
  Je zou dus ook kunnen stellen dat als je hoog scoort qua intelligentie je op z’n minst een paard op het verlanglijstje moet hebben staan. Kippenhouders zullen een gemiddelde score hebben, geitenhoeders zijn volgens mij dan toch ook niet echt dom te noemen. Over muizenbezitters hoor je niet veel, wat niet betekent dat er geen domme mensen zijn.
  Misschien moet er eerst onderzocht worden in welke kringen zich potentiële daders zich bevinden.
  Dierenbezitter die hoog en bij laag volhouden ontschuldig te zijn, moeten wel uitkijken, als je te goed zorgt voor je huisdier dan kan een knuffel misschien als een verdachte handeling worden uitgelegd. Dierenliefde wordt niet meer als iets onschuldigs gezien.

 10. Hoe groter de geest, hoe groter het beest.
  Je zou dus ook kunnen stellen dat als je hoog scoort qua intelligentie je op z’n minst een paard op het verlanglijstje moet hebben staan. Kippenhouders zullen een gemiddelde score hebben, geitenhoeders zijn volgens mij dan toch ook niet echt dom te noemen. Over muizenbezitters hoor je niet veel, wat niet betekent dat er geen domme mensen zijn.
  Misschien moet er eerst onderzocht worden in welke kringen de potentiële daders zich bevinden.
  Dierenbezitter die hoog en bij laag volhouden onschuldig te zijn, moeten wel uitkijken, als je te goed zorgt voor je huisdier dan kan een knuffel misschien als een verdachte handeling worden uitgelegd. Dierenliefde wordt niet meer als iets onschuldigs gezien.

 11. Geestig is inderdaad dat deze wet de coalitie nog wel eens kan verscheuren, en wel om de simpele reden dat een wet die sex met dieren verbiedt ook sex met mensen verbiedt. CU noch CDA kunnen ooit akkoord gaan met een uitzonderingsbepaling voor de homo sapiens, en de wet kan toch echt niet zonder!
  Dit kabinet moet zo snel mogelijk heen, en verdraaid, hier zouden ze echt wel eens (en snel) op kunnen vallen.

  Tja, hoe hoger apen klimmen willen, des te beter ziet men hunne billen!

 12. Valt zo’n verbod al niet gewoon onder dierenmishandeling? Ik las net ook het stukje van Hugo over de senator die in het toilet een undercoveragent probeerde te versieren. Misschien iets voor politieherdershonden om die in te zetten in parken? En hoe zit dat nu met dieren die zich aan mensem vergrijpen, zoals Bokito, moeten die nu ook achter de tralies? Oh nee, die zit er al!

 13. IN HAAST lees ik net:
  Human-animal embryo study wins approval
  Mixing cells and eggs to be allowed in search for new medical treatments
  Ian Sample, science correspondent The Guardian Tuesday September 4 2007
  Plans to allow British scientists to create human-animal embryos are expected to be approved tomorrow by the government’s fertility regulator

  Zie:http://www.guardian.co.uk/science/2007/sep/04/stem.cell.research

 14. Ik vraag me trouwens af of gewone porno hiermee ook illegaal wordt want mensen zijn immers ook dieren (we zijn zeker geen schimmels, planten of bacterien…)

 15. [11] gatverdegatver, je had wel even mogen waarschuwen, ik kan aardig wat hebben maar dit krijg ik voorlopig niet weg. Wat een mongool die vent, en nog levensgevaarlijk ook lijkt mij.

  En is dit dierenmishandeling ? Je zou zeggen dat het paard er wel zin in heeft.

 16. Nou, daar lusten de honden geen van brood van. En ’s avonds "zit" meneer gewoon weer gezellig bij het gezin aan tafel?
  [11]

Comments are closed.