“Het nieuwe verdrag heeft de belangrijkste elementen van het oude Constitutionele Verdrag”.

In tegenstelling tot Jan Peter Balkenende geeft zelfs Guy Verhofstadt toe dat de Hernoemde Grondwet het oude afgestemde niet essentieel wijzigt.We weten dat Guy ontevreden is over de Hernoemde Grondwet. Hij had liever zelfs geen cosmetische veranderingetjes gezien. Hij wil dan ook nog steeds graag President van de EU worden en vindt zelfs kleine veranderingetjes irritant.
Maar JP Balkenende gaat gewoon door zijn zin uit te voeren. Dat hij daarbij de waarheid geweld aan doet, valt kennelijk binnen zijn normen.
————————————
*)”The new treaty “takes up the most important elements of the Constitutional Treaty project.””
(Guy Verhofstadt, Belgian Prime Minister, Agence Europe, 24 June 2007)

2 REACTIES

  1. JP heeft al de tijd dat hij oremier is niet anders gedaan dan doorstomen op de ingeslagen route. Kritische vragen werden beantwoord met holle frasen, zo hol dat als de wal het schip gaat keren, JP nog wel zal blijven drijven.
    Mooi land hoor, een waterhoofd en een leeghoofd, dat schiet op!

Comments are closed.