De EU trekt 12 miljard euro van u geroofd belastinggeld uit om niet-EU migranten binnen de EU aan het werk te krijgen. Het gaat om zogenaamde ‘EU-buurlanden’ zoals Libië, Libanon, Marokko en Syrië. Daar staat niets tegenover, zoals verwacht mag worden. Formeel wel (de EU ‘verwacht’ dat de buurlanden hun beleid ten aanzien van migratie en democratie verbeteren), maar iedereen weet wat daar in de praktijk van terecht komt. EuroMed, dus. UITTREDEN, nu het nog kan!

Dat de PvdA zich sterk gaat maken voor de liberale Islam sluit hier naadloos op aan en heeft ongeveer hetzelfde realiteitsgehalte. Nederland gaat aan politieke correctheid ten onder.

Lees hier (klik) het artikel over de EU roof, hier (klik) over de PvdA en klik hier voor een video over de Historie van de Politieke Correctheid. Alles valt dan op zijn plek.

7 REACTIES

 1. Wat 12 000 000 000 euro?!?!
  Dat is een groot bedrag! Dat trekt goed de aandacht zeg! Maar wacht even, Europa? Wat is daar de bevolking van? Oh, 494 070 000 mensen? Wacht even, dan komt dit neer op 24,49 Euro per persoon!
  Waren de belastingmaatregelen van het roomsrode kabinet voor volgend jaar niet een gemiddelde extra belasting van 280 euro per persoon? En waar ging dat geld heen? Kansenwijken, jeugdpolitie en regulering in zorg en bedrijf. Heb ik ook niets aan.

  En als we ons beperken tot ontwikkelingshulp: Nederland wil 0,8 % van het BNP uitgeven aan ontwikkelingshulp. Dat kwam in 2005 neer op ( [[629,391 miljoen dollar / 16 miljoen] / 1.37]*.008=) 229,70 Euro. Nog steeds bijna tien keer zoveel als het bedrag waarover jij je hier druk maakt.

  Als we vanwege 24 euro uit de EU moeten, dan moeten we zeker vanwege de 500 euro uit Nederland. Eerst uit Nederland, dan uit de EU want Nederland kost ons duidelijk meer dan de EU.

 2. [2] "Als we vanwege 24 euro uit de EU moeten…"

  Nee, we hoeven niet vanwege die 24,49 euro uit de EU, we moeten vanwege de EuroMed uit de EU. De EU jat 24 euro van elke Europeaan om de onderdrukking van die Europeaan te financieren. Dat geld wordt gebruikt om nog meer Islamitische hordes te importeren, terwijl die import dringend moet worden gestopt en zelfs tot export dient te worden omgevormd. Maar Islamisme is de natte droom van de Frankfurter Schule, en naarmate men merkt dat de weerstand toeneemt schakelt men naar een steeds hogere versnelling.

  Hoe we bedonderd worden door dit kabinet, dat geld van de werknemers gebruikt om voor de EU mooi weer te kunnen spelen, en nu ’teruggeeft’ aan de werknemers, van wie het dus al was, is te lezen op http://www.hetvrijevolk.com

  Ik vermoed dat Armin hier ook nog wel iets over kan melden.

 3. [3]

  EuroMed is een kliniek in de buurt van Fuerth, BRD.

  Overheden onderdrukken altijd hun burgers, daarom moet de macht van overheden ook gebonden zijn door middel van de rechtstaat en democratische controle. De overheid afschaffen is dan geen oplossing.

  "Islamitische hordes importeren"…
  Naja, niet echt overtuigend. Rechtspopulistisch geblaat. Een beetje global warming, maar dan rechts. En ook nog eens extra dom, want immigratie is geen bevoegdheid van de EU. Alle discussues over immigratiepolitiek die in EU gebeuren in het kader van intergouvermentele conventies. Daarmee is en blijft de regering van de lidstaat de beslisser, niet de europese commissie. Denk aan het verschil tussen de eerste pijler (EG) en de andere twee pijlers.

  Stop je energie nu maar in het begrenzen van de (nationale) overheid door een sterke rechtstaat en democratische controle, daar hebben we ook nog wat aan. Dat is trouwens wel een belangrijke functie van de EU / EG: Het in toom houden van de nationele overheden. Beetje het principe "To catch a thief you need a thief".

