“Het goede punt is….dat alle symbolische elementen verdwenen zijn en dat alles waar het werkelijk om gaat – de kern – is in stand gehouden.”De ene bevestiging na de andere van mensen die het kunnen weten, bevestigt dat de Hernoemde Grondwet NIET essentieel verschilt van de door het Nederlandse volk afgekeurde grondwet.

Maar toch gaat Balkenende met goedkeuring van “onze vertegenwoordigers in de Tweede Kamer” de volgende week de onderwerping van Nederland aan de EU in Lissabon ondertekenen.
Zie ook: Zwarte donderdag: www.vrijspreker.nl/vs/item/…

Het zou goed zijn als iedereen die ook verbaasd is, dit eens aan “zijn vertegenwoordiger” in de Tweede Kamer wil vragen. Laat ons dan het antwoord weten.
———————————-
*) “The good thing is…that all the symbolic elements are gone, and that which really
matters – the core – is left.”
(Anders Fogh Rasmussen, Danish Prime Minister, Jyllands-Posten, 25 June 2007)

2 REACTIES

  1. Hub, Ik heb de berichten hieromtrent met belangstelling gevolgd. Ik kan eigenlijk maar 1 conclusie trekken. Lieve Medelanders… Bukt u even?

  2. leuke serie: hoewel het overduidelijk lijkt dat de huidige hoofd afpersing van nl een leugenaar is, kom ik toch nog mensen tegen die naar Buitenhof hebben gekeken en daar uitgelegd kregen door prof. Zijderveld dat we in nederland op scholen beter onderwezen moeten krijgen dat we in nl een parlementaire democratie hebben en dat we dan niet ‘bij de waan van de dag werken’ zoals bij referenda.
    Tja als je een professor bent die zijn inkomen van de afpersers krijgt, moet je af en toe een beetje collaboreren. Wordt mooi gecombineerd met een pleidooi om het indoctrinatiesysteem in te zetten, zodat er ook nog wat meer professors moeten worden ingezet.

Comments are closed.