Tot vandaag had ik nooit kunnen geloven dat ik me zou verlagen tot bovenstaande uitspraak.

Maar wat is er dan gebeurd dat dit heeft veroorzaakt?

Wel, de Nederlandse politici, Balkenende en zijn trawanten, hebben het (bijna) gepresteerd om een heel volk te bedriegen. Ze vertellen net zo vaak als Joseph Goebels heeft geadviseerd dat de Hernoemde Grondwet een nieuw/ander stuk is, dat het niet nadenkende volk dat gelooft.

Het resultaat is dat de Nederlandse en de persoonlijke soevereiniteit te grabbel wordt gegooid.

Over onze hoofden wordt nu beslist dat dit wel gaat gebeuren.
Maar als we het goed begrijpen, gaat de SP een poging doen om alsnog een referendum te organiseren dat die ramp kan voorkomen.

Hoe erg ik ook de andere doeleinden van de SP veracht, hoe erg ik ook tegen het verderfelijke socialistisch collectivistische streven van d SP ben, de ramp die nu komende is, is zo groot, dat ik vind dat we ELKE kans
om de vrije toekomst voor ons en onze kinderen te redden, moeten aangrijpen.

Als we er niet in slagen deze ramp tegen te houden, zal ons later (terecht?) verweten worden dat we niet genoeg gedaan hebben om de toekomst van vrije individuen veilig te stellen.

Begin nu onmiddellijk met mails te sturen naar de regering en Kamerleden en pers.
Zeg dat hun minimale taak is de soevereiniteit te v erdedigen en dat vooral zij de verantwoordelijke personen zijn.

Ik beschik nu niet over moderne lijsten van deze twee groepen en vraag lezers graag om deze te moderniseren. En om meer relevante adressen hier beschikbaar te stellen.
Maar gebruik ondertussen de oude maar. Overdonder die lieden met mails. Er is geen tijd te verliezen! Hier is een begin:

redactie@volkskrant.nl,redactie@trouw.nl,redactie@telegraaf.nl,
redactie@rotterdamsdagblad.nl, digitalemedia@reformatorischdagblad.nl,
digitaal@luna.nl,nrc@nrc.nl,redactie@nd.nl,leidschdagblad@hdc.nl,yenl@redactie.rd.nl,
haagsche.courant@caiw.nl,delftsecourant@caiw.nl,ad@ad.nl,redactie@parool.nl,internetredactie@parool.nl,groene@groene.nl,ebode@telegraaf.nl,harry@business-class.nl

16 REACTIES

 1. Maar als de SP werkelijk wat te zeggen gaat krijgen gaan ze net als de rest het vuile spelletje meespelen. Het is tijd om de politiek links (ha!) te laten liggen en tot actie over te gaan. Wat is dat nou, een overheid die niet te vertrouwen is, dat kan toch helemaal niet! WEG ERMEE!!

 2. [2] Ja, Johnny, het is elke dag raak met die roverheid. Ik zie net de kop van de Telegraaf: "De veranderingen in woningbelasting treft veel meer mensen dan de roverheid DE MENSEN WIL DOEN GELOVEN. Weer bedrog!

  Inderdaad actie.
  Wat stel je voor? Wat kun jij doen (waarbij we dan kunnen oproepen voor meer hulp)?

 3. [3] Ik heb er al veel over nagedacht:
  de normale democratische weg werkt niet meer. De machthebbers komen weg met de grofste leugens. De weg van overleg lijkt mij hiermee afgesloten, veroorzaakt door de overheid zelf, dat moge duidelijk zijn.
  Blijft over: Verzet, geweld, dergelijke dingen. Het punt is wel dat ons inmiddels door gebeurtenissen uit het recente verleden is duidelijk gemaakt hoe op deze dingen gereageerd zal worden: Denk maar aan Pim Fortuyn of de manier waarop de demonstranten door de overheid in een kwaad daglicht zijn gesteld met medewerking van de maistream media.
  Aanslagen zullen direct op conto van de uit de hoge hoed getoverde alkaida geschreven worden. Wat overblijft is een lange weg die we te gaan hebben: pas als het economisch echt slecht gaat, daarmee bedoel ik zo slecht dat we armoede en honger gaan leiden, zullen er voldoende mensen bereid zijn om echt in opstand te komen, nu hebben we nog teveel te verliezen. e overheid zal er voor waken dat het niet zo ver komt, men heeft dit zelf ook heus wel bedacht.