 4. [5] Beste NvdB, ik blijf me verbazen over de wisselvalligheid van je reacties. Of waarschijnlijk is het beter te zeggen: de wisselvalligheid waarmee ik je reacties ervaar. De ene keer kan ik hele stukken met je betogen meegaan, maar in dit soort gevallen sta ik steil achterover van wat ik als naïviteit ervaar.

  De status quo en de doelstellingen van NL, EU en EuroMed zijn wat mij betreft nochthans zeer duidelijk:
  1) Onze nationale Islamisten doen alles om steeds meer Islamitische kolonisten te importeren. Ik noem het beestje maar bij de naam; immigranten passen zich aan, kolonisten niet. Het grootste gevaar van de Islam zijn de uitleggers van de Koran, de Imams. Vrij onlangs zijn er maatregelen genomen om met name de import van deze types weer te vereenvoudigen.
  2) Diezelfde hierboven genoemde landverraders zijn voornemens om onder het uiten van klinkklare leugens NL uit te leveren aan de EU. Een EU die zich al heeft uitgesproken over het importbeleid van Nederland: we doen te weinig. Als de grondwet is geratificeerd neemt de EU dat importbeleid over en heeft NL niets meer in te brengen.
  3) EuroMed is gericht op het bij de EU voegen van dezelfde Noord-Afrikaanse landen waarvoor het nu, op onze kosten, al gemakkelijker wordt gemaakt om in de EU te infiltreren. Zoek maar eens na wat een geweldige ‘kenniswerkers’ de jongste initiatieven al hebben opgeleverd.

  Zoals ik al zei groeit de weerstand tegen de Islamisering van Europa, en zeker tegen het feit dat we ons bezwaar daartegen niet eens meer mogen uiten (SIOE demo). Omdat de door EuroMed beoogde uitbreiding te lang gaat duren en dus mogelijk onhaalbaar wordt neemt men nu alvast een voorschot.

  Een en ander is een rechtstreeks uitvloeisel van de Frankfurter Schule, die de cultureel Marxisten in de Islam een ultiem middel tot hun doel heeft doen vinden, en die de basis vormt van de huidige politieke correctheid.

  Hoe jij, na toch de nodige betogen op deze site te hebben gezezen, en hopelijk ook de onlangs geposte link naar de Open brief van Roy Childs aan Ayn Rand te hebben gevolgd, nog steeds kunt vinden dat een overheid nodig is gaat mijn begripsvermogen te boven. Ik sluit niet uit dat dat aan mijn begripsvermogen ligt, maar elke overheid is per definitie corrupt en crimineel. In een minarchie kun je dat nog enigszins in de hand houden, in een monarchie niet, en in onze huidige nepmonarchie van bastaard-afstammelingen al helemaal niet.

  Het was niet voor niets dat de ‘Oranjes’ weigerden DNA materiaal af te staan ter identificatie van botten van de Romanovs: er zit geen greintje bloedverwantschap meer tussen de ‘Oranjes’ en de Romanovs, terwijl dat wel had gemoeten. Meewerken aan het verzoek zou het terechte einde van hun bevoorrechte positie hebben betekend.

  Rechtspopulistisch geblaat? Da’s een mening, die meestal wordt geventileerd om de tegenstander in een bepaalde hoek te duwen. Daar zit ik verder niet mee.

  Hoe de theorie van de EU en de rechtsstaat in elkaar zit is me inmiddels wel duidelijk. De praktijk heeft daar echter niets mee te maken, en dat zal ook nooit met elkaar in overeenstemming komen. Jouw ‘democratische controle’ is de terreur van de meerderheid, bepaald door de jaloezie op het ‘groene gras van de buurman’. De weg naar slavernij. Daar helpt alleen afschaffen van de overheid tegen.

  Mocht je hem gemist hebben: hier nogmaals de Roy Childs link:
  http://no-treason.com/wild/
  Zeer lezenswaardig.

  En hier nogmaals de link naar een heldere video over de Historie van de Politieke Correctheid:
  http://video.google.com/vid
  Hij duurt 22:24, en is die tijd zeker waard.

 5. Ach, Harry S Browne had het goed gezien. Niks geen libertarische gevechten om de vrijheid te institutionaliseren. Het gewoon uitdragen door onder de radar door te vliegen en je rustig terug te trekken uit alle bemoeienissen.
  Wordt nog lastig met het technofascisme dat nu wordt geïmplementeerd. No escape.
  Het volk wordt -zoals altijd- bijna te laat wakker.

Comments are closed.