Je hoort bijna nooit iets van de RvS. En nu worden deze lieden voor het karretje van de regering gespannen.
De wil van Balkenende om Nederland in de EU te luizen, gaat gebeuren omdat de RvS zegt dat het NIET PER SE NODIG is om een referendum te houden.

Daar hebben ze overigens gelijk in want die Hernieuwde Grondwet, of verdrag of hoe je het noemt, IS AL door het volk afgekeurd.
Door het volk te bedriegen en te doen alsof dit een nieuw ding is, zitten ze gewoon “politiek te bedrijven”.

In de hele Kamer is kennelijk niemand die een staatsman is en die de vrijheid van Nederland nog kan redden. Waarschijnlijk zien ze allemaal mooie Europese baantjes in het verschiet.

Maar wat ga jij nu doen?

10 REACTIES

 1. [1] Inderdaad. Verder commentaar is nutteloos. Nog even en wij moeten dagelijks meedere malen met het gezicht naar het oosten. No-way!

 2. [1] Het is dieptriest dat na 40 jaar discussie men nog steeds spreekt over immigratie zonder onderscheid naar de soort.

  Vrijwel niemand heeft bezwaar tegen een hoogopgeleide rus of indier. Echter een straatarme somalier met mogelijk ook nog onprettige culturele bagage is wel een probleem.

  Die eerste hebben we nodig, maar die tweede is wat voornamelijk aan de poort staat te kloppen.

  Indiers en Russen stoppen wellicht in Nederland, maar dat is enkel omdat ze een tussenstop op Schiphol richting de VS moeten maken. Te veel belastingen en te lage lonen. En waarom? Juist om de sociale zekerheden van o.a. die andere groep immigranten te bekostigen.

 3. Overigens zel fben ik meestall een persoon van de nuance, maar bij dit RvS advies ga ik de volle 100% voor de titel fraude. Immers onze policti roepen wel hard dat het nu geeen grondwet is, maar geen enkel van hen heeft zelfs maar gepoogd uit te leggen wat er dan zo wezenlijk anders is aan dit verdrag dan het vorige. het is minder dik, maar inhoudelijk kan men enkel het liedje en de vlag noemen als grote aanpassingen.

 4. Kom ik actie mensen.Ik ga ervoor schijt aan de politiek,justitie en politie.
  Het is verdomd nu aan het volk.

  WORDT WAKKER STA OP.TIJD VOOR EENHEID.

 5. [6] "Macht bij het volk" was niet een gek idee, alleen:
  —men heeft zich kennelijk niet gerealiseerd dat het volk uit heel veel verschillende individuen bestaat.
  —"DE" wil van het volk bestaat dus niet en het surrogaat van de meeste voeten, ik bedoel meeste stemmen, blijkt nu duidelijk desastreus te gaan worden.

 6. Beatrix heeft beschikt.

  (de familie van Oranje is de best vertegenwoordigde familie van Nederland aan de RvS-tafel, 3 leden van het gezin van Beatrix hebben zitting aan die RvS-tafel)

 7. Zet het geboefte af en vervang het door een echt representatieve overheid. Dit zijn alleen maar een stel bandieten die zo snel mogelijk achter tralies moeten worden gezet, inclusief die hielenlikkers van de Raad van State

 8. [9] De Illuminatie zal zeker winnen en aanhangers daarvan zijn er zat bij de RvS dus maakt de borst maar nat collega onderdrukten!

  ikkie

Comments are closed.