OPROEP voor een actie/ demonstratie.

Ook dat beetje dat nog over is van onze privacy is in gevaar. De politici gaan steeds verder met de uitbreiding van hun macht over jou. En dat doen ze natuurlijk allemaal in jouw belang, voor jouw veiligheid. Het enige wat je zelf moet doen is werken en belasting betalen.

REAGEER ZO SNEL MOGELIJK bij reacties ivm ORGANISATIE

Wereldwijde demonstraties op zaterdag 22 september 2007 om 14:30 uur.
Oproep voor de demonstratie in Berlijn

Strijders voor burgerrechten roepen iedereen op voor deelname aan een demonstratie tegen de groeiende bewaking door bedrijfsleven en staat. Op zaterdag 22-9-2007 zullen bezorgde burgers in Berlijn de straat opgaan onder het motto:
“Vrijheid in plaats van angst – Stop de bewakingswaanzin”
Trefpunt is de Pariser Platz (Brandenburger Tor) om 14:30 uur.

De bewakingswaanzin wordt steeds groter. Staat en ondernemingen registreren, bewaken en controleren meer en meer. Ongeacht wat we doen, met wie we spreken, telefoneren, waar we heengaan, met wie we bevriend zijn, wat onze interesses zijn, waar we lid van zijn “Big Brother” overheid en “Little Brother” bedrijfsleven weten het steeds nauwkeuriger.
Met de dataopslag van telecommunicatie en het online doorzoeken van computers staan verder verscherpte zekerheids en bewakingsbevoegdheden op de onverzadigbare politieke agenda. Daarbij schept de toenemende elektronische registratie en bewaking van het hele volk geen verbeterde bescherming tegen criminaliteit, kost miljoenen en brengt het privé-leven van onschuldige burgers in gevaar. Waar angst en ongericht handelen regeren, blijven gerichte en doelhebbende maatregelen voor de verbetering van de veiligheid achterwege, zoals het aanpakken van de echte dagelijkse problemen van de mensen, (werkeloosheid en armoede bv).

Daarbij komt: wie zich contant in de gaten gehouden voelt, kan zich niet onbevangen voor zijn rechten en een rechtvaardige maatschappij inzetten en ontstaat er uiteindelijk een kritiekloze consumptiemaatschappij die “niets te verbergen heeft voor de overheid en voor een illusie van complete veiligheid hun burgerrechten opgeven”. Zo’n maatschappij willen wij niet.

lees de rest van dit artikel op www.ditkannietwaarzijn.eu/?…

Oproep voor een demonstratie in Den Haag op zaterdag 22 september om 14:30 uur.
Echter… waarom naar Berlijn gaan als we ook in Den Haag (of evt. Amsterdam) kunnen demonstreren.

Bijna aan het einde van deel 1 van de aankondigingsvideo’s (zie onderstaande links) wordt vermeld dat er óók in Nederland een demonstratie zal zijn. Op internet is daar niets concreets over te vinden. Het is m.i. belangrijk om het Libertarische gedachtegoed m.b.t. het specifieke thema van deze wereldwijde demonstratie bij de Nederlandse burger onder de aandacht te brengen. Het is echter kortdag en ikzelf heb echter nog nooit iets dergelijks georganiseerd. Vandaar deze oproep om te voorkomen dat ik het wiel opnieuw ga uitvinden:

Wie heeft ervaring op dit gebied en is bereid om samen met mij te prakizeren over het daadwerkelijk opzetten van de Nederlandse “Vrijheid in plaats van angst – Stop de bewakingswaanzin” demonstratie.

De belangrijkste demonstratiepunten zijn:

1) Minder bewaking
•geen totale registratrie van telefoon-, mobiele telefoon- en InterNetverkeer (Externe opslag data registratie).
•geen heimelijke doorzoeking van computers. Het stoppen van video toezicht op openbare grondgebied, geen automatische gezichtscontrole.
•het stoppen van de biometrie (het vaststellen van tel-, weeg- of meetbare eigenschappen van levende wezens) in paspoorten en andere identificatiebewijzen.
•geen dataopslag van de gegevens van vliegtuigpassagiers.

2) Bestaande controlewetten in teststand plaatsten
•Wij eisen een onafhankelijk onderzoek van alle controlewetten, die zijn opgesteld vanaf 1968, op doeltreffendheid en schadelijke bijwerkingen.