 4. [4] Hier kan ik weinig tegenin brengen.
  MAAR TOCH kunnen we niet accepteren dat we alleen maar afwachten tot we helemaal afgeslacht worden.
  Het minimum dat iedereen doen kan, is er aan werken dat we gelijkgestemde mensen krijgen die ook hun eigen vrijheid nog waarderen.
  —leer mensen dat de Vrijspreker bestaat. Zorg voor meer bezoekers zodat we meer mensen bereiken voor welke actie dan ook.
  —stuur ook Vrijspreker berichten door naar pers en kamerleden en vraag hun commentaar.
  —Maar dergelijke adreslijsten en stur ze naar info@vrijspreker.nl zodat we ze voor meer mensen beschikbaar kunnen maken.

  Die olievlek-procedure kan ons op weg helpen.

 5. [6] Oh, zeker, ik link berichten door naar andere fora, berichten waarvan ik denk dat ze aansluiten bij discussies in andere fora bijvoorbeeld. Ik zit zeker niet stil.
  Wel ervaar ik in het dagelijks leven een enorme weerstand tegen elke suggestie waardoor men iets verder zou moeten kijken.

 6. Het is goed om te zien dat je bent bijgedraaid, Hub. De EU is een groter gevaar dan de SP.

  Jammer dat niet meer vrijheidslievende mensen uit praktische overwegingen toentertijd voor de SP in de Eerste Kamer (indirect) hebben gestemd. Dan was er nu een groter deel van het gestolen geld naar het anti-EU kamp gegaan. Ik had het toen over de situatie waar we nu in zitten, met leuzen als: verkiezingen zijn de herhaling van het referendum.

  Hopelijk zien veel mensen nu wel de ernst van de situatie in en kunnen we een gezamenlijk mega protest creëeren. Samen optrekken met achterlijke vrijheidshaters is natuurlijk niet fijn, maar het doel heiligt de middelen, zullen we maar zeggen. Steun de SP!

 7. Geertje Wilders is de beroerdste niet.

  bron: PVV

  vrijdag 21 september 2007
  Het is een belediging van de kiezer dat het kabinet vandaag heeft besloten geen referendum te willen houden over het nieuwe Europese verdrag. Waar de kiezer twee jaar geleden massaal nee zei tegen de Europese Grondwet, worden ze nu door het kabinet Balkenende op schaamteloze wijze buitenspel gezet. En dat terwijl het Europese verdrag voor 95% dezelfde inhoud heeft als de eerder door de Nederlandse burger afgewezen Europese Grondwet. Nederland raakt ook met dit nieuwe verdrag soevereiniteit kwijt, zo verliezen we tientallen vetorechten waaronder het belangrijke vetorecht op immigratiebeleid. En dat mag nooit gebeuren!

  De PVV is woedend over zoveel minachting voor de kiezer. Het kabinet vreest blijkbaar dat het niet in staat is om de kiezer ditmaal wel te overtuigen van de zin van dat verdrag. Dat is bang regentengedrag dat de kloof tussen de burger en de Haagse politiek alleen maar vergroot. De PVV zal alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat er toch een referendum komt. En dat het nieuwe Europese verdrag dan wordt verworpen in het belang van een soeverein Nederland. Wij zijn klaar voor de campagne!

 8. Ik mis ook de actiebereidheid een beetje. In mijn vriendenkring idem dito. Zolang iedereen te vreten en dat ding heeft wat huis heet, komt er niemand uit zijn luie stoel. Wat kunnen "we" nu eens doen waardoor er iets verandert? Wat kunnen "we" nu eens doen waardoor "onze ideeën" eens door meer mensen gehoord worden dan alleen gelijkgestemden?

  Hiermee schieten "we" helemaal niets op. "We" zijn onzichtbaar!

