Het Europees Parlement: “Het Europees Parlement is verheugd dat de [Hernoemde Grondwet] de substantie van de EU-Grondwet veilig stelt.”Zelfs uit een officiële verklaring van het Europees Parlement blijkt dat de essentie niet is veranderd.
Ik heb er langzamerhand geen woorden meer voor om mijn verbazing uit te drukken over de keiharde bewering van de regering dat ze de wil van het volk gaan uitvoeren door de Nederlandse soevereiniteit te verkwanselen.
Jan Peter Balkenende gaat morgen zijn akkoord verklaren in Lissabon.
Namens u en mij. En wij kunnen alleen maar protesteren.
En hoop houden op komende mogelijkheden om onze vrijheid weer terug te verdienen.
Wij zullen doorgaan!
————————
*) The European Parliament “welcomes the fact that the mandate safeguards the
substance of the Constitutional Treaty.”
(European Parliament resolution, 10 July 2007)

5 REACTIES

 1. En nog steeds ga ik er vanuit dat de eerste Europeesche Burgeroorlog niet lang op zich laat wachten. Dit gaat fout met Europa, goed fout…..

  Misschien moeten we zelf al beginnen een in Nederland de tweede Bataafse Republiek uitroepen. Is beter voor iedereen.

 2. Ik denk dat de tegenstanders van de EU-grondwet heel erg in de minderheid zijn anders zouden we toch wel meer horen over dit bedrog ?

  Ik kan het me, op politici na, niet voorstellen dat je voorstander kunt zijn van de EU-grondwet

 3. Nu er in de laatste decennia inmiddels al zoveel macht in de machtcentrales is opgehoopt, beginnen steeds meer mensen te denken en elkaar het misverstand aan te praten, dat het land inderdaad een machtige overheid nodig heeft, "omdat het anders een chaos wordt". Deze mensen realiseren zich niet, dat het nu al zo’n enorme chaos is, dat politici dagelijks allerlei halsbrekende toeren uithalen, zoals het organiseren van militaire interventies en flagrante leugencampagnes om de politieke en bestuurlijke ongelooflijke chaos te verdoezelen en het volk nog meer te misleiden.

 4. In den haag hebben ze gewoon alles te vertellen over ons. Terug naar de twintigste eeuw. toen zeiden ze hou jij ze arm, dan houden wij ze wel dom.

 5. hooi sgattiepatties!!<3Ik wil gewoon ffkes zeggen da jullie vree kunnen zeveren,ze:pGe moet et nou nie persoonlijk nemen of a zo e.Maar ik wil ook zeggen da we jullie egtd emax vinden en gisterennacht was gwn dmx!!IK BEN ONTMAAGD DOOR JOUUUUUUUU!Echt mercieks daarvoorne!:)
  Babaai!ik hou van jullliiiieeee!!!(k)(l)(l)(l)(l)(l)(l)

Comments are closed.