3) het stoppen van nieuwe controlewetten.
•Na de interne bewapening van de laatste jaren eisen wij een onmiddelijk stop van nieuwe
wetsprojecten op het gebied van interne veiligheid, als deze worden verbonden aan verdere grondrecht interferenties.
(Vertaald vanuit het Duits. Bron www.vorratsdatenspeicherung…

Aankondigingsvideo’s (bron: YouTube):
Deel 1) www.youtube.com/watch?v=p2B…
Deel 2) www.youtube.com/watch?v=-_i…

Verdere info is te vinden op:
truthbrigade.org
www.FreiheitstattAngst.de
REAGEER ZO SNEL MOGELIJK hieronder bij reacties als je mee wilt doen.
Ingezonden door Elze

29 REACTIES

 1. Mijn mailadres is bij DKNWZ bekent, anders via hun forum.

  groet Rick

 2. En wat voor nut denken jullie dat demostreren tegen deze symtomen heeft?

  NIETS, als je de oorzaak van al het gebeuren niet durft te onderkennen.

  NWO – 911 – Illuminati etc. etc. etc.

  Het "Ich habe es nicht gewusst" zal straks weer alom te horen zijn…..

 3. Hier nog een voorbeeld van hoe straks je privacy weg is.
  Supermarkt laat klanten betalen met vingerafdruk — Binnenkort kunnen klanten van de Duitse supermarktketen Edeka hun boodschappen afrekenen met hun wijsvinger. Het bedrijf besloot kortgeleden zeventig van zijn winkels te voorzien van een betaalsysteem dat werkt met digitale vingerafdrukken.
  http://www.computable.nl/ni

  WAT WORDEN WE ER TOCH INGELUISD MET Z’N ALLEN

  TAKE CARE !

 4. [5] En wat is het probleem?

  Let op dat we niet mee gaan doen met allerlei links-collectivistische clubjes die om heel andere reden tegen centralistische registratie zijn.

  Als libertarier ben je tegen het centralistische, maar veel van die clubjes zijn tegen de registratie zelf omwille van hun duisterse praktijken die anders in gevaar komen …

 5. [6] Goede waarschuwing.
  Reeds oud probleem: "
  "Moet/is het verstandig om met socialisten (of fascisten) samen te werken op een onderdeel waarop zij toevallig correct de persoonlijke vrijheid (libertarisme) verdedigen?"

  Het antwoord zou JA moeten zijn om dat deel-doel te bereiken.
  Maar we hebben al vaker gehad dat je dan gemakkelijk in het linkse kamp wordt geduwd, dat de socialisten met de "eer" gaan strijken en dat ons hoofddoel (totale vrijheid) daar nadeel van ondervindt.

  Daarom graag zoveel mogelijk advies in die richting.

 6. [2]
  Heb Hub zojuist ook mijn reactie-mailadres doorgemaild. Ik zal hem vragen (bij deze) of hij onze mail adressen wil uitwisselen. Zodra ik het jouwe heb, neem ik contact met je op.
  Groet Elze (Shades)

 7. [4]
  Niets doen levert bij voorbaat al niets op en blijven we een kudde makke schapen die blijven luisteren naar een blaffende hond (NWO, Illuminati inderdaad, dat heb je bij het rechte eind). Dus mocht alles goed lopen dan hoop ik toch op je aanwezigheid (of hulp voor) de 22e. We kunnen namelijk kennis hierover gebruiken om te verspreiden, zodat die blaffend honden geen effect meer hebben op de gang van zaken

 8. [9] OK Elze, ik wacht tot Arminius [Rick} mij gemaild heeft.
  BTW deze zal toch niet dezelfde zijn als Arminius The Terrible die op NUjij de houding van de redactie aanneemt?

 9. [11] Dank voor info. Deze service zou op zich geen kwaad kunnen, maar ook hier is deze registratie weer opgezet door de roverheid:

  De LCMR is ontwikkeld in opdracht van
  –het ministerie van VWS vanuit de volksgezondheid i.c. hulpverlening;
  –het ministerie van Justitie vanwege verstrekking binnen de justitiële instellingen;
  –het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in verband met de bestrijding van de openbare overlast en verstrekkingen op de
  –politiebureau’s.

 10. [3]
  Dank voor je reactie. Dan zul je deze link: http://www.afvn.nl/2006_4/a… waarschijnlijk ook interessant vinden. Heb je tijd om mee te doen? Zo ja, dan is mijn e-mail adres bij Hub bekend. Alle hulp is welkom!

 11. [12]
  Nou…dat zou wel zeer apart zijn… als het de "verschrikkelijke" Arminius van NUjij zou zijn. Ik heb zijdelings contact gehad met een positieve Arminius op Zapruder(onder mijn nickname Shades).

 12. [7]
  "Moet/is het verstandig om met socialisten (of fascisten) samen te werken op een onderdeel waarop zij toevallig correct de persoonlijke vrijheid (libertarisme) verdedigen?"