 9. Hub, je hebt het goed gezien en wat je zegt is helemaal waar; alleen, wat is er nieuw aan? Het verlakken en monddood maken van het volk gaat gewoon door, dit is slechts een volgende stap!
  We worden al tientallen jaren besodemieterd; we betalen kapitalen voor onze energie, "ons" aardgas! De prijzen zijn niet alleen gekoppeld aan de olieprijs (?) maar om te voorkomen dat we niet zouden weten dat we er "zuinig" mee moeten doen is er de zogenaamde ecotaks op gezet, pure diefstal, kijk je jaarafrekening maar na! Verder het uitmelken, frustreren en terroriseren van het verkeer d.m.v. opwerpen van obstakels op lokale wegen (inclusief duizenden drempels op volkómen idiote plaatsen!), maximaal opgeschroefde "houderschapsbelasting"(lever meer op dan de oude wegenbelasting!) met immer stijgende "provinciale opcenten", waardeloze "kopie deel III" eindelijk afgeschaft, nu dus overschrijfkosten voor kenteken en kosten voor "schorsen", lukraak wegen afsluiten voor trage en volkómen ongecoördineerde wegwerkzaamheden, het versmallen van wegen voor de "veiligheid", niet te vergeten de terreur van meneer spee die het klaarspeelt om hier al meer dan 16 jaar mee door te kunnen gaan terwijl het alléén maar gaat om de centen en het helemaal níets van doen heeft met het misbruikte begrip "verkeersveiligheid"!

  Wat hebben ze nog meer "voor ons" gedaan? Liberaliseren van de energiemarkt met als gevolg dat elk energiebedrijf zakkenvullende lui aan de top heeft en ze elk hun geldverslindende reclamecampagnes lanceren terwijl het voor de burgers uiteindelijk helemaal niets uit maakt??Het vergezochte nieuwe zorgstelsel wat de zorgverzekering voor iedereen alleen maar duurder heeft gemaakt en voor de rest slechts veel extra werk voor de belastingdienst heeft opgeleverd? Ook hier zakkenvullers aan de top, reclamecampagnes en geen énkel voordeel!! Behalve dat men de brutale schaamteloosheid heeft om voor te stellen de boetes te verhogen om zaken van te bekostigen wil men nu bovendien de burgers laten betalen voor de afhandeling van de bekeuring! Net zoals enige jaren geleden toen bij ontvangst van zaken van buiten de EU behalve invoerrechten+BTW ineens de "kosten van aangifte" betaald moesten worden. Wat dacht je van het brommer kenteken: gewoon een nieuw middel om burgers te plukken; de bromfietsrijders kwamen er waarschijnlijk "te goedkoop" van af !!

  Nederland wordt in zeer snel tempo onleefbaar maar wie maakt zich daar eigenlijk druk om? Elk van ons is een roepende in de woestijn!!

 10. [11] Ik merk toch weel een langzaam maar zeker groter wordende onvrede over deze zaken en ze zijn talrijk, zo niet talloos!
  Je noemt al een aantal aardige voorbeelden, je kan kort weg ook wel stellen dat alles dat "geprivatiseerd" is tot hogere kosten en slechtere service en minder banen heeft geleid, waarschijnlijk niet vanwege echte marktwerking, want dat is niet weggelegd voor de gewone man (m/v).
  maak mensen maar bewust en doe zo veel mogelijk aan acties mee, bijvoorbeeld deze:
  http://www.wijwillenreferen

 11. [12] Ik heb meteen al ondertekend, ben er één van de…tzt 5000?
  Dat is toch te treurig voor woorden? Soms denk ik dat dit volk zo’n stel oplichters eigenlijk gewoon verdient!

 12. [13]
  Is het je al opgevallen, dat de diverse berichten de website waar men de petitie kan onderschrijven, niet vermelden ?

  De website is slechts met enig doorzettingsvermogen te vinden.

  Google zelf maar eens..

  Treurig inderdaad. Treurig dat het zo moeilijk te vinden is, en treurig dat er zo weinig mensen moeite doen. Mochten er onvoldoende mensen zijn tzt, dan weet je dus dat de rest niet beter verdient dan overheerst te worden door die baggerbende in Brussel en hun slaafjes in Den Haag.

 13. Helemaal mee eens Hub!! Ik heb deze dan ook ondertekend: http://www.referendumnu.nl/

  Het maakt niet zoveel uit welke site je ondertekent, maar protesteer érgens in gotzzname. Hoe meer initiatief qua sites hoe beter, dan worden er veel mensen bereikt. Alle totalen komen sowieso samen!! Wat denken ze wel niet daar in dat ivoren torentje met dat smeedijzeren hek ervoor.

Comments are closed.