donderdag, 20 september 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

NOS: Balkenende en Verbeet betuigden hun medeleven

De elfde Nederlander, een knul van 20 jaar is in Uruzgan gesneuveld.

Ondertussen zullen deze politici gehoorzamen aan het bevel van NAVO-hoofd Jaap de Hoop Scheffer die verordonneerd heeft dat Nederland zijn missie in Uruzgan MOET verlengen.

Ook zullen ze Nederland verder ondergeschikt aan de EU maken, zodat dergelijke pijnlijke beslissing in het vervolg gewoon in Brussel genomen kunnen worden.

Om dit alles te financieren, zal de regering de verkeersboetes verhogen, en nog meer geld weghalen bij het Nederlandse volk.
Maar de zwakkeren zullen wel worden ontzien.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Politiek
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Bud. schreef op : 1

  Hier lees je eens mooi hoe die zwakkeren altijd voorgewend worden als doekje voor het bloeden. Maar bloeden zullen we niettemin.

 2. Overnight schreef op : 2
  Overnight

  de zwakkeren (11) zijn inmiddels begraven.
  Wie staat er op?

 3. Frenkelfrank schreef op : 3

  Vreemd genoeg weten juist die "zwakkeren" zonder te werken toch flink te kunnen graaien….

 4. Andre schreef op : 4
  Andre

  Medeland is de VS in het klein. De Medelandse equivalenten van de neo-cons schotelen het volk voor, dat de ‘missie’ voortgezet moet worden.

  Wat zijn ‘we’ toch blij met de gelegenheid om de superioriteit van het Medelandse leger met haar Amerikaanse gereedschappen te demonstreren. En uiteraard is de Medelandse ‘polder’-eigenschap ook superieur aan de macho-handelswijze van de Ami’s. Waarin een klein land groot kan zijn. Medeland is een kleine schoothond van neo-con dictator Bush, niks meer en niks minder.

  De reden van aanwezigheid weet geen mens meer, allen dat vertrekken een ramp zal zijn. Net als in Indonesie etc. O ja, en Vietnam natuurlijk.

  Van non-interventionisme hebben de politiek correcte klootzakken, met klootzak Balkellende als opperhoofd, nog nooit gehoord. Druk als ze zijn om hun inhoudsloze bestaan ten koste van belastingbetalers gestalte te geven, haast men zich om terloops een quasi-bedroefd gezicht op te zetten als teken van rouw voor het elfde slachtoffer, een jonge volwassene van 20 jaar wiens levensstekker abrupt uit het stopcontact werd gerukt door iemand die hem beschouwde als een indringer in zijn land. Dat het hier een oorlog betreft, had men nog niet in de gaten, dankzij de superieure generaals van het Medelandse leger. Nee, het gaat over ‘opbouw’. De Russen hebben deze hopeloze steenvolkeren allang achter zich gelaten, maar Medeland weet het beter.

  Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen voordat de klootzakken in Den Haag er achter komen dat non-interventionisme de enige weg is ?

 5. GN schreef op : 5

  Mijn vader was zo’n Indie soldaat. Hij ging voor volk en vaderland de halve wereld rond om daar met zijn gebroken geweertje en zijn Batavus fiets orde en veiligheid te brengen.

  Buiten dat ze waanzinnige aantallen burgerslachtoffers hebben gemaakt, hele dorpen van de kaart geveegd, diende de inzet allen om te proberen de Indonesiërs te onderdrukken en de weg vrij temaken voor het Nederlandse bedrijfsleven.

  Ook toen zaten de grote leiders ver weg. Nu zie je weer het zelfde.
  11 keer waren de dames en heren politici geschokt en ontdaan.
  11 keer was de Taliban, wie dat dan ook is, bijna verslagen
  11 keer maakt de opperstrateeg Berlijn plannen bekend om het weer beter te doen.

  Het enigste wachten is nu op nummer 12

 6. Peter schreef op : 6

  Het lijkt mij, wanneer geen ander land naar Uruzgan wil, een eventuele verlenging toch betaald dient te worden door Brussels EU of door de Navo.
  Daar hoeft de Nederlandse burger toch niet voor te bloeden. dat doen de militairen al letterlijk.

 7. Michel schreef op : 7

  Het enige wat ze nu opgebouwd hebben is dat de opium productie op recordhoogte ligt. Nu vind ik dat allemaal prima, want er zal wel vraag naar zijn, alleen het gaat ook nog eens van mijn belastingcenten. En ook al hebben we een beroepsleger, het doet me echt zeer als er weer een NL-soldaat sneuvelt. Zeker als je weet wat de werkelijke reden van de missie is (bewaking oliepijpleiding) en het mede in mijn naam is. Ik kende Russische Afgaan veteranen persoonlijk en geloof me, NO WAY dat de US en en NATO er ooit in zullen slagen de Talitubbies eronder te krijgen. Zij sterven liever staand dan te kruipen voor de vijand.

  Daar komt bij dat ik nooit stem en dus ook deze Balkenbende niet gekozen heb, wil ik eigenlijk principieel stoppen met het betalen van inkomstenbelasting zodat ik niet aan de oorlog meebetaal, omdat ik er niet voor gekozen heb. Als free-lancer kan ik dit stoppen, maar ik vraag me af, maak ik veel kans bij een rechter? Iemand een idee?

 8. Lucifer schreef op : 8

  De Hoop Keffer’s belastingvrije NATO-pensioen moet zeker gesteld worden. Voor dit soort zaken van urgent landsbelang mogen er echt wel wat arbeiterjungs sneuvelen. Snap dat toch.

 9. Lucifer schreef op : 9

  [7] Het Haags Juristen Collectief kan je verder op weg helpen Michiel.
  Zie www.hjc.nl

 10. Andre schreef op : 10
  Andre

  [9]
  Klopt.
  Achter in de rij aansluiten svp 😉

 11. SpyNose schreef op : 11
  Spy-Nose

  Puur rationeel gezien KAN HET NIET ANDERS dan dat DE staat (die immers op initiatie van geweld is gebaseerd) in geweld eindigt.
  En dat is nu precies, wat de geschiedenis uitwijst.

  Het sociaaldemocratisch staatkundig model kreeg wereldwijd gestalte in de 19e en 20e eeuw. Het heeft alleen in de vorige eeuw reeds 170 miljoen dodelijke slachtoffers geeist.

  Is er een alternatief ?

  www.lewrockwell.com…

 12. Piet schreef op : 12

  jA, EN ALSOF ONS DAT NOG NIET GENOEG GELD KOST GAAN WE BIJNA ZEKER OOK HET
  VERBLIJF VAN DE TSCHECHEN DAAR BETALEN.
  ZIJ GAAN NIET IN HET KADER VAN DE NAVO SCHIJNT, MAAR OM NEDERLAND TE HELPEN!

  Geen wonder dat men de Tsechen heeft kunnen strikken; zij weten wel raad met geld! Als de Navo zo happig is op klusjes verweg te klaren laat ze dat dan ook zelf betalen. Die organisatie kost ons al teveel!

  Piet