  Blijft een moeilijke vraag. Aan de ene kant maak je met meer mensen een ietsje sterkere indruk. Maar aan de andere kant … het blijven soosjalisten en collectivisten. Dat zijn van die lui achter wiens spandoek je nog niet dood gezien wilt worden.

  Dus meedoen kan alleen als je je niet schaamt om in het openbaar gezien te worden met soosjalisties tuig, en als je jezelf als libertaiër kan duidelijk onderscheiden.

  Eigen spandoeken en borden in elkaar knutselen dus.

  Voorbeelden van ProtestWarrior geript:

  Soosjalisten – hard aan het werk om de politiestaat te perfectioneren

  Communisme heeft alleen maar 100 miljoen mensen vermoord – laten we het nog een kans geven

  Zorg wel dat je iemand met een fotocamera bij je in de buurt hebt om vast te laten leggen hoe jouw mening (en in dit geval jouw privacy) voledig fout uit kan pakken.

 13. [18]
  Ja ik zag het al. Dat is weer zeer apart te noemen. Ik vraag mij af wie daarvoor verantwoordelijk is. Maar ik beschik over hun e-mail adres, dus ik zal het ze vragen. Kom er dus nog op terug. Op http://www.FreiheitstattAng… staat het ook allemaal, maar dan meer gericht op de actie in Berlijn.

 14. Ik zou daar zeker nog rekeningrijden aan toe willen voegen. Probleem is dat dat een afleidingsmanouvre mogelijk maakt, maar rekeningrijden is één van de allergrootste bedreigingen van de privacy: alle bewegingen die men per auto of motor maakt worden geregistreerd om dee te kunnen belasten. Maar daarmee is tevens exact vastgelegd wie wanneer waar geweest is en zijn patronen en trends te ontwikkelen. Tvens is exact na te gaan wie waar harder gereden heeft dan de geldende maximumsnelheid, hetgeen voor struikrovers als Koos Spee het walhalla moet zijn.

  Dit alles dus los van het onzinnige officiële argument achter rekeningrijden, dat dan ook niets met de werkelijke bdoelingen van doen heeft.

 15. http://www.youtube.com/watc
  http://www.youtube.com/watc

  Het gaat allemaal over vrijheid, of het nu persoonlijke of politieke doelen heeft, dit is iets dat ons allen betreft. Iedereen die mee kan doen vecht hier voor iets goed. Wat dan ook de reden er achter is. Er word gevraagt of er zoveel mogelijk mensen deelnemen. Ik hoop jullie daar te zien. Groeten.

 16. Maar ondertussen heb ik nog steeds geen antwoord op mijn oproep:

  quote: "Het is echter kortdag en ikzelf heb echter nog NOOIT iets dergelijks georganiseerd. Vandaar deze oproep om te voorkomen dat ik het wiel opnieuw ga uitvinden"

  Nogmaals oproep:
  >>> Wie heeft ervaring op dit gebied en is bereid om samen met mij te prakizeren over het daadwerkelijk opzetten van de NEDERLANDSE "Vrijheid in plaats van angst – Stop de bewakingswaanzin" demonstratie?"

  Als er niemand beschikbaar is vrees ik dat ik ook niet veel kan doen, ondanks het feit dat ik het hier wel nodig acht.

 17. Beste Elze,
  Ik ben freelance journalist en bezig met een artikel over overheidsbetutteling en autonomie. Ik zou graag willen spreken met mensen die vinden dat door overheidsbetutteling de autonomie van burgers wordt aangetast. Zou je me kunnen helpen? Ik begrijp dat er zaterdag 22 september een demonstratie komt in Den Haag? Eventueel zou ik daar ook wel mensen willen spreken. Is dat mogelijk? Ik hoor het graag. Mijn e-mail is tirs79@hotmail.com. Vriendelijke groet, Tirzah Schnater

 18. [24]
  Elze, heb je al contact opgenomen met het Meldpunt Misbruik Identificatieplicht?

  http://www.id-nee.nl

  Op die site staat ook een aankondiging voor een demonstratie te Utrecht op 20 september, met dezelfde strekking. Op die dag is ook het Biometrisch Congres in de Jaarbeurs.

 19. [26]
  Dan voor je tip!!

  Vooralsnog staat de planning met betrekking tot de demonstratie Freedom not fear" in Den Haag inmiddels op een heel laag pitje. Het is te kort dag gebleken om een doeltreffende actie op te zetten. En diegenen die al van plan waren te gaan demonstreren, gaan sowieso toch wel naar Berlijn, heb ik begrepen.

 20. Niet opgeven mensen, 22 september, kunnen we allen samen wakker zijn.

Comments are closed.